Sazkabet: Nenechte si ujít Mistrovský maraton o 1.000.000 Kč

Kdo vytrvá, vyhraje. Také Sazkabet pro své klienty připravil Mistrovský maraton, v němž se na výhrách rozdělí 1 000 000 Kč. Pravidla jsou jednoduchá. Soutěžit mohou stávající i noví zákazníci – pro ně Sazkabet navýšil vstupní bonus až na 7 000 Kč.

Sazkabet: Mistrovský maraton o 1.000.000 Kč Foto: Sazkabet

Sazkabet spouští sázkařský Mistrovský maraton, ve hře 1 000 000 Kč

Přelom listopadu a prosince je letos obdobím, kdy bude fotbalem žít celý svět. Čekají nás týdny skvělé zábavy, ke kterým může přispět i Mistrovský maraton Sazkabetu o celkem 1 000 000 Kč. Název hovoří za vše, půjde o vytrvalostní sázkařskou soutěž, v níž si úspěšní hráči přerozdělí jeden milion korun. Určena je všem klientům Sazkabetu, pro ty nové je k dispozici navýšený bonus v hodnotě až 7.000 Kč.

sipka Klikněte ZDE a registrujte se u Sazkabetu, s bonusem 7.000 Kč

Mistrovský maraton u Sazkabetu probíhá v termínu od 20. listopadu do 2. prosince 2022 a potrvá tedy 13 dní. V tomto případě je lhostejno, zda vám třináctka přináší štěstí či nikoli. Tato soutěž totiž není o štěstí, nýbrž o zábavě a vytrvalosti.

Princip je jednoduchý, přímočarý. Stačí v prvních dnech celosvětového fotbalového svátku u Sazkabetu každý den vsadit tiket za daných podmínek. Nesmíte ani jednou zapomenout, jinak pro vás soutěž končí. Zároveň se nemusíte omezovat jen na fotbalové příležitosti, k dispozici je vám kompletní kurzová nabídka této české sázkovky.

Jaké náležitosti musí takové soutěžní tikety splňovat?

  • musí být vsazeny za nejméně 200 Kč
  • minimální celkový kurz tiketu je 1,50
  • počítají se jak předzápasové, tak LIVE sázky (nikoli kombi tikety)

Kdo splní tyto podmínky a po všech 13 soutěžních dní u Sazkabetu uzavře kvalifikační tikety, doběhne do pomyslného cíle – a může se těšit na bonusovou odměnu v podobě podílu z 1.000.000 Kč.

Výše výhry se odvíjí od počtu úspěšných maratonců, Sazkabet ovšem každému garantuje nejméně 500 Kč. Může to ale samozřejmě být i více. Kompletní pravidla akce najdete na webových stránkách Sazkabetu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Bonus fotbal 2022: Sazkabet navyšuje vstupní bonus na 7 000 Kč

Atraktivní a skvělou zábavu slibující Mistrovský maraton není jedinou novinkou, kterou Sazkabet pro své zákazníky přichystal. Došlo totiž k navýšení vstupního bonusu, kdy noví zákazníci mohou k založení účtu nově získat až 7 000 Kč, z toho 500 Kč jen za dokončení registrace. V České republice tento bonus patří k nejvyšším.

Zajímavá bonusová suma je rozdělena do dvou částí, ta první má hodnotu 500 Kč a postupně ji získáte po založení účtu, přihlášení, následném prvním vkladu v minimální výši 100 Kč (čímž ověříte platební metodu) a verifikaci vašich údajů a totožnosti. Vše lze zvládnout online.

Druhá část bonusu v hodnotě až 6 500 Kč vám bude nabídnuta po dokončení plné registrace.

  • Přijměte bonusovou nabídku.
  • Do sedmi dnů proveďte vkladu a podle jeho výše získáte 100% bonus.
  • K čerpání maximální výše bonusu je tedy třeba vložit právě 6 500 Kč, výše vkladu je ale čistě na vás.

Bonus vám následně po splnění dalších podmínek bude připisován po desetinách, více informací najdete v tomto článku.

Mistrovský maraton, navýšený bonus? Už to samo o sobě slibuje spoustu skvělé zábavy, registrací u Sazky ovšem získáte přístup i do online casina Sazka Hry, ke stíracím losům nebo k tolik oblíbeným loteriím.

Pokud navíc svou registraci dokončíte v termínu od 11. listopadu do 18. prosince 2022 a vsadíte si alespoň jednu kurzovou sázku, dostanete se do slosování o 100.000 Kč. To proběhne do 30 dnů od ukončení soutěže, vítěz s touto příjemnou částkou bude moci naložit podle svého uvážení. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Návod: Jak si založit účet u Sazkabetu?

  • nejprve klikněte ZDE a přejděte na web Sazkabetu
  • v pravé horní části stránky klikněte na „Vytvořit účet“
  • vyplňte e-mail a zvolte si silné heslo
  • vyplňte registrační formulář, bonusový kód není třeba zadávat
  • přečtěte si a odsouhlaste obchodní podmínky
  • navštivte svou e-mailovou schránku a klikněte na potvrzovací odkaz v mailu od Sazky
  • přihlaste se s vámi zadanými údaji ke svému dočasnému kontu a dokončete registraci
  • dobře se bavte

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sazkabet vykopává vstupní bonus ve výši 10 000 Kč

Sazkabet recenze - registrace, bonus, aplikace a kurzy

Sazkabet patří k největším českým sázkovým kancelářím. ✔️ Přečtěte si recenzi, ve které se dozvíte vše potřebné, včetně toho, jaké nabízí...

Mistrovství světa 2022 v Kataru

MS ve fotbale 2022 v číslech – peníze, statistiky a zajímavosti

Podívejte se na zajímavá čísla, která se pojí s mistrovstvím světa 2022. ⚽ V článku se podíváme na čísla týkající se financí 🎟️ i různých...

Neymar

Mistrovství světa 2022 - soupisky a sestavy všech týmů

Každá účastnická země mistrovství světa může do Kataru poprvé v historii vyslat hned 26 fotbalistů. Jak vypadají nominace všech účastníků?