Přípravné utkání živě: Anglie vs. Brazílie

Mezi přátelskými mezistátními zápasy bude největším lákadlem bezpochyby souboj Anglie s Brazílií. Svěřenci Garetha Southgatea neprohráli soutěžní utkání od prosince 2022, zatímco hvězdný hostující tým se překvapivě trápí, což potvrzují tři porážky po sobě v rámci jihoamerické kvalifikace na MS.

Živý přenosKurzy
AnglieBrazílieTip

Gareth Southgate na tréninku anglické reprezentace Foto: Profimedia

Přípravné utkání živě: Anglie vs. Brazílie v sobotu na Sport 2

Jak je v posledních letech zvykem, Anglie bez problému zvládla kvalifikaci na ME v Německu a skupinu C zakončila dle očekávání na prvním místě. Svěřenci Garetha Southgatea získali dvacet bodů a vyhráli šest zápasů z osmi při skóre 22:4. Mladý perspektivní tým tak bude znovu patřit mezi největší favority blížícího se Eura.

Situace na straně Brazílie je zcela odlišná. Dočasnému trenérovi Fernandu Dinizovi se s týmem vůbec nedaří a v právě probíhající kvalifikaci Jižní Ameriky na MS 2026 jsou Brazilci po šesti odehraných kolech až na šesté pozici. Předvede Brazílie ve Wembley další trápení? Přípravný zápas mezi fotbalovými giganty můžete sledovat v sobotu od 20:00 na Sport 2.

sipka Zaregistrujte se a vsaďte si na utkání Anglie vs. Brazílie

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na přípravné utkání: bookmakeři se přiklánějí více k výhře Anglie

Bookmakeři sázkových kanceláří věří více Anglii. Vítězství domácího mužstva je oceněno kurzem 1,92. Na případný triumf Brazilců si sázející mohou vsadit v kurzu 4,03. U nerozhodného stavu pak nalezneme kurz 3,40.

V roli hlavního rozhodčího uvidíme Portugalce Artura Diase.

Informace před zápasem Anglie vs. Brazílie
📅 Kdy: 23. 03. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Wembley Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: Přátelské mezistátní zápasy
Rozhodčí: Artur Dias, Portugalsko
Kurzy Tipsportu: 1,92 - 3,40 - 4,03
📺 Přímý přenos: Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Anglie tradičně proplula kvalifikací na ME bez problémů, potvrdí výborné výkony i v přípravě?

V rámci kvalifikace na ME v Německu byla Anglie nalosována do skupiny C společně s Itálií, Ukrajinou, Severní Makedonií a Maltou. Three Lions nedali soupeřům šanci a s dvaceti body si došli pro postup z prvního místa (6-2-0). Nejcennější vítězství si svěřenci Garetha Southgatea připsali proti Itálii, kterou dokázali porazit venku i doma.

Angličanům se daří i v přípravě a přemožitele nenašli už deset utkání v řadě. Poslední porážka se datuje do prosince 2022, kdy Anglie prohrála ve čtvrtfinále MS v Kataru s Francií těsně 1:2. Domácí tým zkrátka patří mezi nejsilnější reprezentační výběry na světě a disponuje obrovskou kvalitou.

Anglie se představí proti Brazílii již pojedenácté v historii. Jihoameričané zvítězili ve čtyřech zápasech, Three Lions pouze v jednom případě a hned pětkrát se týmy rozešly smírně. Současná forma a výsledky však jednoznačně hrají do karet Albionu. Ve Wembley navíc domácí fotbalisté téměř neinkasují. V kvalifikaci zde ve třech duelech obdrželi jediný gól (čtvrtý domácí zápas se Severní Makedonií se hrál na Old Trafford).

V reprezentačním výběru se představí čtyři nováčci, kteří působí v Premier League. Jedná se o Kobbieho Mainooa (Manchester United), Anthonyho Gordona (Newcastle), Ezriho Konsu (Aston Villa) a Jarrada Branthwaitea (Everton).

Posledních pět zápasů Anglie
Soutěž Zápas Výsledek
přátelské mezistátní zápasy Skotsko vs. Anglie 1:3
přátelské mezistátní zápasy Anglie vs. Austrálie 1:0
kvalifikace na ME Anglie vs. Itálie 3:1
kvalifikace na ME Anglie vs. Malta 2:0
kvalifikace na ME Severní Makedonie vs. Anglie 1:1

Brazílie je v kvalifikaci na MS až na šesté pozici

Asi málokdo v současné chvíli poznává brazilský národní tým. Jindy suverénní Brazilci se nyní trápí a v rámci jihoamerické kvalifikace na MS 2026 prohráli již tři utkání v řadě. Svěřenci Fernanda Dinize absolutně nezvládli klíčové zápasy skupinové fáze a během října a listopadu postupně utržili porážky s Uruguayí, Kolumbií a Argentinou.

Když k tomu připočteme ještě domácí zaváhání s Venezuelou (1:1), dostaneme sedm bodů a aktuálně šesté místo, na kterém se Brazílie po šesti odehraných zápasech nachází. Takový úvod do kvalifikace asi čekal opravdu málokdo a národní tým bude mít ještě co dělat, aby špatnou situaci zvrátil.

V přátelských mezistátních zápasech Brazílie padá v poslední době hodně branek. V březnu minulého roku Jihoameričané v přípravě nejdříve nestačili na Maroko (1:2), poté si v červnu připsali vysokou výhru proti Guinee (4:1) a následně o několik dní později prohráli se Senegalem (2:4).

Posledních pět utkání, které Brazilci s Angličany sehráli, bylo rovněž přípravného charakteru. Statistika mezi oběma týmy je hodně vyrovnaná, jelikož jednou se radovala Brazílie, jednou Anglie a tři zápasy skončily remízou.

  • Datum, čas a místo zápasu: 23. 03. ve 20:00, Wembley Stadium (Londýn)

Tip na výsledek přípravného utkání Anglie vs. Brazílie

Anglie potvrdí formu a před početnou domácí kulisou ve Wembley si půjde pro vítězství. Z tohoto důvodu jsme v redakci vybrali následující tip.

TIP: Anglie vyhraje zápas nebo povede o 2 góly sipka Vsadit u Tipsportu

tip.png

Kde sledovat přípravný zápas živě: fotbalové utkání Anglie vs. Brazílie v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Přátelské utkání mezi Anglií a Brazílií můžete sledovat na placeném televizním kanálu Sport 2. České sázkové kanceláře bohužel k tomuto střetnutí bezplatné online streamy nenabízí, ale po registraci si například u Tipsportu lze na zápas vsadit. A to jak před začátkem duelu, tak i v jeho průběhu (live).

Ty nejzajímavější momenty z předzápasového tréninku Albionu si můžete prohlédnout ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Čeští fanoušci se mohou těšit na měření sil s Haalandem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 18.3.-24.3.

Na co vše se můžete v týdnu od 18. do 24. března těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️