MOL Cup živě: Kolín vs. Bohemians v online live streamu zdarma

Českou nejvyšší soutěž přerušila reprezentační pauza. Přesto jdou některé prvoligové kluby do akce. Konkrétně v dohrávce 3. kola MOL Cupu, kde se představí i vršovičtí Bohemians. Klokani nastoupí na hřišti třetiligového Kolína. Sledujte tento duel na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
KolínBohemiansH2HTip

Jan Matoušek během ligového utkání se Zlínem Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

3. kolo MOL Cupu 2023/2024: SK Sparta Kolín vs. Bohemians Praha 1905 ve středu živě a zdarma na TV Tipsport

Český pohár už má za sebou los osmifinále. Zbývá ale ještě dohrát několik zápasů 3. kola. Mezi nimi je i souboj mezi Kolínem a Bohemians. Vítěz tohoto utkání pak v osmifinále narazí na pražskou Spartu. Sledujte ve středu od 15:30 na TV Tipsport, kdo půjde v poháru dál.

sipka Sledujte zápas Kolín vs. Bohemians živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na 3. kolo MOL Cupu: Bohemians jedou do Kolína jako velký favorit

V Kolíně se střetnou třetiligoví domácí s prvoligovým týmem, který hrál evropské poháry. A tomu odpovídají i předzápasové kurzy. Bohemians jsou favoritem v kurzu 1,16. Výhra Kolína je ohodnocena kurzem 12,20. U remízy, která by utkání poslala do prodloužení, najdete kurz 6,95.

Informace před zápasem Kolín vs. Bohemians
📅 Kdy: 11. 10. 2023 od 15:30
🌍 Kde: Stadion v Borkách, Kolín
🏆 Soutěž: 3. kolo MOL Cupu 2023/24
Kurzy Tipsportu: 12,20 – 6,95 – 1,16
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kolín obral lídra třetí ligy, trápily ho ale standardky

Třetiligová Sparta Kolín se v poslední době přece jen zvedla. Září začal tým bulharského trenéra Vasila Boeva třemi porážkami s děsivým skóre 1:10. Pak ale přišly výhry nad béčkem Mladé Boleslavi a nad Přepeřemi. Následně Kolínští brali jen bod proti rezervě Hradce Králové, která ve třetí lize hraje o záchranu.

Obnovenou naději ale Kolínu přinesl minulý víkend. Kolínští doma remizovali s vedoucími Zápy 2:2. Kolínskou bolestí byly standardní situace, ze kterých hosté dvakrát skórovali. Po 10. kole tak Kolín drží osmé místo v klidném středu tabulky. Daleko to má kolínská Sparta jak k postupu, tak k případnému sestupu.

V bráně Kolín spoléhá na Jakuba Tůmu, který před sezonou dorazil z pražské Sparty. Ofenziva momentálně stojí na Dominiku Veselém. Ten dal šest gólů a dělí se o druhé místo mezi střelci České fotbalové ligy. V kádru Kolína najdeme i hráče s ligovými zkušenostmi. A to v osobě Davida Bredy, který prošel Jabloncem a pražskou Duklou.

Pokud jde o aktuální pohárový ročník, tak si to Kolínští zatím moc neusnadnili. Jediný gól zápasu v Novém Bydžově padl až v 84. minutě. Doma pak porazili Chlumec nad Cidlinou 3:1. Opět ale Boevův mančaft úřadoval až v závěru. O postupu do 3. kola rozhodl v 85. minutě Ondřej Sodoma a pojistku přidal Václav Slavík.

Ligový program Bohemians po reprezentační pauze
22. 10. v 18:00 12. kolo Fortuna ligy Jablonec vs. Bohemians
29. 10. v 18:00 13. kolo Fortuna ligy Bohemians vs. Slavia
04. 11. v 18:00 14. kolo Fortuna ligy Sparta vs. Bohemians

Bohemians v lize klopýtají, v poháru Veselý varoval před Waterloo

Je ještě brzy na nějaké soudy. Zatím ale vršovičtí Bohemians nedokázali zopakovat výkony, kterými si v minulé sezoně po 36 letech uhráli evropské poháry. Mužstvo kouče Jaroslava Veselého z posledních pěti duelů vyhrálo jediný a Klokanům po 11 ligových kolech patří osmá příčka.

Nejnovější frustrace Bohemians pochází z minulého víkendu, kdy doma s posledním Zlínem jen remizovali 0:0. Trenéru Veselému se podle pozápasové tiskové konference nelíbilo, jak byla hra rozkouskovaná. Jedním dechem ale dodal, že šance na rozhodnutí jeho svěřenci měli. Asi tu největší neproměnil Jan Matoušek.

Ten byl povolán do národního týmu jen jako náhradník. Zůstává tak k dispozici Klokanům. Hrát může i Jan Vondra, který nedávno v Ďolíčku podepsal novou smlouvu. Na hřiště ho ale v této sezoně nechtělo pustit zranění. Proti Zlínu tak v aktuálním ligovém ročníku poprvé zapsal celých 90 minut.

V Kolíně to moc dobře zná trenér Veselý, který místní mančaft dříve vedl. Stále si pamatuje některé hráče domácích a tak ujišťoval, že Klokani budou mít ze soupeře respekt. Zároveň Veselý varoval před zrádností 3. kola MOL Cupu, které označil za Waterloo ligových týmů.

Vzájemná bilance Kolína s Bohemians (H2H)

Historické statistiky uvádějí tři předchozí střetnutí mezi Kolínem a Bohemians. Ve všech třech případech byli úspěšnější Klokani. Přímo v Kolíně se pak oba soupeři potkali naposledy před devíti lety. I tehdy se jednalo o utkání domácího poháru. Tento souboj z řad Bohemians pamatuje Josef Jindřišek.

Vzájemné zápasy Kolína s Bohemians
25. 07. 2001 Český pohár Kolín vs. Bohemians 1:2
13. 08. 2014 Český pohár Kolín vs. Bohemians 0:3
14. 01. 2015 Tipsport liga Bohemians vs. Kolín 8:2
  • Datum, čas a místo zápasu: 11. 10. v 15:30, Stadion v Borkách (Kolín)

Tip na výsledek zápasu Kolín vs. Bohemians ve 3. kole MOL Cupu

Kurz na favorizované Bohemians je hodně nízký. Zajímavě se tak jeví sázka na dílčí překvapení. Na tiket dáváme remízu po prvním poločase.

V úvodu zápasu může hrát roli určité nadšení ze zápasu proti prvoligovému celku. Klokani navíc nejedou do Kolína v dobré formě. Problémy mají se střílením branek, když jich za 11 ligových kol dali jen 10.

TIP: Remíza po 1. poločase sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat 3. kolo MOL Cupu živě: fotbal Kolín vs. Bohemians v českém poháru v online live streamu, ale ne v televizi (TV)

Středeční zápas nemá ve svém programu žádná televizní stanice. Utkání si ale můžete pustit na internetu, a to díky streamu u sázkové kanceláře Tipsport. Navíc si na duel Kolína s Bohemians můžete i vsadit.

Klokani naposledy v lize doma jen remizovali s posledním Zlínem. Poslechněte si, jak bezbrankovou plichtu viděl trenér Jaroslav Veselý.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.