MOL Cup živě: Líšeň vs. Sparta Praha v online livestreamu zdarma

Vyhrocené derby je minulostí. Sparta nyní přepíná na MOL Cup. V domácím poháru jedou Letenští na hřiště druholigové Líšně. Přečtěte si předzápasové preview a sledujte 3. pohárové kolo na TV Tipsport.

Živý přenosKurzyPreviewTip

Sparťané se radují z vyrovnávací branky v derby Foto: Radek Vebr / MAFRA / Profimedia

3. kolo MOL Cupu 2023/2024: SK Líšeň vs. Sparta Praha ve středu živě a zdarma na TV Tipsport

Na 308. derby mezi Spartou a Slavií se bude dlouho vzpomínat. Ne však kvůli povedeným akcím nebo pěkným gólům. Více fotbalovosti mají nyní sparťané šanci ukázat v Líšni, kde je čeká utkání MOL Cupu. Zápas 3. kola sledujte ve středu od 16:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Líšeň vs. Sparta živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na 3. kolo MOL Cupu: Sparta je v Líšni velkým favoritem

Letenští utkáním v Líšni vstoupí do aktuálního ročníku MOL Cupu. A bookmakeři pevně věří, že poslední finalista projde do dalšího kola. Na výhru hostů je vypsaný kurz 1,14. Šok v podobě vítězství domácích najdete pod kurzem 13,20. Remíza, po které by se prodlužovalo, je ohodnocena kurzem 7,44.

Rozhodčím duelu bude Jan Petřík. Tento rozhodčí v sezoně 2023/24 pískal i pět ligových zápasů. Sparťané ho zažili při výhře 1:0 ve Zlíně, kdy Petřík obsluhoval VAR.

Informace před zápasem Líšeň vs. Sparta
🕓 Kdy: 27. 9. 2023 od 16:00
🌍 Kde: Stadion Líšeň, Brno
🏆 Soutěž: 3. kolo MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Jan Petřík
Kurzy Tipsportu: 13,20 – 7,44 – 1,14
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Líšeň po špatném úvodu zabrala a opět může bojovat o čelo

Fotbalisté Líšně jsou ve druhé lize teprve od roku 2019, téměř okamžitě se ale vypracovali do pozice týmu, se kterým se musí počítat. Po deváté příčce v nováčkovské sezoně následovalo druhé, čtvrté a páté místo. To vše pod vedením trenéra Milana Valachoviče, který v klubu působí právě od roku 2019.

Do aktuálního ročníku ovšem Líšeň nevstoupila jako mančaft, který by chtěl opět atakovat první pětku. Z úvodních pěti utkání přišla jen jedna výhra. Od té doby ale tento moravský klub zabral. Dalších pět duelů znamenalo tři výhry a dvě remízy. Třikrát přitom Líšeň udržela čisté konto a posunula se na sedmou příčku tabulky.

Na ni ji dostala výhra 1:0 na hřišti olomouckého béčka, když se v novém dresu premiérově trefil Adam Vlasák. Tento útočník dal v předchozí sezoně 11 branek za třetiligovou Hostouň. Jako odchovanec Slavie pak bude mít ve středu proti Spartě o motivaci postaráno. Vlasákem ale zajímavé letní posilování Líšně neskončilo.

Klub nešel u příchodů přes hranici 24 let. Z Karviné vzal útočníka Antonína Svobodu, který dříve patřil do akademie Salcburku. Mládežnickými výběry AC Milán zase prošel chorvatský záložník Antonio Mionić. Do zahraničí vyrazila Líšeň i pro nového stopera. Dušan Joković dorazil ze srbského Voždovacu.

Líšeň v aktuálním ročníku MOL Cupu
Kolo Zápas
1. kolo Nové Město na Moravě vs. Líšeň 1:3
2. kolo Hlinsko vs. Líšeň 1:2pp

Sparta má za sebou vyhrocené derby a čeká na trest pro Krejčího

Poslední derby mezi Spartou a Slavií se nadále dohrává v médiích. Bohužel nejde o předhánění se v tom, který z rivalů předvedl povedenější ofenzivní akce. Pozornost na sebe 308. derby strhlo hlavně svou tvrdostí. Pokud jde o výsledek, tak spokojenější bude Sparta, která v nastavení vyrovnala z penalty na 1:1.

Tu proměnil Lukáš Haraslín. Obvyklý exekutor Ladislav Krejčí totiž musel pod sprchy za konflikt s Janem Bořilem. Oba kapitáni tak čekají na trest od disciplinární komise. Většího flastru by se podle své aktivity v šarvátce měl bát Bořil, i pro Krejčího ale může být stopka nepříjemná. Už v sobotu totiž na Letnou v rámci ligy přijede rozjetá Plzeň.

Ani v příštím týdnu sparťanský program nezpomalí. Letenské čeká v Evropské lize výjezd na půdu Betisu. A před reprezentační přestávkou se tým trenéra Briana Priskeho představí ještě v Hradci Králové. V Líšni se tak dá očekávat, že kouč Priske protočí základní sestavu.

Zatímco zmiňovaný Krejčí je po vyloučení automaticky mimo hru, tak se Spartě vrací Adam Karabec. Mládežnický reprezentant také pykal za červenou kartu, za kterou si odseděl tři zápasy. Pokud jde o zdravotní stav kádru, tak Kaan Kairinen po zranění sice odložil berle, do derby se Slavií ale zasáhnout nemohl.

  • Datum, čas a místo zápasu: 27. 9. v 16:00, Stadion Líšeň (Brno)

Od Sparty se očekává, že v poháru protočí sestavu. S tím už ale mají Letenští v této sezoně zkušenosti. Kvůli předkolům evropských pohárů si rotaci několikrát vyzkoušeli v lize.

Ve středu sázíme na to, že mají sparťané dostatečně široký a kvalitní kádr na to, aby vyhráli první poločas i celý zápas.

TIP: Sparta vyhraje 1. poločas i zápas

Vsaďte si u Tipsportu na MOL Cup

Kde sledovat 3. kolo MOL Cupu živě: fotbal Líšeň vs. Sparta v českém poháru v televizi (TV) a online live streamu

Středeční duel můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará stanice ČT sport. Online si utkání Líšně se Spartou můžete pustit díky streamu sázkové kanceláře Tipsport.

Letenští v minulém ročníku MOL Cupu došli do finále, kde nestačili na Slavii. Připomeňte si finálový souboj.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kapitáni Ladislav Krejčí a Jan Bořil byli po vzájemné roztržce vyloučeni v 308. derby Slavia vs Sparta

9 poznámek z 308. derby Slavia vs. Sparta

První derby v letošní sezoně máme za sebou. Co si z 308. souboje Slavia vs. Sparta odnést? Vybrali jsme devět motivů.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...