MOL Cup: Sparta Praha vs. České Budějovice v livestreamu zdarma

Sparta Praha se díky 8 vítězstvím za sebou zařadila k hlavním uchazečům o titul. Pomýšlí však také na to, že by poprvé od roku 2014 získala vzácný double. V cestě do finále MOL Cupu jí budou stát nevyzpytatelné České Budějovice, které už letos obraly o body nejednoho favorita. Sledujte jejich semifinálový souboj živě v livestreamu na Chance TV.

Živý přenosInformace, kurzy
PreviewSázkařský tip

Lukáš Haraslín svým gólem rozhodl poslední střetnutí mezi Spartou a Budějovicemi. Bude hrdinou i dnes? Sledujte semifinále MOL Cupu od 18:00 online na Chance TV. Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

MOL Cup semifinále online: Kde dnes sledovat live stream Sparta Praha vs. České Budějovice živě?

Sparta je momentálně postrachem tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže. Ligové jaro odstartovala remízou s Olomoucí, ale pak 8x v řadě zvítězila při drtivém skóre 28:7. V této skvostné formě nastupuje do semifinále MOL Cupu proti budějovickému Dynamu.

To v jarní části sice tolik nezáří, jenže dokázalo porazit mimo jiné Bohemians 1905 či Slavii, což se rozhodně nečekalo. Připraví šok i dalšímu pražskému klubu? Sledujte jejich semifinálovou bitvu od 18:00 živě a zdarma v livestreamu na Chance TV.

sipka Sledujte zdarma fotbal Sparta - Budějovice v MOL Cupu online ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na semifinále MOL Cupu: AC Sparta Praha vs. SK Dynamo České Budějovice

V letošní ligové sezóně už se Sparta s Budějovicemi utkala 2x a pokaždé zvítězila. Nejprve ve 2. kole 2:0 díky trefám Caspera Höjera a Tomáše Čvančary, následně rozhodl v 16. kole o výhře jediným gólem utkání Lukáš Haraslín.

Týmy v tabulce dělí 29 bodů, nepřekvapí tedy, že je podle bookmakerů Chance jasným favoritem Sparta, momentálně se nacházející na děleném 1. místě spolu s rivaly ze Slavie. Dnešní triumf Sparty můžete sázet v kurzu 1,13. Pokud věříte, že další překvapivý výsledek posune do finále Dynamo, vsaďte na něj v kurzu 17,30.

Kompletní nabídku sázkařských příležitostí najdete ZDE.

MOL Cup semifinále Sparta Praha vs. České Budějovice – informace o utkání
🕑Kdy: 5. 4. 2023 od 18:00
🌍Kde: epet ARENA, Praha
🏆Soutěž: MOL Cup, semifinále
📌Rozhodčí: Petr Hocek
Kurzy Chance: 1,13 – 8,71 – 17,30
📺Živý přenos: Chance TV, ČT Sport

Sparta chce double, měla by nastoupit v silné sestavě

Fotbalisté Sparty Prahy momentálně svádí tvrdý boj o ligový titul s úhlavním nepřítelem, jímž je pochopitelně Slavia. Taková situace by sváděla k úvaze, že trenér Brian Priske zavelí před semifinále k šetření sil a proti Českým Budějovicím nastoupí spíše sestava složená z náhradníků.

Jenže to se podle všeho nestane. Vítěz MOL Cupu má totiž hned po ligovém mistrovi druhou nejvyšší šanci na postup do pohárové Evropy. Začíná ve 3. předkole Evropské ligy a když zvítězí, hřeje ho jistota základní skupiny Evropské konferenční ligy. Motivací pro Priskeho a spol. je jistě také možnost zisku prestižního doublu. Ten si Sparta v různých érách připsala celkem 6x.

AC Sparta Praha double:

  • Protektorát Čechy a Morava 1x (1944)
  • Československo 3x (1984, 1988, 1989)
  • Česká republika 2x (2007, 2014)

Sparta se z MOL Cupu radovala naposledy v roce 2020, kdy ve finále porazila 2:1 Slovan Liberec. Stejný tým jí málem vystavil stopku v letošním čtvrtfinále. Remízový stav 2:2 musely rozseknout až pokutové kopy, v nichž měli Sparťané přesnější mušku. Oba góly Rudých dal Jan Kuchta, který proměnil i postupovou 5. penaltu.

AC Sparta Praha, MOL Cup 2022/23 zápasy:

  • 3. kolo (19. 10.): Jiskra Domažlice vs. Sparta 1:6
  • Osmifinále (19. 11.): Baník Ostrava vs. Sparta 2:3
  • Čtvrtfinále (1. 3.): Slovan Liberec vs. Sparta 2:2, 3:5 pen.
Sparta vs. Budějovice – nejlepší střelci v MOL Cupu 2022/23
Sparta góly Budějovice góly
3 – Tomáš Čvančara 6 – Tomáš Zajíc
2 – Jan Kuchta 2 – Lukáš Havel
2 – Martin Vitík 2 – Jakub Matoušek

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Budějovice mají odvážný plán, proti Spartě chtějí útočit

V posledním kole Fortuna ligy utrpělo Dynamo debakl 1:5 na hřišti Zlína. Výsledek zásadně ovlivnilo vyloučení budějovického obránce Lukáše Havla už v 1. minutě a možná i proto si z něj trenér Tomáš Zápotočný těžkou hlavu nedělá. Proti Spartě hodlá vyrukovat s aktivní hrou a vysunutým presinkem.

Sparta je při střelecké chuti, takže je otázkou, jestli Budějovice za odvahu nezaplatí dalším výpraskem. Zároveň je ale průšvih ve Zlíně kaňkou na jinak solidním jaru. Dynamo porazilo Bohemians, Slavii a Baník, remízu si přivezlo z Mladé Boleslavi. S favorizovanými Slováckem (0:1) i Plzní (1:2) prohrálo vždy jen těsně.

Fotbal, Č. Budějovice ve finále českého poháru:

  • 1985: Dukla Praha vs. Dynamo Č. Budějovice 3:1
  • 1991: Baník Ostrava vs. Dynamo Č. Budějovice 4:2

Budějovičtí usilují o třetí postup do finále českého poháru ve své historii. Přes čtvrtfinále proti Brnu je 2 góly dostal Tomáš Zajíc, nejlepší střelec celého letošního MOL Cupu. O kolo dříve si poradili s rovněž prvoligovým Hradcem Králové.

SK Dynamo České Budějovice, MOL Cup 2022/23 zápasy:

  • 2. kolo (21. 9.): FC Chomutov vs. Budějovice 0:5
  • 3. kolo (19. 10.): Budějovice vs. Bellot Vlašim 3:1
  • Osmifinále (1. 2.): Budějovice vs. Hradec Králové 2:0
  • Čtvrtfinále (1. 3.): Budějovice vs. Zbrojovka Brno 2:1
Sparta vs. Budějovice – nejproduktivnější hráči v lize
Sparta Budějovice
Tomáš Čvančara, 12 G + 3 A Jakub Hora, 1 G + 4 A
Jan Kuchta, 10 G + 4 A Benjamin Čolić, 1 G + 4 A
Lukáš Haraslín, 6 G + 5 A Lukáš Čmelík, 3 G + 1 A
  • Datum a čas utkání: 5. 4. 2023, 18:00, epet ARENA, Praha

Tip na výsledek AC Sparta Praha - SK Dynamo České Budějovice (5. 4. 2023, semifinále MOL Cupu)

České Budějovice sice veřejně slibují útočné manévry, jenže proti tak silnému soupeři, jakým je současná Sparta, si nemohou dovolit přehnané riskování. Jinak by mohlo být hodně brzy po zápase. My si myslíme, že výkon Dynama bude mít blíže k tomu, se kterým porazilo Slavii či Bohemians. Na další vítězství to sice podle nás stačit nebude, ale první poločas by mohl skončit remízou.

TIP: Remíza po 1. poločase a výhra Sparty sipka Vsadit u Chance

Tip na fotbal Sparta Praha vs. Dynamo České Budějovice v semifinále MOL Cupu (5. 4. 2023, 18:00, livestream na Chance TV).

Kde dnes sledovat fotbal Sparta - České Budějovice v live streamu online a v TV vysílání?

Semifinálový souboj MOL Cupu mezi týmy AC Sparta Praha a SK Dynamo České Budějovice sledujte dnes od 18:00 živě a zdarma ZDE na Chance TV. Při fandění můžete využít také pestré nabídky LIVE sázek, jimiž se dá rychle reagovat na aktuální průběh utkání. Přímý přenos vysílá rovněž stanice ČT Sport.

Medailonek jednoho z klíčových hráčů Dynama Jakuba Matouška uvidíte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia - Bohemians

MOL Cup: Malé pražské derby Slavia vs. Bohemians živě

Český pohár míří do finiše, na programu jsou semifinále. V tom druhém se proti sobě postaví dva vršovické celky, Slavia a Bohemians.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...