Fortuna liga: Sparta Praha vs. Jablonec v livestreamu zdarma

Na Spartu v neděli přijede Jablonec, který proti Letenským v lize čtyřikrát v řadě neprohrál. Sparťanům se na druhou stranu doma daří, když zde vyhráli posledních pět duelů. Přečtěte si, kde zápas Sparty s Jabloncem sledovat živě a zdarma.

Živý přenosPreviewKurzy a tip

Ladislav Krejčí mladší v utkání s Bohemians Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Fortuna liga: Sparta Praha vs. FK Jablonec živě v televizi (TV) a online livestreamu

Česká nejvyšší soutěž prožívá své čtvrté jarní kolo. Jeho součástí je také zápas mezi Spartou a Jabloncem, který se rozehraje v neděli od 18:00. Dění z Letné můžete sledovat na placené televizní stanici O2 TV Sport. Alternativou je pak online livestream na Chance TV, který je zdarma.

sipka Sledujte utkání Sparta – Jablonec živě na Chance TV

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta jde nahoru, musí ale nahradit svého nejlepšího střelce

Sparta vstupuje do zápasu s Jabloncem ze třetího místa v tabulce, odkud chce nahánět Slavii a Plzeň. Na jaře si zatím Letenští připsali dvě výhry a jednu remízu, nejpřesvědčivěji každopádně působili v minulém utkání. To v malém pražském derby rozstříleli v Ďolíčku Bohemians poměrem 6:2.

Gólem se na tomto vítězství podílel i nejlepší střelec Sparty. Tomáš Čvančara bude ovšem duel s Jabloncem sledovat maximálně z tribuny. Proti Bohemians totiž dostal čtvrtou žlutou kartu. Náhradou za Čvančaru by mohl být Awer Mabil, který v zimě přišel na hostování ze španělského Cádizu. Právě Mabil zatím Čvančaru střídal ve všech třech jarních zápasech.

Poslední vzájemné zápasy Sparty a Jablonce
14. 4. 2021 Fortuna liga Jablonec vs. Sparta 1:0
19. 9. 2021 Fortuna liga Sparta vs. Jablonec 1:1
2. 3. 2022 MOL Cup Sparta vs. Jablonec 4:3pp
9. 3. 2022 Fortuna liga Jablonec vs. Sparta 1:1
30. 8. 2022 Fortuna liga Jablonec vs. Sparta 1:1

Pokud jde o Jablonec, tak ten si v minulém kole připsal svou první jarní výhru. A rozhodně měla svou cenu, přišla na půdě Baníku Ostrava. Jako vítězný se při triumfu 2:1 ukázal být zásah Václava Sejka. Mladý útočník bude ale v neděli chybět, jelikož na severu Čech hostuje právě z pražské Sparty.

Stejná dohoda klubů bude platit i pro Matěje Polidara a Vojtěcha Patráka. Zatímco zmiňovaná trojice zatím může jen snít o tom, že ve Spartě uspěje, tak veterán Tomáš Hübschman to už v minulosti dokázal. Nyní tento 41letý záložník s bohatou kariérou patří mezi důležité muže jablonecké sestavy. Hübschman dokonce hraje o zápis do rekordních tabulek. Vstřelený gól by z něj udělal nejstaršího střelce v historii ligy.

Sázkové kurzy a tip na zápas Sparty s Jabloncem

Bookmakeři sázkové kanceláře Chance považují Spartu za jasného favorita. Na její výhru vypsali kurz 1,34. Na překvapení v podobě vítězství Jablonce si můžete vsadit v kurzu 9,62. Na remízu je vypsaný kurz 5,14.

Zajímavě se pak jeví sázka na to, že sparťané alespoň osmkrát trefí bránu. V každém z posledních dvou utkání vyslali na branku soupeře devět pokusů. A s rostoucím sebevědomím letenské ofenzivy by se podobné číslo mohlo opakovat i v neděli proti Jablonci.

TIP: Sparta bude mít +7,5 střel na bránu v kurzu 2,16 sipka Vsadit u Chance

Vsaďte si u Chance

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.