3. kolo MOL Cupu: Hanácká Slavia Kroměříž vs. Slavia Praha živě

Třetí kolo MOL Cupu proti sobě svedlo dvě Slavie. Tu slavnější pražskou čeká výjezd do Kroměříže.

Živý přenosKurzyPreviewTip

Ogungbayi by proti Kroměříži mohl dostat šanci se ukázat Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

MOL Cup, 3. kolo: Hanácká Slavia Kroměříž vs. Slavia Praha ve středu živě

Pražská Slavia má za sebou náročný návrat z reprezentační přestávky, první dva těžké venkovní duely zvládla, v nedělním derby si pak se Spartou po velkém boji body rozdělila. Ve středu bude mít zřejmě příležitost nechat odpočinout největší hvězdy, čeká ji totiž utkání domácího poháru. Soupeřem ji bude další Slavia, ta hanácká z Kroměříže. Zápas třetího kola MOL Cupu začne ve středu od 16:00 a v přímém přenosu ho odvysílá Tipsport TV.

sipka Získejte bonus za registraci u Tipsportu ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

3. kolo českého poháru: informace, kurzy

Slavia obhajuje vítězství v MOL Cupu a za poslední roky je celkově nejúspěšnějším týmem této soutěže. Na úvod svého letošního působení tak bylo jasné, že nemůže narazit na žádného prvoligového soupeře. První pokus losu třetího kola domácího poháru ji přisoudil výjezd do Mariánských Lázní, napodruhé je z toho nakonec cesta na jih Moravy.

Kroměříž je nováčkem Fortuna národní ligy a pohybuje se v ní v nižších patrech tabulky, a tak papírové předpoklady v souboji s hlavním favoritem na celkový triumf hovoří jasně. MOL Cup už ale ve své historii přinesl celou řadu velkých překvapení, a to i právě na úkor Slavie, o ničem tak není rozhodnuto.

Kurzová nabídka Tipsportu ale pochopitelně mluví jasně ve prospěch obhájce trofeje. Na vítězství Slavie v normální hrací době si lze vsadit v kurzu 1,07, na překvapení v podobě přímého postupu domácích je vypsán kurz 20,30. V případě remízy (11,10) by se prodlužovalo a případně přešlo na pokutové kopy.

Klíčové informace o utkání Kroměříž - Slavia
Kdy: 27. 09. 2023 od 16:00
Kde: Stadion Jožky Silného, Kroměříž
Fáze: MOL Cup, 3. kolo
Kurzy Tipsportu: 20,30 - 11,10 - 1,07
Přímý přenos: Tipsport TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kroměříž se po dlouhých letech posunula do druhé ligy

Hanácká Slavia Kroměříž se na jaře teprve podruhé ve své historii probojovala do druhé nejvyšší soutěže. Poprvé si ji vyzkoušela už v roce 2004, po třináctém a velmi slušném osmém místě ale přišly finanční problémy a prodej licence Opavě.

Po rychlém postupu z Divize zpět do MSFL, kde se Kroměříž může cítit vzhledem ke svým zkušenostem tak trochu jako doma, se klub nejprve nějakou dobu rozkoukával. Od sezony 2014/15 už ale pokaždé skončil v horní polovině tabulky a dvakrát mu dokonce postup utekl jen velmi těsně po druhé příčce.

V minulé sezoně už to ale vyšlo a jihomoravský celek si zajistil návrat do Fortuna národní ligy. V ní se mu nevede úplně špatně, zatím se prezentuje jako konkurenceschopný účastník soutěže a po deseti kolech je třináctý. Pokud má někde nějakou slabinu, je to především v ofenzivě, méně branek než Kroměříž zatím vstřelila jen Líšeň.

Hanácká Slavia má za sebou už také dvě vystoupení v rámci MOL Cupu. Hned v prvním kole se pořádně natrápila v Bohunicích, kde nakonec uspěla až po prodloužení po výsledku 4:2. Jednoznačně nedopadl ani souboj na půdě Strání, odkud si Kroměříž odvezla výhru 2:1. Nyní ji ale čeká soupeř zcela jiného kalibru.

Slavia z války získala bod, začíná cestu k obhajobě

Pro Slavii je souboj v Kroměříži prvním představením v letošní sezoně MOL Cupu. V soutěži obhajuje vítězství poté, co na jaře ovládla finálové derby se Spartou na Letné. Šlo o už čtvrtý pohárový triumf Sešívaných v posledních šesti letech, čímž se v historické bilanci dotáhli se sedmi tituly právě na svého největšího rivala.

S ním sehrála o víkendu i dosud poslední soutěžní utkání. V Edenu ale tentokrát oba týmy ustoupily od nadějného vývoje posledních měsíců, kdy se vzájemné zápasy z tradičních vražedných bojů o každý centimetr prostoru stávaly výrazně koukatelnější záležitostí. Nedělní duel ale představoval návrat k dřívějším pořádkům.

Derby pražských S příliš fotbalové krásy nenabídlo, místo toho bylo k vidění obrovské množství faulů, zákeřností, hádek a podobných negativ. Vše vyvrcholilo v samotném závěru, kdy slávistický kapitán Bořil vyprovokoval nechutnou šarvátku s Krejčím a oba hráči byli po zásluze vyloučeni. Situaci ještě více vyeskalovaly oba realizační týmy a ze zápasu byla fraška.

Pro Slavii navíc koncovka utkání měla negativní dopad i z hlediska výsledku. Ve vypjaté koncovce zahrál stoper Ogbu rukou a podruhé v řadě v derby v nastavení zavinil penaltu. Z té srovnal Haraslín na konečných 1:1 a Sešívaní tak po remíze zůstávají o skóre druzí.

Nabitý program Slavie pokračuje, o víkendu ji čeká další ligové kolo v Teplicích, v příštím týdnu pak odehraje druhé utkání Evropské ligy proti Sheriffu Tiraspol. Vstup do základní skupiny zvládla Trpišovského ekipa vítězně, další tři body by znamenaly už velice nadějnou pozici směrem k postupu. I proto se dá v Kroměříži čekat výraznější rotace v sestavě.

  • Datum, čas a místo zápasu: 27. 9. 2023, 16:00, Kroměříž

Upřímně řečeno, to, co vidíte na screenshotu níže, je v době uveřejnění článku kompletní nabídka sázek na utkání. Z dostupných možností tak vybíráme tip na vítězství domácích bez remízy. To v praxi znamená, že vyhráváte v případě triumfu Kroměříže rovnou po 90 minutách, při remíze se vám automaticky vklad vrací. Slavia má za sebou náročné duely a měla by dát šanci mnohým členům širšího kádru, a tak by ji mohlo sehrávání nějakou dobu trvat.

TIP: Kroměříž bez remízy sipka Získat bonus za registraci u Tipsportu

Tip Kroměříž - Slavia

Kde živě sledovat utkání Hanácká Slavia Kroměříž vs. Slavia Praha? K dispozici live stream, dávají zápas v televizi?

Úvodní vystoupení Slavie v letošním ročníku MOL Cupu nabídne v přímém přenosu sázková kancelář Tipsport. V televizi tentokrát utkání žádná ze stanic nenabídne. Na utkání si ale můžete vsadit u Tipsportu, a to před jeho začátkem i v jeho průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...