MOL Cup živě: Bohemians vs. Sparta Praha v online live streamu

Tentokrát v týdnu nejsou na programu evropské poháry, ale dojde na ty národní. Rozehraje se také osmifinále MOL Cupu, ve kterém Bohemians v Ďolíčku přivítají Spartu. Oba týmy se přitom následně o víkendu střetnou také v lize. Sledujte jejich pohárový duel na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
BohemiansSpartaTip

Matěj Ryneš během ligového utkání v Mladé Boleslavi Foto: Profimedia

Osmifinále MOL Cupu 2023/2024: Bohemians Praha 1905 vs. Sparta Praha ve středu živě a zdarma na TV Tipsport

Během několika dnů se potkají hned dvakrát. Bohemians budou nejprve hostit Spartu v rámci poháru. V lize se pak role hostitele otočí. Malé pražské derby v osmifinále MOL Cupu se rozehraje ve středu od 17:30. A sledovat ho můžete na TV Tipsport.

sipka Pusťte si zápas Bohemians vs. Sparta na TV Tipsport

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na osmifinále MOL Cupu: Sparta je proti Bohemians favoritem

Favoritem na postup je podle bookmakerů Tipsportu Sparta. Na to, že Letenští půjdou dál už po 90 minutách, vypsali kurz 1,59. Výhru Bohemians ohodnotili kurzem 4,91. Na remízu, která by znamenala prodloužení, se dá sázet v kurzu 3,66.

Informace před zápasem Bohemians vs. Sparta
📅 Kdy: 1. 11. 2023 od 17:30
🌍 Kde: Ďolíček, Praha
🏆 Soutěž: Osmifinále MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Jan Petřík
Kurzy Tipsportu: 4,91 – 3,66 – 1,59
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Bohemians v lize padli, v poháru ale vyhlížejí skalp velkého zvířete

Zatím to od Bohemians není taková jízda jako v minulé sezoně. Ta jim po 36 letech vynesla návrat do evropských pohárů. V aktuálním ligovém ročníku jsou Klokani na osmém místě tabulky. A mají to stejně daleko jak do skupiny o titul, tak do té o záchranu. Od obou skupin je dělí čtyři body.

Nejlepší šestce se Bohemians nedokázali přiblížit poté, co doma prohráli 0:2 se Slavií. Tím Klokani nepotěšili svého příštího soupeře ze Sparty. Právě slávisté totiž vystřídali Letenské na první příčce. Sešívaní si pro tři body z Ďolíčku došli celkem v poklidu. A trenér Jaroslav Veselý tak ligové derby o Vršovice prohrál i počtvrté.

Další pražská derby ho čekají proti Spartě. A to nejprve v poháru a poté o víkendu v lize. Kouč Veselý už na pozápasové tiskové konferenci přiznal, že právě MOL Cupu přikládá velkou váhu. Jde podle něj o jedinou šanci Klokanů na trofej. A na cestě za ní musí podle jeho slov sestřelit velké zvíře.

Otázkou je, kdo mu bude z hráčů k dispozici. Proti Slavii hráli od začátku Adam Jánoš, Martin Hála, David Puškáč i Jan Matoušek. Veselý ale uvedl, že Puškáč střídal s otřesem mozku. Hála se na hřiště vrátil po delší době, Matoušek bral antibiotika a Jánošův stav také není stoprocentní.

Sestava Bohemians v posledním zápase proti Slavii (0:2)
Jedlička – Hůlka, Křapka, Vondra – Köstl, Jánoš, Smrž, Dostál – Hála, Puškáč, Matoušek
Kdo šel do hry z lavičky: Kozák, Hrubý, Mužík, Jindřišek, Shejbal

Sparta poprvé v lize prohrála a přišla o první místo

Ve 13. kole skončila ligová neporazitelnost Sparty. A za prohru 1:3 v Mladé Boleslavi Letenští rovnou zaplatili. Po následné výhře Slavie totiž přišli o vedení v tabulce. Na svého rivala nyní ztrácejí jeden bod. Sparťané napáchali vzadu až příliš mnoho chyb a trenér Brian Priske nebyl spokojený ani s počtem špatných rozhodnutí na míči.

Zvlášť ve druhé půli si Letenští vytvořili velkou územní převahu. Celkově drželi v utkání balon na kopačkách 73 % času. Boleslavští přesto byli nebezpeční. Pomáhali si dlouhými balony na Yusufa a hrozili také z rychlých brejků. S nimi měla sparťanská obrana velké problémy a vyhlíží tak návrat několika marodů.

V Mladé Boleslavi chyběli kvůli zranění stopeři Ladislav Krejčí s Martinem Vitíkem. Zdravotní problémy nepustily do hry ani krajního obránce Angela Preciada a křídelníka Lukáše Haraslína. Na pozápasové tiskové konferenci pak kouč Priske nedokázal říct, kdy bude tato čtveřice zpět.

Zpátky je každopádně Jakub Pešek, který do nové sezony naskočil po těžkém zranění kolene. V lize nastoupil podruhé v řadě v základu a podruhé i skóroval. Co se týče očekávané rotace směrem k dvěma duelům s Bohemians, tak si o více prostoru řekl Michal Ševčík. Ten šel do hry až z lavičky, ukázal ale několik povedených momentů.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Mladé Boleslavi (1:3)
Vindahl – Gomez, Panák, Sørensen – Wiesner, Laci, Sadílek, Pešek – Karabec, Kuchta, Birmančević
Kdo šel do hry z lavičky: Kairinen, Ryneš, Olatunji, Sejk, Ševčík

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 1. 11. v 17:30, Ďolíček (Praha)

Tip na výsledek zápasu Bohemians vs. Sparta v osmifinále MOL Cupu

Sparta to nemívá v Ďolíčku jednoduché. V minulé sezoně zde sice zvítězila 6:2, jinak bychom ale museli jít až do roku 2016, abychom našli zápas, který Letenští ve Vršovicích vyhráli alespoň o dva góly.

Očekávaná rotace na obou stranách se může na začátku duelu podepsat na kvalitě hry. Tipujeme tedy remízu o poločase a vítězství Sparty po 90 minutách. Oba týmy postrádají některé hráče, myslíme si ale, že hostům pomůže jejich širší kádr.

TIP: Výsledek 1. poločasu a zápasu: remíza a výhra Sparty sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat osmifinále MOL Cupu živě: fotbal Bohemians vs. Sparta v českém poháru v televizi (TV) a online live streamu

Osmifinálový duel mezi Bohemians a Spartou můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará kanál ČT sport. Internetový stream si můžete pustit u sázkové kanceláře Tipsport.

Klokani v minulém ligovém kole prohráli doma se Slavií. Pusťte si pozápasovou tiskovou konferenci trenéra Jaroslava Veselého.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.