U Fortuny startuje fotbalový maraton o 3 miliony Kč

Bavte se u fotbalového svátku. Fortuna připravila sázkařský maraton o celkem 3 miliony Kč. Kdo doběhne do cíle, vyhrává, stačí prokázat vytrvalost a v těžších chvílích si pomoci žolíkem. První poločas podzimního maratonu začíná již 20. listopadu.

Fortuna fotbalový maraton o 3 000 000 Kč - soutěž u sázkové kanceláře Fortuna Foto: Fortuna

Katarský fotbalový maraton u Fortuny o 3.000.000 Kč

Celý svět v těchto dnech žije fotbalem, u katarského sportovního svátku se jistě budete dobře bavit i vy. A to i díky sázkařskému maratonu u Fortuny o 3.000.000 Kč, které oblíbená česká sázkovka rozdá na výhrách.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny, s bonusem zdarma za registraci

Stejně jako utkání na turnaji v Kataru, i tato akce je rozdělena na dva poločasy. Sázková kancelář Fortuna pro každý poločas vyčlenila výherní bank 1.500.000 Kč, přičemž úspěšní maratonci si při splnění podmínek přijdou nejméně na 300 Kč.

Pokud tedy zaskórujete v obou poločasech, garantovaná výhra činí minimálně 600 Kč. Může ale samozřejmě jít o mnohem více, vše se odvíjí od počtu sázkařů, kteří – pomyslně řečeno – doběhnou do cíle.

Pevně věříme, že u této soutěže se budete bavit stejně jako u fotbalového svátku v Kataru – podrobná pravidla najdete níže. Celá akce startuje již v neděli 20. listopadu, úvodní hvizd druhého poločasu zazní v sobotu 3. prosince.

Fotbalový maraton o 3.000.000 Kč u Fortuny
Fáze Termín Celkový bank
1. poločas 20. 11. – 2. 12. 2022 1.500.000 Kč
2. poločas 3. 12. – 18. 12. 2022 1.500.000 Kč

Fotbal maraton u Fortuny: První poločas o 1,5 milionu s jedním žolíkem

První poločas sázkařského maratonu je na programu od 20. listopadu do 2. prosince. Stejně jako u skutečného maratonu, i zde je důležitá vytrvalost.

Každý den je třeba vsadit tiket za předem daných podmínek. Při vybírání příležitostí se nemusíte omezovat na fotbal, k dispozici je vám kompletní kurzová nabídka Fortuny.

Protože má sázení být především zábava, není podstatné, zda váš tiket bude výherní. Pro účast v prvním poločase maratonu stačí splnit tyto podmínky:

  1. Vsadit tiket alespoň 100 Kč (předzápasové i LIVE tikety, AKO nebo Malá domů).
  2. Celkový kurz tiketu musí být minimálně 1,80.
  3. Máte možnost využít žolíka – když jeden den nevsadíte, ze soutěže nevypadnete.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pokud splníte všechny uvedené podmínky a vsadíte kvalifikační tikety v alespoň 11 ze 12 hracích dní, vyhrajete Fortunou garantovaných nejméně 300 Kč. Může ale samozřejmě jít o mnohem větší výhru, rozhodne počet vytrvalců v cíli.

Žolík, vaše tajná zbraň, bude použit automaticky v první den, kdy neuzavřete kvalifikační sázku. Jestliže zapomenete vsadit i některý druhý hrací den, z prvního poločasu vypadáváte. Stále se ale můžete postavit na start poločasu druhého.

Druhý poločas maratonu: Fortuna vám dá dva žolíky, ve hře opět 1,5 milionu

Druhý poločas Fortuna maratonu proběhne v termínu od 3. do 18. prosince. Katarská fotbalová horečka tehdy bude vrcholit, vám se ovšem bude soutěžit o něco snadněji.

Na rozdíl od prvního kola totiž tentokrát budete mít k dispozici hned dva žolíky. To znamená, že si můžete odpočinout během dvou hracích dní a stále budete ve hře o garantovaných 300 Kč. Celkový bank poločasu i tentokrát činí krásných 1.500.000 Kč.

Ostatní pravidla zůstávají stejná, stačí každý den uzavřít tiket v hodnotě alespoň 100 Kč a s kurzem nejméně 1,80.

Vsadíte si na výsledky či střelce, budete věřit favoritům, nebo snad podpoříte outsidery? Tak i tak, pevně věříme, že se při vybírání příležitostí a uzavírání sázek budete skvěle bavit. Navíc stále platí, že se nemusíte omezovat jen na fotbalové kurzy.

sipka Může vás zajímat: Vyplňte u Fortuny Fotbalového pavouka a hrajte o 20 milionů

Fotbalového maratonu se mohou zúčastnit všichni klienti Fortuny s dokončenou registrací. Pokud zde svůj účet ještě nemáte, založte si ho pohodlně online. Z domova lze i ověřit všechny potřebné údaje, za což noví zákazníci dostávají bonus zdarma.

Následně vám Fortuna nabídne skvělou zábavu u široké kurzové nabídky, předzápasových i LIVE sázek či u sportovních přímých přenosů. A samozřejmě také u právě začínajícího sázkařského maratonu, do kterého vám přejeme hodně štěstí. Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Neymar

Mistrovství světa 2022 - soupisky a sestavy všech týmů

Každá účastnická země mistrovství světa může do Kataru poprvé v historii vyslat hned 26 fotbalistů. Jak vypadají nominace všech účastníků?

Mistrovství světa 2022 v Kataru

MS ve fotbale 2022 v číslech – peníze, statistiky a zajímavosti

Podívejte se na zajímavá čísla, která se pojí s mistrovstvím světa 2022. ⚽ V článku se podíváme na čísla týkající se financí 🎟️ i různých...

Stadium 974 v Kataru

Program zápasů a TV vysílání mistrovství světa ve fotbale

Mistrovství světa ve fotbale ⚽ letos nezvykle odvysílají dvě ✌️ televizní společnosti. Podívejte se, jak si Česká televize a Nova rozdělí...