MOL Cup živě: Baník Ostrava vs. Zlín v online live streamu

Osmifinále MOL Cupu proti sobě svede hned šest prvoligových dvojic. O místo mezi nejlepší osmičkou si zahrají i Baník Ostrava a Zlín, tedy šestý tým tabulky Fortuna ligy proti poslednímu. Ševci ale pod novým trenérem získali cenný bod a chtěli by se odrazit k lepším zítřkům. Povede se jim to v Ostravě?

Živý přenosKurzy
BaníkZlínTip

Baník se Zlínem před měsícem zametl, nyní se potkají v MOL Cupu Foto: Profimedia

Osmifinále MOL Cupu 2023/2024: Baník Ostrava vs. Zlín ve středu živě a zdarma na FAČR.tv

Baník o víkendu překvapivě doma padl s Jabloncem a okusil hořkost porážky poprvé po více než dvou měsících. Ve Zlíně se naopak podobně dlouho čeká na ligové vítězství, výměna trenérského štábu však alespoň přinesla slibný úvod v podobě remízy v Olomouci. Ostravští jsou před vzájemným soubojem v osmifinále přesto v lepším rozpoložení. Utkání začne ve středu od 17:30 a živě ho nabídne web FAČR.tv.

sipka Vsaďte si na utkání Baník vs. Zlín na Tipsportu a získejte bonus za registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na osmifinále MOL Cupu: Baník vs. Zlín

Ostravští jsou před výkopem podle očekávání jednoznačným favoritem. Hovoří pro ně kvalita kádru, poslední vzájemné zápasy na jejich hřišti i aktuální rozpoložení. Zajímavé ale je, že s blížícím se startem utkání se kurzy přeci jen částečně vyrovnávají.

Z původních 1,25 na vítězství domácích v normální hrací době je už 1,45. Přímý postup Zlína je ohodnocen kurzem 6,83, remízu pak lze hrát za 4,41. V případě nerozhodného výsledku by se dle regulí MOL Cupu šlo do prodloužení či případných penalt.

Informace před zápasem Baník Ostrava vs. Zlín
📅 Kdy: 1. 11. 2023 od 17:30
🌍 Kde: Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích, Ostrava
🏆 Soutěž: Osmifinále MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Dominik Starý
Kurzy Tipsportu: 1,45 - 4,41 - 6,83
📺 Přímý přenos: FAČR.tv

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Baník po dvou měsících padl, v poháru se představí poprvé doma

Úvod sezony ostravskému týmu vůbec nevyšel, po třech kolech měl na svém kontě jediný bod a už se opět začínalo nahlas mluvit o budoucnosti kouče Pavla Hapala. Poslední týdny a momentálně vlastně už i měsíce jsou ale důkazem toho, že občas se trpělivost vyplatí.

Baník prohrál 20. srpna na Slavii, od té doby ale nastartoval impozantní devítizápasovou sérii soutěžních duelů bez porážky. Ta o víkendu překvapivě skončila domácím soubojem s o záchranu bojujícím Jabloncem, vše ale nasvědčuje tomu, že by mělo jít spíše o výjimku než o nějaký nový trend.

I proti Jablonci totiž byla Ostrava aktivnějším mužstvem, jen se tentokrát trápila v zakončení, gól nedala mimochodem rovněž poprvé od zmíněné bitvy v Edenu. Díky zlepšeným výkonům i výsledkům už se Baník prodral na prozatímní šesté místo v tabulce Fortuna ligy, což už se začíná blížit předsezonním ambicím klubu. Vděčí tomu především fungující defenzivě, v celé nejvyšší soutěži dostala méně branek jen vedoucí Slavia.

Šance na poháry by tak stále mohla reálně existovat i přes ligu, rozhodně ale není důvod nesoustředit se stoprocentně i na pohár. To ostatně naznačil i sám Hapal, jenž připustil možnost několika změn v sestavě, osa týmy by však dle jeho slov měla zůstat stejná.

Sestava Baníku v posledním soutěžním zápase (BAN - JAB 0:1)
Letáček - Ndefe, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Ewerton - Kubala, Tanko
Kdo šel do hry z lavičky: Juroška, Almási, Klíma, Fadairo

Zlín pod novým trenérem zapracoval na defenzivě, odměnou byl bod

Ve Zlíně začala nová éra. Ta minulá skončila velmi neslavně, domácí ostudnou (a stoprocentně rekordní, pane Reitere) porážkou 5:9 od Mladé Boleslavi. Pavla Vrbu na lavičce týmu nahradil Bronislav Červenka, který už v klubu dříve působil coby hráč i člen realizačního týmu.

Po devítigólovém fiasku nebylo překvapením, že se noví lídři po svém příchodu jako první zaměřili na zlepšení obrany. Okamžitý účinek se dostavil, Zlín na půdě dobře hrající Sigmy uhrál velmi cennou remízu 0:0. Jistě, Ševci za celý zápas vypsali jen tři střely a z toho ani jednou netrefili branku soupeře.

Jak ale prohlásil sám Červenka, vylepšení všech součástí hry týmů je během na dlouhou trať, který zabere spíše roky než týdny či dokonce dny, které měl zatím k dispozici. Už samotná nula vzadu je tak velmi zajímavým příslibem do budoucna, ze kterého se dá těžit do budoucna.

Jenže Zlín potřebuje výsledky i okamžitě. Po třinácti kolech je poslední a přestože Červenka volá po potřebě téměř deseti nových hráčů směrem k zimní přestávce, hrozí také to, že už pozice týmu bude v té době ještě nepříznivější. Výraznější úspěch v MOL Cupu by byl obrovským překvapením, zápas v Ostravě by tak měl posloužit především jako důležitý krok ve snaze přiblížit hru Zlínu představám nového trenéra.

Sestava Zlína v posledním soutěžním zápase (OLO - ZLN 0:0)
Dostál - Cedidla, Didiba, Černín, Čelůstka - Fantiš, Janetzký, Gonzalez, Tkáč, Bartošák - Vukadinović
Kdo šel do hry z lavičky: Reiter, Bužek, Slončík, Žák, Drame

Kdy hraje Baník další zápas:

  • Datum, čas a místo: 1. 11. v 17:30, Ostrava

Tip na výsledek zápasu Baník vs. Zlín v osmifinále MOL Cupu

Zlín sice v prvním zápase po změně trenéra udržel čisté konto, zřejmě to ale nebude pravidelný jev. Baník je i přes poslední zaváhání dlouhodobě v dobré pohodě a s papírově slabším soupeřem by si měl poradit, a to klidně i výraznějším rozdílem.

TIP: Baník vyhraje alespoň o dva góly sipka Vsadit u Tipsportu

Baník by měl potvrdit roli favorita

Kde sledovat osmifinále MOL Cupu živě: fotbal Baník vs. Zlín v českém poháru v online live streamu, bude přenos v televizi (TV)?

Osmifinálový souboj mezi Baníkem Ostrava a Zlínem exkluzivně a především bezplatně na své webové televizi odvysílá FAČR. Jinde sice bohužel na přenos z tohoto utkání nenarazíte, ale u sázkové kanceláře Tipsport si na zápas můžete vsadit, a to před výkopem i během samotného duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...