Sazkabet recenze - registrace, bonus, aplikace a kurzy

Sazkabet je známou českou sázkovou kanceláří, která spadá pod loterijního giganta Sazku. Kurzová nabídka je opravdu široká, na své si přijdou nejen fotbaloví fanoušci. K dispozici je navíc zajímavý vstupní bonus!

  1. Informace
  2. Založení účtu
  3. Dokončení registrace
  4. Vstupní bonus
  5. Vklady a výběry
  6. Kurzová nabídka
  7. Live sázky a live streamy
  8. Mobilní aplikace
  9. Kontakt
  10. FAQ

Sazkabet vykopává vstupní bonus ve výši 10 000 Kč Foto: Sazka

Hodnocení sázkové kanceláře Sazkabet: 9,5/10

  • Kurzy na fotbal: nabídka je parádní, domácí i zahraniční soutěže
  • Vstupní bonus: atraktivní bonus 10 000 Kč pro nové hráče
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ SAZKABET
✅Webové stránky www.sazka.cz/kurzove-sazky
✅Licence v ČR ANO
✅Vstupní bonus 100 Kč za vklad min. 100 Kč
✅Bonus na vklad 9 500 Kč
✅Extra bonus 400 Kč za ověření totožnosti
✅Jak ověřit účet - Online přes banku
- Na prodejním místě Sazky
✅Možnosti vkladu - Platební karta
- Bankovní převod
- PayPal
- Na prodejním místě Sazky
✅Minimální vklad 10 Kč
✅Minimální sázka 10 Kč
✅Možnosti výběru - Bankovní převod
- Na prodejním místě Sazky
✅Maximální výhra 5 000 000 Kč
✅Živé přenosy ANO, u LIVE sázek
✅Mobilní aplikace ANO (Android, iOS)
✅LIVE podpora ANO
✅Adresa a kontakt SAZKA a.s.
Evropská 866/69, Vokovice
160 00, Praha 6
+420 266 12 12 12

Sazkabet: informace, historie, licence a online sázení

Společnost Sazka byla založena už v roce 1956, začínala s klasickým sázením na sportovní utkání. To mělo mezi lidmi obrovský úspěch, o rok později pak vznikla i první loterie s názvem Sportka. Společnost se postupně rozrůstala a modernizovala, až v březnu 1996 vstoupila s kurzovými sázkami na ryze český trh.

Přechod na online trh nastal v roce 2009, tehdy ještě pod názvem Sazka tip. O tři roky později byl zrušen manipulační poplatek, k čemuž se Sazka odhodlala jako první v ČR, na podzim stejného roku 2012 pak vznikla značka Sazkabet.

V současné chvíli patří Sazkabet k největším českým společnostem, samozřejmě vlastní licenci pro legální provoz. Vsadit si stále můžete i na prodejních místech Sazky, kterých je po celém Česku několik tisíc, mnohem populárnější už je ale online sázení.

Sazkabet se pyšní skvělou fotbalovou nabídkou, vsadit si lze před startem zápasů i během nich přes live sázky. K mnoha zápasům předních soutěží jsou navíc k dispozici i živé přenosy neboli live streamy.

Nechybí povedená mobilní aplikace, na nové sázkaře pak čeká atraktivní vstupní bonus. V dnešní době už navíc neplatí, že byste museli pro dokončení registrace někam chodit, vše vyřídíte online z pohodlí domova.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Sazkabet registrace online: založení účtu, přihlášení, bonusový kód

Účet pro kurzové sázky si u Sazkabetu založíte kompletně online. S jedním takovým herním kontem pak máte přístup i k online casinu a loteriím, přes internet si tedy snadno vsadíte klidně i Sportku. Skvělá zpráva je, že vám celý proces registrace nezabere více než pár minut a můžete ho založit klidně i z mobilu.

  • jako první Klikněte ZDE a přejděte na web Sazkabetu
  • v pravé horní části stránky klikněte na „Vytvořit účet“
  • vepište e-mail a zvolte si silné heslo
  • vyplňte registrační formulář, bonusový kód není třeba zadávat
  • zaškrtněte souhlas s obchodními podmínkami
  • navštivte svou e-mailovou schránku a klikněte na potvrzovací odkaz v mailu od Sazky

Nyní už se můžete na webu Sazkabetu přihlásit s údaji, které jste si zvolili při registraci. Zatím však ještě nemůžete využívat všech výhod, máte totiž zatím pouze dočasné konto. Do 30 dnů je nutné dokončit registraci (viz níže v tomto článku). Jak už jsme psali výše, nemusíte nikam chodit, zvládnete to za pár minut přes internet.

Sazkabet - nejvýhodnější AKOvky, vyšší výhry až o 100 % Foto: Sazka

Sazkabet - dokončení registrace online, ověření přes banku (bankID)

Dokončení registrace je snadné. Přihlašte se ke svému Sazkabet účtu a klikněte na „Můj účet“ vpravo nahoře. Hned přehledně uvidíte, co všechno je třeba udělat, jde o tyto kroky:

  • ověření totožnosti (osobní údaje)
  • ověření platební metody
  • nastavení herních limitů

Své osobní údaje můžete ověřit online, a to prostřednictvím bankovní identity. Stačí mít svůj bankovní účet u některé z podporovaných bank (Air Bank, Komerční banka, Česká spořitelna, Equa bank, Raiffeisen Bank, ČSOB, Era, Moneta Money Bank) a udělit bance souhlas, aby předala vaše údaje sázkové kanceláři.

Vše vyřídíte na pár kliknutí myši a nemusíte mít strach o bezpečnost. Jedinou podmínkou je, aby byl bankovní účet vedený na stejné jméno jako účet u Sazkabetu, který se chystáte ověřit. Pokud chcete, můžete toto celé ověření provést i na prodejních místech Sazky.

Dalším bodem je ověření platební metody. Stačí provést vklad platební kartou či bankovním převodem, po úspěšné transakci je vše ověřeno. Opět platí, že musí být karta či účet, ze kterého vkládáte peníze, veden na stejné jméno jako herní účet u Sazkabetu. Minimálně lze vložit 10 Kč, doporučujeme však alespoň 100 Kč – dostanete za to totiž dalších 100 Kč jako bonus (o bonusech více níže v tomto článku).

Posledním bodem je nastavení herních limitů, ty jsou důležité pro zodpovědné hraní.  Nastavit si můžete počty přihlášení a také dobu, kterou na webu strávíte, různé pauzy, maximální výše sázek na den či měsíc a podobně. Pokud máte pocit, že žádné limity nepotřebujete, lze je odmítnout a mít svůj účet zcela bez omezení.

Nyní máte dokončenou registraci, za což automaticky dostáváte bonus. Čtěte dále a dozvíte se jaký!

Sazkabet bonus 10 000 Kč - za registraci 500 Kč, dalších 9500 Kč za vklad

Pojďme se blíže podívat na Sazkabet bonusy. Prvních z nich je 500 Kč, který je rozdělen na dvě části:

  • 100 Kč - při ověření platební metody (první vklad) vložte alespoň 100 Kč a dostanete ihned bonus 100 Kč
  • 400 Kč - po dokončení plné registrace

Po dokončení registrace dostanete do 48 hodin další bonusovou nabídku, tentokrát jde o 100% bonus ve výši až 9500 Kč. Jaká bude jeho konkrétní hodnota záleží na tom, jak vysoký provedete vklad na váš sázkařský účet. Maximální bonus ale dostanete zmíněných devět a půl tisíce, i když vložíte více.

Pro zisk tohoto bonusu je třeba prosázet desetinásobek bonusové částky na sázkách v kurzu 2,00 nebo vyšším, po každém dosažení desetiny z požadované částky dojde k připsání 10 % bonusu na vaše herní konto. Na uzavření sázek máte 35 dní, vaše tikety nesmí být stornovány a nepočítají se kombi sázky či dlouhodobé sázky.

sipka Klikněte ZDE a zaregistrujte se u Sazkabetu online

Sazkabet vklad a výběr peněz, platební metody u Sazka betu

Jakými způsoby si lze vložit peníze na váš herní účet u Sazkabetu? Metod je více, nejlépe vám je představí následující tabulka:

Metoda vkladu Doba zpracování Min. vklad
Platební karta okamžitě 10 Kč
Bankovní převod až 48 hodin 10 Kč
PayPal okamžitě 500 Kč
Prodejní místo Sazky okamžitě 10 Kč

Vyhráli jste a chcete si peníze vybrat? Můžete to provést dvěma způsoby, viz tabulka. Pro výběry na bankovní účet platí, že musíte mít tuto metodu ověřenou, tj. že už jste bankovním převodem provedli i vklad.

V případě výběru na prodejním místě Sazky je nutné teto typ výběru nejprve zadat ve vašem herním účtu a poté obsluze sdělit kód, který vám přijde na mobil, částku pro výběr a prokázat se dokladem totožnosti.

Metoda výběru Doba zpracování Min. a max. částka
Bankovní převod 1-2 pracovní dny min. 10 Kč
Prodejní místo Sazky Okamžitě min. 100 Kč
max. 5 000 Kč za 24 hodin
max. 10 výběrů za týden

Sazkabet kurzy - kurzová nabídka je bohatá, na fotbal nejširší

V kurzové nabídce Sazkabetu najdeme opravdu mnoho sportů, nechybí ani možnost vsadit si třeba na společenské sázky jako jsou volby nebo různé soutěže či ankety. K nejsázenějším sportům ale jednoznačně patří fotbal a není divu, nabídka je totiž skvělá.

Vsadit si můžete samozřejmě na evropské soutěže a ligy v mnoha zemích světa, nechybí ale ani poháry, přátelská utkání nebo dlouhodobé příležitosti na vítěze. Ke všem utkáním je navíc k dispozici množství doplňkových sázek na góly, poločasy, karty, střelce branek a podobně.

Sazkabet se navíc může pyšnit mnoha výhodami, jako jsou například nejvýhodnější akovky, kdy vám navýší vaši výhru na delších tiketech až o 100 % nebo možnost kombinovat prematch a live sázky na jeden tiket. Samozřejmostí je pak funkce cashout, kdy si lze nechat vyplatit výhru ještě před tím, než zápas skončí.

Sazkabet live sázky a live streamy (živé přenosy) - bundesliga, La Liga

Někdo si rád vsadí před zápasem a pak už jen vybraná utkání sleduje, jiní preferují live sázky a sází až podle toho, co se děje na hřišti. Nabídka live sázek je u Sazkabetu velice pestrá a opět platí, že jich nejvíce najdete právě v kategorii „Fotbal“.

Kromě nepřebnerného množství kurzů je navíc často k dispozici šikovný tracker, ve kterém najdete vše podstatné o daném zápase – statistiky, tabulky, sestavy nebo přehled důležitých akcí.

Pro vybrané ligy jsou pak k dispozici i živé přenosy neboli live streamy. Pro jejich spuštění stačí mít kladný zůstatek na vašem herním účtu, žádné jiné podmínky nejsou. Livestreamy najdete jak u méně známých soutěží, tak ale také například u německé Bundesligy, španělské La Ligy či třeba francouzské Ligue 1.

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sazkabet aplikace - Android (APK) a app pro iOS, mobilní verze m.sazkabet

Sazkabet poměrně dlouho neměl svou mobilní aplikaci a sázkaři tak byli odkázaní jen na mobilní verzi webu na m.sazkabet.cz, čekání se však vyplatilo. Aplikace Sazkabet je moderní, rychlá a uživatelsky příjemná, nebude vám v ní nic chybět. Navíc je pravidelně aktualizována.

Majitelé zařízení s operačním systémem iOS mají vše jednoduché, stačí si appku vyhledat v App Store, stáhnout a nainstalovat. Přihlášení je pak se stejnými údaji jako na webu.

Pro Android je situace malinko složitější, v obchodě Google Play totiž žádné aplikace pro kurzové sázení nejsou. Nejjednodušší cesta je přejít z mobilu na stránky Sazkabetu, najít sekci „Mobilní aplikace“ a stáhnout si aplikaci přes některý z odkazů.

Alternativně si lze stáhnout soubor do počítače a pak jej přenést do mobilu například přes kabel. Při instalaci vás může systém Android vyzvat k povolení instalace z neznámých zdrojů. Není se čeho bát, aplikace je zcela bezpečná.

Přes aplikaci lze sázet, zapojovat se do různých soutěží a akcí a samozřejmě i sledovat přímé přenosy ze sportovních zápasů, pokud jsou k dispozici.

Sazkabet - mobilní aplikace plná sportu
Foto: Sazka

Sazkabet kontakt, podpora, sociální sítě (Facebook, Instagram), reklama

Pokud z jakéhokoliv důvodu chcete kontaktovat Sazkabet, můžete to udělat hned několika způsoby:

  • telefonní číslo: +420 266 12 12 12
  • e-mail: info@sazka.cz
  • live chat: na stránkách Sazkabetu
  • sociální sítě: kontakt přes Facebook nebo Instagram

Sazkabet má také svůj YouTube kanál, kam umisťuje své televizní reklamy, které má velice hezky zpracované.

1️⃣ Jak sázet u Sazkabetu?

Nejprve se musíte na stránkách Sazkabetu zaregistrovat, vše ale zvládnete online a během chvilky. Více informací najdete zde.

2️⃣ Jak získat bonus u Sazkabetu?

Sazkabet má pro nové hráče připraven bonus jen za registraci a další podle výše vašeho vkladu. Celkem můžete získat až 10 000 Kč, více o bonusu čtěte zde.

3️⃣ Jak dobít Sazkabet účet?

Možností, jak si vložit peníze na váš Sazkabet účet, je více. V článku najdete veškeré informace i návod, jak na to.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podmínky bonusů

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Podmínky bonusů❓ mohou být často velmi obsáhlé a pro mnoho začínajících hráčů i nejasné. Seznamte se s používanými typy a variantami...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář, kde najdete...