MOL Cup živě: Hradec Králové vs. Slavia v online live streamu

Ve středu večer se dozvíme jméno posledního čtvrtfinalisty letošního MOL Cupu. Bude jím Hradec Králové, nebo obhájce trofeje ze Slavie?

Živý přenosKurzy
HradecSlaviaTip

Slavia proti Hradci nemívá na růžích ustláno Foto: Profimedia

Osmifinále MOL Cupu 2023/2024: Hradec Králové vs. Slavia Praha ve středu živě

Slavia o víkendu cestovala do Zlína, aby nakonec stejně nastalo to, o co od začátku usilovala, tedy odložení zápasu. Stejně, jen mnohem klidněji dopadlo původně plánované osmifinále MOL Cupu, které se tedy po změně termínu odehraje až nyní. Sešívaní jedou do Hradce Králové, kde dvakrát v řadě prohráli. V poháru ale obhajují celkový triumf, a tak se s touto soutěží nebudou chtít rozloučit předčasně. Sledujte atraktivní souboj ve středu od 18:00 živě na Tipsportu nebo na ČT Sport.

sipka Podívejte se na utkání Hradec Králové vs. Slavia živě a zdarma na Tipsportu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na osmifinále MOL Cupu: Hradec Králové vs. Slavia

Na to, jak neoblíbeným soupeřem je pro Slavii právě Hradec Králové, vidí bookmakeři předzápasové prognózy možná až překvapivě jednoznačně. Sešívaní na východě Čech dvakrát za sebou prohráli a problémy mají s Hradcem v posledních letech i doma, a tak se zase tak jednostranná záležitost nedá očekávat.

Tipsport ale na hosty vypsal kurz jen 1,42, zatímco ten na domácí Votroky si lze vsadit v kurzu 7,15. Vzhledem k systému vyřazovací fáze je relevantní také nabídka na postup bez ohledu na způsob jeho dosažení. Slavia je v tomto případě favorizována v poměru 1,18 ku 4,68. Nutno zmínit, že v případě remízy by se prodlužovalo a až pak přešlo k případnému penaltovému rozstřelu.

Vzhledem k aktuálnímu počasí v Česku a víkendovým událostem kolem nezpůsobilých trávníků bude důležité sledovat i tento aspekt utkání. Podle zpráv den před výkopem je ale trávník v moderní hradecké aréně připraven a start zápasu by tak neměl být ohrožen. Hlavním rozhodčím bude Ondřej Pechanec.

Informace před zápasem Hradec Králové - Slavia
📅 Kdy: 6. 12. 2023 od 18:00
🌍 Kde: Malšovická Aréna, Hradec Králové
🏆 Soutěž: Osmifinále MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Ondřej Pechanec
Kurzy Tipsportu: 7,15 - 4,58 - 1,42
📺 Přímý přenos: Tipsport, ČT Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hradec třikrát v řadě nevyhrál, nemusí ale smutnit

Také hradecký víkendový duel byl pro nepřízeň počasí odložen, o Votroků se to však obešlo bez větších kontroverzí. Vzhledem k volnějšímu programu oproti Slavii je už navíc velmi rychle určen i náhradní termín zápasu v Českých Budějovicích, ten by se měl odehrát ve středu 13. prosince.

Královéhradečtí se momentálně nacházejí až na jedenácté příčce tabulky Fortuna ligy, což není úplně pozice, na kterou před sezonou pomýšleli. Poslední tři zápasy tým nedokázal vyhrát, na druhou stranu ale ani neprohrál. Při pohledu na to, proti jakým soupeřům stál, nejsou tři remízy rozhodně žádnou ostudou.

Svěřenci zkušeného trenéra Kotala se neztratili na Slovácku, s Libercem ani s Viktorií Plzeň, tedy třemi papírově silnějšími a tabulkově lépe postavenými soupeři. Dvěma posledním zmíněným navíc čelili se ctí a v utkání nebyli horším týmem.

V rámci MOL Cupu Hradec přešel přes divizní Soběslav a druholigovou Jihlavu, nyní ho tedy čeká soupeř z kategorie nejtěžších, obhájce trofeje. Kotal ale naznačil, že nehodlá nic měnit na svém plánu poskytnout v poháru více příležitostí hráčům, kteří jinak pravidelně nenastupují, a tak se v sestavě domácích dá očekávat několik změn. Po více než měsíční absenci by se mohl na trávník vrátit i zkušený Ladislav Krejčí.

Sestava Hradce v posledním soutěžním zápase (HRK - PLZ 1:1)
Bajza - Klíma, Ševčík, Leibl - Čmelík, Kodeš, Kučera, Horák - Pudhorocký, Pilař - Vašulín
Kdo šel do hry z lavičky: Harazim, Šašinka, Juliš, Čech

Slavia dala šanci zlobivému dítěti Ihattarenovi

Přestože Slavia o víkendu nehrála, byla stále ve středu dění. Do Zlína totiž vzhledem k nepříznivým podmínkám na trase nechtěla odcestovat, a tak žádala o odložení tohoto utkání. Ze strany LFA ji však nebylo vyhověno, na což si na twitteru stěžoval slávistický boss Tvrdík. Fotbalová asociace reagovala s tím, že žádná oficiální žádost ze strany pražského klubu nepřišla.

Sešívaní tak vyrazili do Zlína, aby se další den nakonec zápas opravdu odložil z důvodu nezpůsobilého terénu ve Zlíně po vytrvalém sněžení. Síly tak hráči nakonec opravdu pošetřit mohli, což se může ve zbytku podzimní části projevit jako klíčový faktor.

V neděli totiž Slavia hraje další kolo Fortuna ligy proti Mladé Boleslavi, hned ve čtvrtek pak zakončí své úspěšné působení v základní skupině Evropské ligy proti Servette a kalendářní rok zakončí další nedělí v Ostravě.

U toho zřejmě ještě nebude nejnovější posila červenobílých. Slavia v pondělí oznámila podpis stále teprve 21letého ofenzivního záložníka Mohameda Ihattarena. Ten byl před několika lety považován za jeden z největších světových talentů, po smrti otce ale jeho hvězda uhasla a navíc měl problémy i s disciplínou.

Odchovanec PSV Eindhoven byl po působeních v Juventusu, Sampdorii a Ajaxu bez angažmá, do Edenu tak přichází coby volný hráč. S týmem se může začít okamžitě připravovat, nějaký čas mu ale nabírání zápasové kondice určitě zabere. Podepsal smlouvu na rok s následnou tříletou opcí. Nastartuje znovu svou kariéru? Pro českou ligu by to bylo jedině dobře.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SHE - SKS 2:3)
Mandous - Masopust, Ogbu, Bořil - Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod, Dumitrescu - Jurečka, van Buren
Kdo šel do hry z lavičky: Wallem, Chytil, Tijani

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 6. 12. v 18:00, Hradec Králové

Tip na výsledek zápasu Hradec Králové vs. Slavia v osmifinále MOL Cupu

Na straně Slavie je kvalita i aktuální forma, s Hradcem má ovšem za sebou v posledních letech řadu problémů. Oba týmy nejspíš dají šanci některým hráčům ze širšího kádru, což by mělo rovněž hrát ve prospěch hostů, domácím by ale zase mohl hrát do karet složitější terén. Slavii nečeká v Hradci nic jednoduchého, v poločase nebo po devadesáti minutách by klidně mohlo být vyrovnáno.

TIP: Remíza v poločase nebo na konci sipka Vsadit u Tipsportu

Slavii nečeká nic jednoduchého

Kde sledovat osmifinále MOL Cupu živě: fotbal Hradec Králové vs. Slavia Praha v českém poháru v online live streamu, bude přenos v televizi (TV)?

Osmifinálový souboj mezi Hradcem Králové a Slavií odvysílá veřejnoprávní televizní stanice ČT Sport. Druhou variantou, která je navíc rovněž zdarma, je sledování u sázkové kanceláře Tipsport, kde si na zápas můžete i vsadit, a to před výkopem i během samotného duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

Týden uzavře šlágr o čelo španělské ligy

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 4.12.-10.12.

Které zápasy si můžete naladit v televizi v týdnu od 4. do 10. prosince? Poradíme vám, kdy a kde si pustit ty největší šlágry.