Recenze sázkové kanceláře SYNOT TIP: bonusy, registrace, kurzy

Sázková kancelář SYNOT TIP patří ke stálicím českého sázkařského trhu. Nejen fotbaloví fanoušci ocení širokou kurzovou nabídku, přehlednou LIVE sekci i možnost bavit se kompletně online, a to včetně založení účtu z pohodlí vašeho domova. Jaký bonus zdarma dostanete za registraci, co vše od této české sázkovky očekávat?

  1. Informace
  2. Založení účtu
  3. Dokončení registrace
  4. Vstupní bonus
  5. Vklady a výběry
  6. Kurzová nabídka
  7. Live sázky a live streamy
  8. Mobilní aplikace
  9. Kontakt
  10. FAQ – Často kladené dotazy

SYNOT TIP Foto: SYNOT TIP

Hodnocení sázkové kanceláře SYNOT TIP: 9,6/10

  • Kurzy na fotbal: Vybírat můžete z široké nabídky domácích i zahraničních soutěží
  • Vstupní bonus: 300,- za registraci a ověření + vstupní bonus až 10 000 Kč
Sázková kancelář SYNOT TIP
Webové stránky www.synottip.cz
Licence v ČR ANO
Vstupní bonus 300,- za dokončení registrace
Bonus na vklad 10 000 Kč
Extra bonus 500 Kč sázka
Jak ověřit účet - Online přes banku
- Návštěva pobočky SYNOT TIPu
- DODO kurýr (Praha, Brno)
Možnosti vkladu - Platební karta
- Platební brány u spousty bank
- Bankovní převod
- Vklad na pobočce SYNOT TIPu
Minimální vklad 100 Kč
Minimální sázka 10 Kč
Možnosti výběru - Bankovní převod
- Výplata na pobočce SYNOT TIPu
Živé přenosy NE
Mobilní aplikace ANO (Android)
LIVE podpora ANO
Adresa a kontakt
SYNOT TIP a.s.,
Jaktáře 1475
686 01, Uherské Hradiště - Mařatice
+ 420 800 888 100

SYNOT TIP sázky – informace, online sázení

Na českém sázkovém trhu patří SYNOT TIP k těm nejzavedenějším značkám. Historie uherskohradišťské společnosti sahá až do roku 1991. Za více než tři desetiletí svého působení se SYNOT TIP stal synonymem dobré zábavy, ať už u kurzových sázek, loterií, online pokeru, nebo například u online casina, k jehož provozování SYNOT získal licenci již v roce 2017.

Skupina SYNOT působí také v dalších zemích, z těch evropských lze jmenovat Slovensko, Španělsko, Řecko, Polsko či Lotyšsko. Je to ale český trh, který pro SYNOT bude navždy domácím. Pro tuzemské zákazníky z toho plyne spousta výhod a jistot.

Kromě dlouhé tradice a silného zázemí jde především o skutečnost, že se bavíme o licencované sázkové kanceláři. Provozovatelem online sázkovky i kamenných poboček je společnost SYNOT TIP a.s. se sídlem v Uherském Hradišti.

Sportovní fanoušci už dlouhá léta oceňují širokou nabídku kurzových sázek, mezi nimiž ty fotbalové patří k nejoblíbenějším. V online prostředí se navíc můžete bavit u LIVE sázek v průběhu utkání, vybrané události lze sledovat živě prostřednictvím online trackerů. Samozřejmostí je i neustále vylepšovaná mobilní aplikace. Noví zákazníci se mohou těšit na štědrý vstupní bonus, k jehož získání vede velmi rychlá cesta. Založení účtu včetně dokončení registrace lze totiž kompletně absolvovat online.

Klikněte ZDE a založte si účet u SYNOT TIPU s bonusem za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Synottip registrace – založení účtu, online registrace u SYNOT TIPu a přihlášení na www.synottip.cz (návod)

Jednou rychlou online registrací u SYNOT TIPu získáte přístup nejen ke kurzovému sázení, ale také k online casinu či na stejnojmennou online pokerovou hernu. Online sázení šetří váš čas, i bez návštěvy pobočky máte všechny vypsané kurzy vždy po ruce a můžete se tak bavit odkudkoli.

To samé platí také o registračním procesu, který podle našeho návodu dokončíte během několika okamžiků.

  1. Nejprve KLIKNĚTE SEM a přejděte na web SYNOT TIPu.
  2. Na této stránce klikněte na tlačítko „Zaregistruj se“ nebo „Registrovat“.
  3. Vyplňte pravdivě všechny údaje v registračním formuláři, po kliknutí na „Ověřit“ vám na zadané telefonní číslo přijde ověřovací kód.
  4. Po přečtení a odsouhlasení podmínek klikněte na tlačítko „Registrovat“.
  5. Vaše dočasné sázkařské konto je založeno.

Po této snadné a rychlé online registraci v několika krocích máte 30 dní na dokončení registrace a založení plnohodnotného herního účtu. V opačném případě dočasné konto zanikne. Skvělou zprávou je, že ani další nutné kroky vám nezaberou více než pár minut. Celou registraci lze dokončit online, čtěte dále.

Synottip sázkový bonus 10 000 Kč, 300,- a 500 Kč bez rizika
Foto: SYNOT TIP

SYNOT TIP – dokončení registrace online, ověření totožnosti bez návštěvy pobočky (BankID, bankovní identita)

V dočasném režimu jsou možnosti vašeho sázkařského konta omezené. Naplno se můžete bavit po dokončení registrace. Opět jde o zcela jednoduchý proces, který zvládnete z počítače, mobilu či tabletu. Stačí po přihlášení k účtu stisknout tlačítko „Získat plnohodnotné konto“ a následně v libovolném pořadí splnit tyto tři snadné kroky:

  • Ověření totožnosti
  • Ověření platební metody
  • Nastavení herních limitů

Nezbytné ověření totožnosti u SYNOT TIPu nejsnadněji provedete prostřednictvím bankovní identity (BankID). Princip je to jednoduchý, vaše banka potřebné informace o vaší totožnosti už zná a po vašem souhlasu nezbytné údaje předá sázkové kanceláři. Jde o rozšířený a především bezpečný postup, stačí několik kliknutí myší a máte hotovo. Služba je dostupná klientům bankovních domů AirBank, Česká spořitelna, Moneta Money Bank, Raiffeisenbank, ČSOB, Komerční banka, Fio a Creditas.

Totožnost můžete samozřejmě ověřit také osobní návštěvou na některé z kamenných provozoven SYNOT TIPu. V současnosti už se ale nejedná o sázkové kanceláře, nýbrž herny a kasina. Obyvatelům Prahy a Brna se nabízí také verifikace po návštěvě DODO kurýra. Online ověření je ale s přehledem nejrychlejší a nejpohodlnější.

Dalším krokem je ověření platební metody, jedna ze zákonných povinností sázkové kanceláře při přijímání nového klienta. Věříme, že tento bod pro vás bude bezproblémový a intuitivní. Stačí zadat číslo vašeho bankovního účtu nebo platební karty a uskutečnit ověřovací platbu, která se obratem vrátí zpět na váš účet. Důležité je, aby byla konkrétní platební metoda vedena na vaše jméno.

Konečné nastavení herních limitů je otázkou vyplnění přehledné tabulky, kterou vám SYNOT TIP sám předloží. Věnujte tomuto formuláři zvýšenou pozornost. Vždyť to jsou právě zásady zodpovědného hraní, které zajišťují, že sázení pro vás bude vždy zábavou. Naplno se do ní můžete pustit okamžitě, jakmile registraci dokončíte. Jaký bonus na vás v tu chvíli čeká?

Sázejte u SYNOT TIPu z mobilu Foto: SYNOT TIP

SYNOTTIP – vstupní bonus, bonus za registraci, bonus bez vkladu a bez promo kódu

Za dokončení registrace SYNOT TIP novým zákazníkům dává bonus k registraci 300,-. Tento příjemný bonus bez vkladu je rozdělen do dvou částí, kdy:

  • 150,- dostanete za ověření identity,
  • 150,- obdržíte za ověření bankovního účtu.

Tento atraktivní bonus se aktivuje přímo při registraci, není třeba zadávat jakýkoli promo kód. Není však jediný.

Noví sázkaři totiž od SYNOT TIPu získávají také bonus k prvnímu vkladu až 10 000 Kč. Jde o dechberoucí částku, jejíž výši určujete vy sami. 100% zábava, 100% bonus; na takový první vklad máte čas 10 dnů od dokončení plné registrace, během dalších 90 dní je pak třeba bonus vyclearovat.

Podmínky pro vyclearování bonusu u SYNOT TIPu jsou přímočaré. Postupně je třeba prosázet šestinásobek bonusové částky, a to na AKO tiketech s minimálním kurzem 2,44 a alespoň čtyřmi vyhodnocenými příležitostmi s kurzem nejméně 1,25. Díky široké kurzové nabídce jistě s výběrem vhodných příležitostí nebudete mít sebemenší problém. Tento vstupní bonus se na vaše konto uvolňuje po částech, vždy po prosázení 25 % bonusové hodnoty.

Založte si účet u SYNOT TIPU ZDE a čerpejte skvělé vstupní bonusy

Vstupní bonus u sázkové kanceláře SYNOT TIP Foto: SYNOT TIP

Můj Synottip – vklady a výběry, platební metody, SYNOT TIP výběr peněz

Jako tuzemská sázková kancelář má SYNOT TIP jasnou představu, které metody vkladů a výběrů peněz jsou pro české sázkaře nejpříhodnější. A právě takové platební metody ostatně poskytuje.

Nosit peněžní hotovost na pobočku? I to je jednou z možností, ovšem dle našeho názoru jde v dnešní době o přežitek. Doporučujeme raději využít některou z rychlých a bezpečných online metod vkladu, které najdete v následující tabulce.

Metoda vkladu Doba zpracování Min. vklad
Platební karta okamžitě 100 Kč
Okamžitý převod - ePlatba okamžitě 100 Kč
Bankovní převod do 48 hodin 100 Kč

Jednou z podmínek dokončení registrace je ověření platební metody, později můžete libovolně přidávat další. Stačí se přihlásit k SYNOT TIPu, kde v sekci „Můj účet“ vyberete „Správa platebních metod“ a následně „Přidat platební metodu“. Dále se řiďte pokyny na obrazovce.

Pro výběr peněz slouží převod na bankovní účet, případně se můžete stavit na některé z kamenných poboček SYNOT TIPu. Najdete je po celé České republice, ovšem díky možnosti dokončení registrace online i dalším výhodám internetového sázení jejich počet kvapem klesá.

SYNOT TIP kurzová nabídka – fotbalové kurzy, sázky na fotbal dnes

Už dlouhá léta platí, že kurzová nabídka SYNOT TIPu patří k těm nejširším na českém trhu. Najdete zde sportovní odvětví od A do Z, respektive od atletiky po zimní sporty. Nechybí ani společenské události a některá méně častá sportovní odvětví. Je to ale pochopitelně pestrá nabídka fotbalových sázek, která je hlavním pilířem výpisu příležitostí.

Není se čemu divit, vždyť Synot má k fotbalu dlouhodobě blízko a v letech 2014–16 1. česká fotbalová liga nesla název této sázkové společnosti. Kurzová nabídka nicméně zdaleka nekončí u domácích soutěží a pohárů, rozptyl soutěží sahá daleko za hranice naší vlasti.

Kromě sázek na výsledky či vývoj konkrétních zápasů z celého světa se můžete bavit také u dlouhodobých fotbalových sázek. Kdo se stane nejlepším střelcem důležitých turnajů a soutěží, jak si povedou kluby v přímém srovnání v prestižních ligách? Kromě těchto „klasik“ SYNOT TIP nabízí i méně obvyklé dlouhodobé příležitosti, od sestupujících týmů po nejlepší celky v jednotlivých regionech.

Live sázky a live streamy (živé přenosy) u SYNOT TIPu

Stejně jako geniální fotbaloví stratégové z laviček pružně reagují na dění na trávníku, i vy se můžete přizpůsobovat vývoji zápasu. Umožňují vám to LIVE sázky, bez kterých už si dnes nabídku sázkových kanceláří nelze představit.

Ani SYNOT TIP není výjimkou a místní LIVE sekce každodenně překypuje sázkovými příležitostmi z celého světa. Aby byl servis kompletní, k dispozici jsou i přehledné statistiky.

V tuto chvíli platí, že online live streamy zdarma SYNOT TIP nenabízí. Sledování živých přenosů ovšem vynahrazuje bohatá nabídka užitečných online trackerů, díky nimž si o průběhu vybraných utkání uděláte velmi přesný obrázek. Registrovaní uživatelé takto mohou na vlastní oči sledovat nejen fotbal, ale i hokej, tenis, basketbal a mnoho dalších sportů. I díky trackerům lze LIVE sekci této české sázkové kanceláře vřele doporučit.

Sleduj průběh zápasu ZDE

M SYNOT TIP app – mobilní aplikace pro Android a iOS, SYNOTTIP aplikace

Rychlá, příjemná, přehledná. Taková je mobilní aplikace SYNOT TIPu pro kurzové sázení, ve které najdete prakticky vše, na co jste zvyklí z webového rozhraní. Díky intuitivnímu ovládání se v aplikaci rychle zorientujete. Mobilní appka neustále prochází vývojem a s každou další aktualizací se stává lepší a stabilnější.

Momentálně se u mobilní aplikace mohou bavit majitelé zařízení s operačním systémem Android. Nezáleží na tom, zda jde o telefon či tablet.

Uživatele zařízení se systémem Apple iOS musíme zklamat, v oficiálním App Store tuto sázkařskou aplikaci v tuto chvíli nenajdete. Sluší se ovšem podotknout, že web SYNOTu je plně responzivní a můžete se u něj bavit naplno i přes prohlížeče jako je například Safari.

Jak nainstalovat mobilní aplikaci SYNOT TIPu na Android?

  • Nejprve KLIKNĚTE ZDE a přejděte na stránky SYNOT TIPu.
  • Na domovské stránce vyberte záložku „Mobilní aplikace“.
  • Klikněte na tlačítko „Stáhnout pro Android“, případně naskenujte QR kód.
  • Po stažení otevřete instalační soubor. Pokud vás systém vyzve, povolte v nastavení instalaci z neznámých zdrojů.
  • Spusťte aplikaci, přihlaste se a bavte se.

SYNOT TIP a.s. – zákaznická podpora (telefon), Facebook i Instagram SYNOTTIPu a kontakt

S veškerými dotazy se můžete s klidem obracet na zákaznickou podporu SYNOT TIPu. Bezplatná telefonní linka je vám k dispozici každý den od 08:00 do 24:00, a to včetně víkendů. Na e-mailovou adresu pak samozřejmě můžete napsat kdykoli. S povděkem kvitujeme, že online podpora ve většině případů reaguje obratem.

Telefon: +420 800 888 100
E-mail: synottip@synottip.cz
Webové stránky: www.synottip.cz
Adresa: SYNOT TIP a.s.
Jaktáře 1475
686 01, Uherské Hradiště - Mařatice
Facebook: facebook.com/synottipcompany
Instagram: instagram.com/synot_tip

SYNOTTIP pobočky, kamenné provozovny

V současnosti už si v kamenných pobočkách SYNOT TIPu nevsadíte. Ačkoli ještě nedávno byla tato možnost vcelku běžná, kurzové sázení pod hlavičkou oblíbené české společnosti se přesunulo kompletně na internet. Na pobočkách se tak můžete bavit u moderních casinových her, výjimečně se setkáte také s pokerem.

To jsou ovšem odvětví, kvůli kterým nemusíte opouštět teplo vašich domovů. I casino a poker může SYNOT TIP díky své licenci v Česku provozovat také online. V případě populární karetní hry jde dokonce o jedinou ryze českou online pokerovou hernu, na které se bavil také známý MMA fighter Karlos „Terminátor“ Vémola.

Více informací najdete v následujících článcích.

Jak na kontrolu tiketu u SYNOT TIPu?

Pokud hledáte způsob, jak si u online sázkové kanceláře SYNOT TIP zkontrolovat, jestli vám vyšel tiket, tak máte dvě možnosti. Tou první je přihlásit se na webu SYNOT TIPu k vašemu uživatelskému kontu a pak už ve vašem účtu uvidíte přehled vašich tiketů.

Pro využití druhé možnosti se ani nemusíte přihlašovat. Stačí na stránkách SYNOT TIPu najít vpravo sekci „KONTROLA TIKETU“ a vyplnit číslo tiketu. Poté už jen kliknete na tlačítko „KONTROLA“ a během chvilky se dozvíte, zda jste vyhráli.

Věrnostní program Benefit klub – SYNOT TIP Benefit body, akce

Nedílnou součástí uživatelského zážitku je věrnostní program Benefit klub, jehož členem se stáváte automaticky při registraci. Z členství vám plynou jednoznačné výhody, sázkařům pak obzvlášť.

Za své sázky totiž získáváte tzv. Benefit body, které lze mimo jiné využít k navýšení kurzu na tiketu či je přeměnit na peníze a použít na vsazení tiketu. Přečtěte si více informací o věrnostním programu Benefit klub.

Sázejte u SYNOT TIPu z počítače Foto: SYNOT TIP

SYNOTTIP recenze, diskuze, zkušenosti (klady a zápory)

Na internetu se setkáte s mnoha diskuzemi ohledně sázkové kanceláře SYNOT TIP. I z vlastní zkušenosti oceňujeme širokou kurzovou nabídku či pestrý výběr LIVE příležitostí. Také věrnostní program Benefit klub hodnotíme kladně, vstupní bonus pak patří k těm vůbec nejatraktivnějším na českém trhu.

Je to ostatně orientace na tuzemské zákazníky, která patří k dalším kladům SYNOT TIPu.

  • stránky i aplikace jsou v češtině, žádný jiný jazyk ovládat nemusíte
  • bezplatná telefonní podpora
  • rychlá online registrace, dokončení z pohodlí domova
  • 100% bonus k prvnímu vkladu
  • licencovaná sázková kancelář
  • zábava s kurzovým sázením, v online casinu i online pokeru s jediným účtem

Jak sami uznáte, kladů je více než dost. S menším nadšením už přijímáme skutečnost, že v tuto chvíli nelze stahovat mobilní aplikaci pro systémy iOS. Appku pro Android tu a tam trápí problémy se stabilitou, na jejich odstranění nicméně vývojový tým usilovně pracuje. Veškeré tyto potíže navíc více než obstojně vynahrazuje plně responzivní webové rozhraní, díky němuž se na mobilních zařízeních můžete naplno bavit i bez nainstalované aplikace.

Sečteno a podtrženo, všem fotbalovým příznivcům lze registraci u SYNOT TIPu jednoznačně doporučit. Rčení, že za zkoušku nic nedáte, ve světě kurzového sázení obvykle neplatí. Zde však za pouhé dokončení registrace získáváte bonus 300,-. Věříme, že i díky němu se budete u SYNOT TIPu dobře bavit.

Klikněte ZDE a vyzvedněte si uvítací bonus u SYNOT TIPu

1️⃣ Jak si můžu u SYNOT TIPu založit účet?

Nový účet si u SYNOT TIPu založíte kompletně online, podrobnosti najdete zde.

2️⃣ Nabízí SYNOT TIP bonus za registraci?

Ano, bonus 300,- u SYNOT TIPu získáte za pouhé dokončení registrace. Více informací si přečtěte tady.

3️⃣ Jak dlouho trvá výběr peněz u SYNOT TIPu?

Výběr peněz ze SYNOT TIPu na váš bankovní účet může trvat až 3 dny, závisí na rychlosti převodu mezi bankami. Další informace najdete zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář, kde najdete...

Podmínky bonusů

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Podmínky bonusů❓ mohou být často velmi obsáhlé a pro mnoho začínajících hráčů i nejasné. Seznamte se s používanými typy a variantami...