MOL Cup živě: Mariánské Lázně vs. Plzeň v online live streamu

MOL Cup pozná posledního osmifinalistu. Ten vzejde ze zápasu divizních Mariánských Lázní proti prvoligové Plzni. Utkání dvou klubů, které mají ve svém názvu slovo VIktoria, sledujte živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
Mariánské LázněPlzeňTip

Hráči Plzně se radují po gólu do sítě Jablonce Foto: Petr Eret / MAFRA / Profimedia

3. kolo MOL Cupu 2023/2024: Viktoria Mariánské Lázně vs. Viktoria Plzeň ve čtvrtek živě a zdarma na TV Tipsport

Fotbalové Česko aktuálně žije především klíčovými boji v kvalifikaci na Euro 2024. V reprezentační pauze ale úplně neustává ani klubový fotbal. Dohrává se 3. kolo MOL Cupu, které uzavře duel Mariánských Lázní proti Plzni. Souboj dvou Viktorek sledujte ve čtvrtek od 16:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Mariánské Lázně vs. Plzeň živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na 3. kolo MOL Cupu: Plzeň je v Mariánských Lázních jasným favoritem

Kurzy na utkání Mariánských Lázní s Plzní jasně odráží soutěže, které oba týmy hrají. Na výhru divizních Mariánských Lázní je kurz 21,50. Vítězství Plzně, která kromě nejvyšší české soutěže bojuje i v evropských pohárech, je ohodnoceno kurzem 1,06. Na remízu, která by znamenala prodloužení, se dá sázet v kurzu 11,70.

Informace před zápasem Mariánské Lázně vs. Plzeň
📅 Kdy: 12. 10. 2023 od 16:00
🌍 Kde: Stadion u Ferdinandova pramene, Mariánské Lázně
🏆 Soutěž: 3. kolo MOL Cupu 2023/24
Kurzy Tipsportu: 21,50 – 11,70 – 1,06
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Mariánské Lázně prohrály jen v úvodním kole a vedou divizi

Zatímco v minulé sezoně skončily Mariánské Lázně v Divizi A ve středu tabulky se záporným skóre, tak tentokrát mají našlápnuto o poznání lépe. Po 10. kole dokonce vedou tabulku o dva body před pražskou Aritmou. Právě Aritma přichystala Viktorii jedinou prohru sezony, která přišla hned v úvodním kole.

Od té doby ale tým trenéra Aleše Zacha nasadil úplně jiné tempo. V divizi následně zapsal sedm vítězství a pouhé dvě remízy. To vše s druhým nejlepším útokem soutěže a dělenou druhou nejlepší obranou. Naposledy Mariánské Lázně porazily v sobotu rezervu Příbrami, která také hraje o čelo, výsledkem 3:1.

Domácí dvakrát udeřili ze standardních situací, po kterých se v obou případech prosadil Miroslav Peška. Kouč Zach pak pro klubové sociální sítě chválil své mužstvo za výborný výkon. Vyzdvihl přitom disciplínu, odvahu i to, jak jeho svěřenci zvládli zápas takticky.

Když se od divize přesuneme k pohárovým kláním, tak Mariánské Lázně se k souboji s Viktorií Plzeň musely prokousat přes tři soupeře. Po velkém dramatu zvítězily v Březové (5:4 po prodloužení). Následně doma přešly přes Karlovy Vary (4:0). Ve 2. kole pak Zachův mančaft vyhrál na půdě Petřínu Plzeň 1:0.

Říjnový program Plzně po reprezentační přestávce
21. 10. v 15:00 12. kolo Fortuna ligy Liberec vs. Plzeň
26. 10. ve 21:00 3. kolo skupiny Evropské ligy Dinamo Záhřeb vs. Plzeň
29. 10. v 15:00 13. kolo Fortuna ligy Plzeň vs. Karviná

Plzeň zvládla dva obraty za sebou, vyděsil ji ale střet Staňka

Poté, co fotbalistům Plzně skončila na Spartě série 12 výher v řadě, se viktoriáni vrátili k vítězstvím. Nejprve v Evropské konferenční lize během několika minut otočili duel v Astaně, kde vyhráli 2:1. Po dvou hracích dnech se tak s plným počtem bodů osamostatnili na čele skupiny C.

Po dlouhém cestování z Kazachstánu pak trenér Miroslav Koubek udělal o víkendu v lize pět změn v sestavě. Viktoria s osvěženou jedenáctkou porazila doma Jablonec 3:2, když opět musela otáčet skóre. Se změnami byl ale kouč Plzně spokojený jen částečně.

Na pozápasové tiskové konferenci se mu úplně nelíbila práce defenzivy. Naopak si pochvaloval novou energii v ofenzivě. Skórovali noví muži v sestavě Erik Jirka, Jhon Mosquera i Matěj Vydra. Na druhé straně hřiště pak přišel nejdramatičtější moment utkání, když po střetu s Václavem Drchalem musel střídat brankář Jindřich Staněk.

Ten tak vypadl z reprezentační nominace na duely v Albánii a s Faerskými ostrovy. Z nemocnice už ale vzkázal, že je v pořádku. Na sraz národního týmu neodjel ani Lukáš Kalvach. Reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý přiznal, že o Kalvachovi uvažoval jako o náhradě za zraněného Alexe Krále. Plzeňského středopolaře ale skolila viróza.

  • Datum, čas a místo zápasu: 12. 10. v 16:00, Stadion u Ferdinandova pramene (Mariánské Lázně)

Tip na výsledek zápasu Mariánské Lázně vs. Plzeň ve 3. kole MOL Cupu

V době psaní článku ještě nebyla zveřejněna kompletní kurzová nabídka ke čtvrtečnímu duelu. Z vypsaných příležitostí tedy zkoušíme sázku na překvapení v podobě remízy.

Na výhru Plzně je přece jen vypsaný hodně nízký kurz. Mariánským Lázním by se toho muselo hodně sejít, aby favorita překvapily. Ale náročný program hostů může hrát ve prospěch divizního lídra.

TIP: Remíza sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat 3. kolo MOL Cupu živě: fotbal Mariánské Lázně vs. Plzeň v českém poháru v online live streamu, ale ne v televizi (TV)

Čtvrteční utkání nevysílá žádná televizní stanice. Duel z Mariánských Lázní si ale můžete pustit u sázkové kanceláře Tipsport. Na zápas si samozřejmě můžete i vsadit.

O utkání, které bude pro Mariánské Lázně fotbalovým svátkem, promluvil trenér Aleš Zach. Poslechněte si, co zaznělo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.