Betano Česká republika - recenze, registrace, sázky na fotbal

Zábava na úrovni. Sázková kancelář Betano fotbalovým příznivcům poskytuje rozmanitou nabídku kurzových příležitostí. Fotbal hraje prim. Od mezinárodních klání přes duely velkoklubů až po menší akce, kdykoli si můžete vybírat z pestré palety předzápasových i LIVE sázek.

V článku se dočtete vše o této licencované sázkové společnosti, která na český trh vstoupila v roce 2022. Mladá a progresivní? Sami se přesvědčte, čím je kurzová nabídka Betana speciální, jak probíhá online registrace a na jaké bonusy se jako noví zákazníci můžete těšit.

  1. Betano – informace, licence
  2. Registrace, založení a ověření účtu
  3. Bonus za registraci, vstupní bonus
  4. Vklady a výběry
  5. Kurzová nabídka
  6. Speciální akce a funkce
  7. Live sázky a live streamy
  8. Mobilní aplikace
  9. Recenze – klady a zápory
  10. Často kladené dotazy

Sázková kancelář Betano Foto: Betano

Hodnocení sázkové kanceláře Betano: 9,8/10

  • Kurzová nabídka: vybírat si můžete z fotbalových soutěží z celého světa i mnoha dalších sportů
  • Vstupní bonus: pro nové zákazníky až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ BETANO CZ
Webové stránky: www.betano.cz
Licence v ČR: ANO
Vstupní bonus: 100% ve výši až 3 000 Kč
Extra bonus: 100 Kč „sázka zdarma“ + 400 free spinů
Ověření účtu: online
Možnosti vkladu: -Platební karta
-Bankovní převod
-Paysafecard
-Skrill
Možnosti výběru: -Bankovní převod
-Paysafecard
-Skrill
Minimální vklad: 10 Kč, 200 Kč přes Skrill
Živé přenosy: ANO, u live sázek
Mobilní aplikace: ANO (Android, iOS)
LIVE podpora: ANO, živý chat v ČJ
Adresa a kontakt: Kaizen Gaming CZ Limited
Level G, (Office 1/0402), Quantum House 75,
Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta
E-mail: podpora@betano.cz

Sázková kancelář Betano Česká republika – informace, licence

Nový hráč na poli kurzového sázení rozhodně není jen do počtu. Sázková kancelář Betano na český trh vstoupila v průběhu roku 2022, avšak už dlouhé roky působí v zahraničí. V současnosti patří mezi přední provozovatele v Německu, Portugalsku, Rumunsku, Bulharsku, Brazílii či Chile. V domovském Řecku a na Kypru je dokonce největší sázkovou kanceláří, zde působí pod názvem Stoiximan.

Betano je držitelem několika prestižních ocenění EGR, společnost zároveň navázala partnerství s mnoha fotbalovými kluby z předních evropských soutěží. Týmy jako Benfica, Porto či Olympiakos už se s Betanem spojily, nyní můžete i vy.

V České republice je totiž Betano licencovanou sázkovou kanceláří. Můžete se tak bavit bez obav, že jde o nelegálního provozovatele. Společnost Kaizen Gaming Ltd., která Betano CZ provozuje, naopak pro české zákazníky a sportovní fanoušky připravila řadu velmi zajímavých nabídek a akcí, navíc se silným zázemím nadnárodní společnosti.

sipka Klikněte ZDE a zaregistrujte se u sázkové kanceláře Betano

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano založení účtu: Online registrace, přihlášení

Vše pro váš maximální komfort. Účet u sázkové kanceláře Betano si založíte online a stejně tak probíhá i dokončení registrace. Není třeba vážit cestu na kamennou pobočku a hlídat si otevírací dobu, online registrace je vám k dispozici 24 hodin denně a celý proces vám zabere jen několik minut.

Herní konto si založíte z počítače či telefonu, pro zařízení s operačními systémy Android a iOS je k dispozici i uživatelsky přívětivá mobilní aplikace. Skvělou zprávou je, že při registraci není třeba vyplňovat Betano promo kód. Stačí se držet našeho jednoduchého návodu.

  1. Nejprve KLIKNĚTE ZDE a přejděte na web Betana.
  2. Klikněte na tlačítko „Zaregistrovat se“.
  3. Ve formuláři vyplňte pravdivě všechny údaje, nezapomeňte si nastavit silné heslo.
  4. Přečtěte si podmínky a zásady, zaškrtněte souhlas.
  5. Následně klikněte na tlačítko „Dokončit registraci“, čímž vznikne vaše dočasné herní konto.

Po přihlášení k vašemu novému účtu budete vyzváni k zadání bezpečnostních kódů. Ty vám Betano zašle na telefonní číslo, resp. e-mailovou adresu, které jste vyplnili v registračním formuláři. Ověřovací kódy zadáváte pouze jednou, následně už se budete přihlašovat pouze pomocí svého uživatelského jména/e-mailu a hesla. Je to snadné.

Betano dočasné konto – dokončení registrace, ověření účtu online, bankovní identita (BankID)

Stejně jako u dalších sázkových kanceláří, také u Betana vám po prvotní online registraci vzniká pouze dočasné konto na 30 dní. Během této lhůty je třeba učinit ještě několik kroků a plně dokončit registraci, jinak konto zanikne. Naštěstí jde opět o kroky jednoduché a přímočaré, vše lze udělat online.

Vše potřebné vám Betano zobrazí po přihlášení k účtu, v libovolném pořadí dokončete:

  • nastavení herních limitů – pro zodpovědné hraní
  • ověření platební metody – prostřednictvím prvního vkladu
  • ověření totožnosti – identifikaci jako jediného vlastníka účtu

K ověření totožnosti u Betana slouží bankovní identita (BankID), bezpečná a rychlá služba propojená s vaším internetovým bankovnictvím. To už totiž informace o vaší totožnosti zná a v případě žádosti je Betanu obratem potvrdí. Vše je otázkou několika kliknutí myší.

Po přihlášení k vašemu dočasnému kontu zvolte záložku „Proces ověření“ a vyberte si z nabízených bank. V současnosti verifikaci totožnosti u Betana podporují AirBank, Česká spořitelna, ČSOB, Komerční banka a Moneta.

sipka Přečtěte si vše o založení účtu a dokončení registrace

Betano CZ: Bonus za registraci, vstupní bonus Betano

Betano vás coby nového klienta přívítá s otevřenou náručí, respektive se štědrými uvítacími bonusy. I bez zadávání jakýchkoli promo kódů se můžete těšit rovnou na dva:

  • bonus 500 Kč zdarma za dokončení registrace - 100 Kč „sázka zdarma“ a k tomu 400 free spinů do casina
  • 100% uvítací bonus až do výše 3 000 Kč k prvnímu vkladu

Jakmile započnete online registraci u Betana ZDE, máte 30 dní na její dokončení. Tedy již zmiňované ověření totožnosti, ověření platebních metod i nastavení herních limitů. Celý proces probíhá online a lze ho tedy zvládnout za několik minut.

Jakmile budete mít hotovo, od Betana dostanete celkem 500 Kč jako bonusovou odměnu za ověření herního účtu.

O výši dalšího bonusu pak rozhodujete vy sami, respektive váš první vklad po dokončení registrace. Betano ho dorovná ve 100% výši, a to až do částky 3 000 Kč. K vyclearování tohoto atraktivního vkladového bonusu je třeba do 90 dnů 10× prosázet hodnotu bonusu s min. kurzem 1,8. Díky zábavné kurzové nabídce budete mít jistě z čeho vybírat.

Sázková kancelář Betano - štědrý bonus k registraci a zábavné sázky na fotbal Foto: Betano

Betano platební metody: Vklad na účet, dotace konta, výběry (cashout)

Coby moderní sázková kancelář Betano nabízí veškeré obvyklé platební metody pro vklad na konto i výběr z účtu. Všechny jsou zdarma, Betano si žádné poplatky neúčtuje. Standardními metodami můžete vložit částku již od 10 Kč, připomínáme však možnost zisku až 3 000 Kč coby 100% bonusu k prvnímu depositu.

Pro vklad peněžních prostředků zákazníci nejčastěji volí platební kartu. Jde o pohodlnou a zároveň rychlou platební metodu, kdy se peníze na vašem sázkařském účtu objeví prakticky okamžitě. Vkládat ale můžete také prostřednictvím Apple Pay, bankovního převodu, internetové peněženky Skrill či její nadstavbové funkce Skrill 1-Tap.

Pokud jde o výběry z hráčského konta, cashout lze snadno provést bankovním převodem nebo přes Skrill. Možnosti vkladů a výběrů přehledně rekapituluje následující tabulka.

BETANO – PLATEBNÍ METODY, VKLADY, VÝBĚRY, LIMITY
Metoda Min. vklad Max. vklad Min. výběr Max. výběr
Bankovní převod 10 Kč 999 999 Kč bez limitu bez limitu
Platební karta 10 Kč 999 999 Kč - -
Skrill 200 Kč 100 000 Kč 100 Kč 100 000 Kč
Skrill 1-Tap 200 Kč 100 000 Kč - -
Apple Pay 10 Kč 999 999 Kč - -
Paysafe 10 Kč 24 000 Kč 100 Kč 100 000 Kč

Betano online sázení: Kurzová nabídka, kurzy, sázkové příležitosti, sázky na fotbal

Široká kurzová nabídka je srdcem každé sázkové kanceláře. U Betana toto srdce tluče ve velmi zábavném rytmu. Vybírat lze totiž i z událostí, které konkurence obvykle nenabízí, a to včetně různých speciálních sportovních příležitostí či společenských sázek.

Kromě oblíbených disciplín jako jsou hokej nebo tenis Betano vypisuje kurzy také na méně častá sportovní odvětví, kapitánem nabídky je ale jednoznačně fotbal. Že jde o celosvětově nejpopulárnější sport? Možnosti fotbalových sázek s vysokými kurzy u Betana tomu odpovídají, množství každodenně vypisovaných příležitostí je jednoduše ohromující.

Betano fotbal - stovky kurzů na nejdůležitější fotbalové zápasy
Foto: Betano

Od předních klubových soutěží po okrajové ligy, od velkých mezinárodních akcí typu MS ve fotbale po přátelská utkání. Jakmile se někde na světě hraje zajímavý fotbalový zápas, s největší pravděpodobností na něj Betano vypíše kurzy. A to nikoli desítky, ale rovnou stovky u těch nejvýznamnější duelů. Velké akce pak doprovází i rozšířená nabídka dlouhodobých příležitostí, při světovém šampionátu či Euru se dostupné kurzy počítají v tisících.

Je taková nabídka bezkonkurenční? To je věc názoru. Pravdou ale je, že dle odborné veřejnosti je Betano v sázkách na fotbal skutečně o krok napřed.

Není náhodou, že na EGR Gaming Awards, prestižních oceněních e-gamingového odvětví, Betano v roce 2021 získalo „Oscara“ pro nejlepší fotbalovou sázkovku. Výčet ocenění je mimochodem podstatně delší, v zahraničí je Betano už řadu let synonymem dobré zábavy u kurzového sázení.

sipka Založte si účet u Betana ZDE a bavte se u nabídky fotbalových sázek

Betano fotbal – na co si lze vsadit? Ligy, soutěže

Evropa - hlavní soutěže
  • 1. česká liga, MOL Cup
  • Liga mistrů, Evropská liga, EKL
  • Anglie, Španělsko, Francie
  • Itálie, Německo, Nizozemsko
  • Portugalsko, Turecko
✅ Evropa - ostatní soutěže
  • desítky lig ve více než 20 zemích
Severní a Jižní Amerika
  • USA, Argentina, Brazílie a další
Zbytek světa
  • Austrálie, Japonsko a další
Mezinárodní soutěže
  • MS ve fotbale
  • ME ve fotbale
  • Copa América a další
Kompletní nabídku najdete na betano.cz

Speciální akce u Betana: Bet Builder, Mise, Max kurz, vítězný náskok

Hlavní sázkařskou misí je dobře se bavit. Díky speciálním funkcím a nabídkám se vám u Betana tuto misi jistě podaří splnit. Kromě obsáhlé základní kurzové nabídky totiž u vybraných událostí můžete s tiketem zacházet jinak – kreativněji, zábavněji. Těšit se můžete i na tyto funkce:

  • Bet Builder – kombinujte příležitosti ze stejného zápasu na jednom tiketu
  • Betano Mise – za plnění vypsaných podmínek získáváte předem známé odměny
  • MAX kurz – u vybraných zápasů označených „MK“ najdete ty nejlepší kurzy
  • Vyžádat sázku – požádejte bookmakery o vypsání sázky, která v nabídce chybí
  • Vítězný náskok – sázky na vítěze zápasu Betano vyhodnotí jako výherní, pakliže hráč či tým dosáhne dostatečného náskoku

U fotbalu takový „vítězný náskok“ činí 2 góly; tým se klidně může později chytit do Csaplárovy pasti, váš tiket nikoli. Obdobně lze tuto skvělou funkci využít u sázek na hokej (vedení o 3 góly), basketbal (20 bodů), házenou (6 branek), volejbal (2 sety) a samozřejmě také u speciálních sázek na tenis, kdy hráč vede 2:0 na sety či v první sadě zvítězil 6:0 nebo 6:1.

O předčasném vyhodnocení tiketu můžete rozhodnout také vy, oblíbená funkce cashout je u Betana samozřejmostí. Pakliže jste spokojeni s nově vygenerovaným kurzem, cashout je otázkou jednoho kliknutí.

Betano LIVE – živé přenosy (live streamy), live sázky

Kromě krátkodobých i dlouhodobých kurzových sázek se u Betana lze skvěle bavit také díky LIVE sázení. I živá sekce přímo překypuje zajímavými příležitostmi. A protože Betano do své nabídky zařazuje události z celého světa, LIVE sázení je vám k dispozici 24 hodin denně.

Také u sázek v průběhu utkání přitom platí, že Betano pokrývá i méně časté sporty. Kromě fotbalu, tenisu a dalších sázkařských klasik se tak v LIVE sekci setkáte například i s e-sporty. Samozřejmostí jsou pak trackery i live statistiky, které vám mohou pomoci učinit správné sázkařské rozhodnutí.

Průběh vybraných zápasů pak můžete sledovat v online live streamech. Program sportovních živých přenosů se neustále rozrůstá, sledování je dostupné všem registrovaným uživatelům se zůstatkem alespoň 25 Kč na účtu nebo vyhodnocenou sázkou v posledních 24 hodinách. O dostupnosti live streamu vás informuje ikona obrazovky vedle názvu události.

Sleduj průběh zápasu ZDE

M.betano – mobilní aplikace, Betano Android app a iOS

Abyste se bavili u Betana, nemusíte navštěvovat kamennou pobočku, ba dokonce ani zapínat počítač. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci Betano a nejlepší fotbalovou sázkovku pak budete mít vždy po ruce.

Přehlednou mobilní aplikaci si lze nainstalovat do těchto zařízení:

  • Android: instalační soubor najdete na webu Betana ZDE v sekci iOS a Android, v telefonu povolte instalaci z neznámých zdrojů
  • iOS: aplikaci stahujte přímo z App Store, kde vyhledejte „Betano - Online Betting“
  • Apple Watch: aplikace funguje také na chytrých hodinkách, opět navštivte oficiální App Store

Také v Betano mobilní aplikaci můžete sledovat sportovní live streamy, díky bohatým možnostem nastavení si appku přetvoříte k obrazu svému. Pokud tedy budete chtít; už v základní podobě je aplikace přehledná a uživatelsky přívětivá, takže vám nic nebrání se bavit u kurzového sázení či online casina, které Betano taktéž provozuje. Lokalizace do češtiny je pak pověstnou třešničkou na dortu – nebo gólem v prodloužení, chcete-li.

Mobilní aplikace Betano - kurzové sázky a live streamy pro Android, iOS i Apple Watch
Foto: Betano

Betano kontakt a podpora (chat, e-mail), Betano Facebook

Domácí trh, tuzemská lokalizace. Webové stránky i mobilní aplikace jsou kompletně v češtině, i díky tomu se po registraci u Betana ZDE v novém prostředí velmi rychle zorientujete.

Českým uživatelům je 365 dní v roce k dispozici online podpora na live chatu, tým podpory je vám k dispozici každý den od 10:00 do 00:00. V ostatních případech se můžete obrátit na oficiální e-mail, kontakt je podpora@betano.cz.

Bavit se můžete také u příspěvků na Betano CZ Facebooku, kde vás nová sázkovka informuje o aktuálních akcích i nejzajímavějších sportovních událostech.

Tím ale možnosti zábavy zdaleka nekončí, kromě kurzového sázení totiž Betano v České republice získalo také licenci pro provozování online casina. Nabízí přes 600 populárních her, k jeho oblíbeným akcím patří nabízení free spinů a funguje na stejných platformách jako sázková kancelář, tedy i na mobilních zařízeních.

sipka Vyzkoušejte také online casino Betano, recenze ZDE

Betano diskuze, recenze – klady a zápory, pro a proti

Ačkoli je Betano služebně jednou z nejmladších sázkových kanceláří na českém trhu, bohaté osobní zkušenosti nám dovolují objektivně zhodnotit jeho klady a zápory. I z internetových diskuzí je patrné, že klady jednoznačně převažují. Jaká jsou podle nás pro a proti?

Klady Zápory
☑️ Platná licence ❎ Bez kamenných poboček
☑️ Online registrace ❎ Ověření pouze přes BankID
☑️ Atraktivní bonusy ❎ Chybí telefonická podpora
☑️ Nejširší fotbalová nabídka
☑️ Netradiční sázkové příležitosti
☑️ Podpora v češtině
☑️ Přehledné rozhraní
☑️ Mobilní aplikace

Betano FAQ – často kladené dotazy

*️⃣ Jak si založit účet u Betana?

Založení účtu probíhá online, stejně tak i dokončení registračního procesu. Více si o registraci u Betana přečtěte zde.

*️⃣ Kolik je vstupní bonus u Betana?

100% vstupní bonus u Betana se odvíjí od výše vašeho prvního vkladu, podrobnosti se dočtete zde.

*️⃣ Na jaké fotbalové soutěže si lze u Betana vsadit?

U Betana najdete nejširší fotbalovou nabídku, denně jsou vám k dispozici zápasy z celého světa. Více informací najdete zde.

*️⃣ Nabízí Betano sportovní live streamy?

Ano, u Betana lze každodenně sledovat live streamy vybraných sportovních událostí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podmínky bonusů

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Podmínky bonusů❓ mohou být často velmi obsáhlé a pro mnoho začínajících hráčů i nejasné. Seznamte se s používanými typy a variantami...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář, kde najdete...