Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Sázková kancelář Tipsport otevřela svou první pobočku už v roce 1991. A dlouhodobě jde o jednoho z lídrů české sázkové scény. U Tipsportu si samozřejmě vsadíte i na internetu. A to jak na fotbal, tak i na další sporty. Přečtěte si, jaké nabízí Tipsport bonusy a které fotbalové soutěže u něj můžete sledovat živě.

  1. Informace
  2. Založení účtu
  3. Dokončení registrace
  4. Vstupní bonus
  5. Vklady
  6. Výběry
  7. Kurzy, live sázky a streamy
  8. Mobilní aplikace
  9. Kontakt
  10. FAQ

Sázková kancelář Tipsport Foto: Tipsport

Hodnocení sázkové kanceláře Tipsport: 9,9/10

  • Kurzy na fotbal: Kurzy na fotbalová utkání z celého světa, včetně živých přenosů
  • Vstupní bonus: Jen za registraci dostanete bonus 300 Kč zdarma
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ TIPSPORT
✅Webové stránky www.tipsport.cz
✅Licence v ČR ANO
✅Vstupní bonus 300 Kč zdarma za plnou registraci
✅Bonus na vklad Až 50 000 Kč
✅Jak ověřit účet - Online přes banku
- Na pobočce Tipsportu
✅Možnosti vkladu - Platební karta
- Bankovní převod
- Skrill, PayPal, paysafecard
- Na pobočce Tipsportu
✅Minimální vklad 1 Kč, kartou 100 Kč, přes Skrill 1 000 Kč
✅Minimální sázka 5 Kč
✅Možnosti výběru - Platební karta
- Bankovní převod
- Skrill, PayPal, paysafecard
- Na pobočce Tipsportu
✅Maximální výhra 10 000 000 Kč
✅Živé přenosy ANO, na TV Tipsport
✅Mobilní aplikace ANO (Android, iOS)
✅LIVE podpora ANO
✅Adresa a kontakt TIPSPORT a.s.
Politických vězňů 156
266 01, Beroun
+420 311 633 118

Sázková kancelář Tipsport: sázky, recenze a informace

Sázková kancelář Tipsport je na českém trhu zavedenou značkou. Fungovat začala v roce 1991, kdy v Berouně otevřela svou první kamennou pobočku. O tři roky později měla takových poboček už 50. Dnes Tipsport působí i na Slovensku, zaměstnává 3 000 lidí a nenabízí jen sázení na pobočkách, čím dál populárnější je totiž sázení online.

Na pár kliknutí se tak dostanete k obrovsky široké kurzové nabídce. Samozřejmostí jsou populární live sázky, přímé přenosy ze sportovních utkání i zajímavé bonusy. Vaše tipy pak můžete probrat s největší komunitou sázkařů.

Nejoblíbenější hrou světa je fotbal a to odráží i kurzová nabídka Tipsportu. Najdete zde soutěže z celého světa. Samozřejmostí jsou ale i kurzy na jiné sporty a Tipsport v posledních letech spustil i online casino.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Tipsport sázení: online založení účtu a registrace

Založení účtu u Tipsportu je velice snadné. Zvládnete ho online z počítače, mobilu nebo tabletu. Celý proces zabere jen několik minut. Navíc se po plné registraci můžete těšit na bonus 300 Kč zdarma pro nové hráče. Níže naleznete krátký návod, jak si u Tipsportu založit účet.

  • sipka Klikněte ZDE a přejděte na web Tipsportu
  • Klikněte na „REGISTROVAT“, což vás přenese na registrační formulář
  • Zadejte do formuláře vaše údaje, zaškrtněte souhlas s Všeobecnými podmínkami a klikněte na „REGISTROVAT“
  • V e-mailové schránce otevřete e-mail od Tipsportu a klikněte na potvrzovací odkaz
  • Na mobilu otevřete zprávu od Tipsportu s přihlašovacími údaji
  • Můžete se přihlásit k vašemu uživatelskému účtu u Tipsportu

Splněním výše zmíněných bodů získáte dočasné konto. I s ním můžete sázet na fotbal a další sporty, ale tento herní účet má svá omezení. Vložit na něj můžete maximálně 3 000 Kč a po 30 dnech navíc toto konto zanikne.

Abyste mohli dál sázet nebo třeba sledovat fotbalové zápasy na TV Tipsport, tak je potřeba dokončit registraci. To je naštěstí otázkou několika minut a vše vyřídíte online. Jak na dokončení registrace si vysvětlíme níže.

Tipsport - registrujte se a získejte vstupní bonus 300 Kč zdarma

Internetové sázení u Tipsportu: online dokončení registrace a ověření přes bankovní identitu (BankID)

Pro plnohodnotné užívání vašeho herního konta je nutné dokončit plnou registraci. To zvládnete jak online, tak na jedné z kamenných poboček Tipsportu. Dokončení registrace se skládá z následujících tří bodů

  1. Ověřit totožnost
  2. Ověřit platební metodu
  3. Nastavit herní limity

Přiblížíme si, jak tyto body splnit přes internet. Po přihlášení a rozkliknutí vašeho uživatelského účtu u Tipsportu můžete ověřit vaši totožnost přes bankovní identitu. Web Tipsportu už vás navede správným směrem, v konečném součtu půjde jen o několik kliknutí.

Stále je tu samozřejmě možnost nechat si totožnost ověřit na kamenné pobočce Tipsportu. Ověření přes bankovní identitu je každopádně rychlé a pohodlné. Vaše banka totiž o vás má všechny potřebné údaje, které Tipsportu během chvíle jen potvrdí.

Dalším krokem je ověření platební metody. Opět vás vším provede samotný web Tipsportu. Splnění tohoto kroku je potřebné pro to, abyste na váš účet mohli vkládat peníze a také je vybírat.

Posledním bodem ke splnění je nastavení herních limitů. Ty slouží jako pomocník k tomu, aby vaše sázení zůstalo pod kontrolou a mohli jste se jím opravdu jen bavit. Nastavit si tak můžete třeba finanční limity nebo omezení počtu přihlášení. Opět jde jen o několik kliknutí. Za platné nastavení limitů se nicméně počítá i jejich odmítnutí.

Bonusy u Tipsportu: registrační a vstupní bonus

Tipsport stejně jako další sázkové kanceláře nabízí bonusy svým zákazníkům. A to jak zdarma za registraci, tak k prvnímu vkladu. Nejprve si ukážeme, jak získat registrační bonus v hodnotě 300 Kč.

Další bonus, který můžete jako nový hráč získat, je bonus k prvnímu vkladu. Ten může dosáhnout až výše 50 000 Kč. Záleží na tom, jak vysoký váš vklad bude. Jde o 100% bonus ke vkladu, který je potřeba vyclearovat (neboli prosázet).

Částka, kterou si na váš sázkařský účet vložíte, rozhodne o tom, jaké podmínky pro prosázení bonusu se na vás vztahují a kolik můžete získat. Lišit se totiž bude násobek součtu hodnoty vkladu a hodnoty bonusu, který musíte prosázet. A také to, v jakém kurzu to bude potřeba vyclearovat. Jednotlivé úrovně najdete v následující tabulce.

Výše bonusu Podmínky získání
Do 1 000 Kč 5x prosázet vklad + bonus v min. kurzu 1,50
1 001 Kč až 5 000 Kč 7x prosázet vklad + bonus v min. kurzu 2,00
5 001 Kč až 50 000 Kč 8x prosázet vklad + bonus v min. kurzu 4,00

Na své si ale přijdou i stávající hráči. Pro ty Tipsport pořádá různé zajímavé promoakce, při nichž můžete získat Nety (prostředky, se kterými si můžete vsadit) nebo třeba vstupenky na přední sportovní události.

Kurzové sázky Tipsport: způsoby vkladu zahrnují u Tipsportu i paysafecard

Jestli se právě chystáte vkládat peníze na váš účet u Tipsportu, tak máte hned několik možností. Jednotlivé varianty vkladu i s jejich dobou zpracování a finančními limity najdete níže.

Způsob vkladu Doba zpracování Min. a max. vklad
Platební karta Okamžitě 100 Kč až 999 999 Kč
Rychlý bankovní převod Okamžitě 1 Kč až 999 999 Kč
Běžný bankovní převod Následující pracovní den 1 Kč až bez omezení
Skrill Okamžitě 1 000 Kč až 100 000 Kč
paysafecard Okamžitě 10 Kč až 24 000 Kč
PayPal Okamžitě 100 Kč až 50 000 Kč
Pobočka Tipsportu Okamžitě 1 Kč až 5 000 Kč

Tipsport kurzové sázení: způsoby výběru

Stejně tak existuje několik způsobů, jak si peníze z vašeho herního konta vybrat. Všechny najdete v následující tabulce.

Způsob výběru Doba zpracování Min. a max. výběr
Platební karta Do 15 minut 10 Kč a 10 000 Kč (den)
Bankovní převod Do následujícího pracovního dne 100 Kč až 1 000 000 Kč
Skrill Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až 100 000 Kč
paysafecard Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až 360 000 Kč
PayPal Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až 100 000 Kč
Pobočka Tipsportu Okamžitě 100 Kč až 5 000 Kč

Tipsport kurzy dnes v CZ: kurzy Tipsportu na fotbal, live sázky a live streamy na TV Tipsport

U Tipsportu najdete opravdu širokou kurzovou nabídku. Pokud se budete držet jen fotbalu, tak zde skutečně naleznete vše od Ligy mistrů až po ty méně známé soutěže. Čím dál více sázkařů pak využívá sekci LIVE, kde najdete vše, co se týká live sázek. Na jednom místě máte kurzy, statistiky i trackery.

K live sázkám patří i live streamy, jejichž rozpis se na webu Tipsportu nachází v sekci TV. Na TV Tipsport tak můžete sledovat českou ligu i přední evropské soutěže. Seznam toho nejatraktivnějšího, co Tipsport z fotbalových přenosů nabízí, najdete níže.

  • česká liga, španělská La Liga, německá Bundesliga, italská Serie A, francouzská Ligue 1 a vybrané zápasy předkol evropských pohárů

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tipsport: plný web na www.tipsport.cz, m.tipsport a mobilní aplikace

Stránky sázkové kanceláře Tipsport jsou dostupné přímo na vašem počítači v internetovém prohlížeči. Neustále ovšem roste počet uživatelů, kteří k sázení využívají svůj mobilní telefon. Pokud patříte mezi ně, tak můžete sázet přímo z webového prohlížeče. Druhou možností je stáhnout si povedenou aplikaci Tipsport.

  • Aplikace je zdarma ke stažení pro Android i iOS
  • V aplikaci najdete kurzy, live sázky, live streamy i bonusy

V mobilní aplikaci od Tipsportu nepřijdete oproti webové verzi o nic podstatného. Více informací o této appce, včetně toho, jak si ji stáhnout, najdete ZDE.

Tipsport kontakt a zákaznická podpora

Sázkovou kancelář Tipsport můžete kontaktovat přes její zákaznickou podporu. Ta ráda zodpoví vaše případné dotazy. Níže najdete způsoby, jakými můžete Tipsport oslovit.

  • Na e-mailu podpora@tipsport.cz
  • Na telefonu +420 311 633 118
  • Přes chat na webu Tipsportu
  • Přes kontaktní formulář na webu Tipsportu

Zákaznická podpora Tipsportu je tu pro vás každý den od 8:00 do 2:00. Po 22. hodině už není k dispozici telefonní linka, nadále ale můžete komunikovat přes e-mail a chat.

Pro rychlou reklamaci vašeho tiketu pak můžete napsat na e-mail reklamace@tipsport.cz, případně použít funkci „Reklamace tiketu“, která se nachází na vašem tiketu.

Sázkovou kancelář Tipsport najdete i na sociálních sítích. Třeba účet Tipsportu na YouTube nabízí reklamy, které znáte z televize nebo podcasty se zajímavými osobnostmi.

1️⃣ Nabízí Tipsport bonusy pro nové hráče?

Ano, u Tipsportu dostanete bonus za registraci i za první vklad. Více se dozvíte ZDE.

2️⃣ Můžu u Tipsportu sledovat živé fotbalové přenosy?

Ano, na TV Tipsport najdete přenosy z české ligy i z evropských soutěží. Podrobnosti si přečtěte ZDE.

3️⃣ Má Tipsport mobilní aplikaci?

Ano, mobilní aplikace od Tipsportu je zdarma ke stažení pro Android i iOS. Více informací najdete ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podmínky bonusů

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Podmínky bonusů❓ mohou být často velmi obsáhlé a pro mnoho začínajících hráčů i nejasné. Seznamte se s používanými typy a variantami...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář, kde najdete...