MOL Cup živě: Opava vs. Brno live

Ve třetím kole MOL Cupu se proti sobě postaví dva kluby ze Slezska a Moravy, z Opavy a z Brna. Zbrojovka, která nedávno opustila prvoligové vody, má stále nejvyšší ambice. Postup do osmifinále však chtějí obě mužstva. Které mužstvo má větší šanci, to se dozvíte v článku.

Živé přenosyKurzyPreviewTIP

Jakub Řezníček Foto: Profimedia

MOL Cup 2023/24 živě: 3. kolo českého poháru Opava vs. Brno live

Ve třetím kole MOL Cupu svedou proti sobě boj o postup týmy Opavy a Brna. Oba mají ambice postoupit a lze očekávat vyrovnaný souboj, který se přece jen musí přelít na jednu nebo druhou stranu. Boj o osmifinále proběhne 27. 9. 2023 v 15:30.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na MOL Cup

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Opava vs. Brno, kdo je favoritem?

Oba druholigové týmy svedlo dohromady třetí kolo MOL Cupu. Brno má jen nejvyšší ambice a chce postoupit. Opava mu jistě nedá nic zadarmo, protože Slezanům se po vstupu do sezóny velmi daří. Z tohoto pohledu se jedná o velmi vyrovnané utkání a stejně to vidí i bookmakeři.

Mírným favoritem je Zbrojovka Brno v kurzu 2,50. To na Opavu je kurz 2,82. Na remízu po 90 minutách je vypsán kurz 2,87.

Informace před zápasem SFC Opava vs. FC Zbrojovka Brno
🕖 Kdy: 27. 9. 2023, 15:30
🌍 Kde: Městský stadion Opava
🏆 Soutěž: 3. kolo MOL Cupu
Kurzy Tipsportu: 2,82 – 2,87 – 2,50

Opava má solidní vstup do soutěže

Opava nevkročila do druhé nejvyšší soutěže úplně dobře. V prvních třech utkáních utrpěla dvě porážky. Po prohře s Příbramí (1:0) se však přece jen zvedla a začala sbírat důležité body, takže se stále drží na dohled špičce. Po loňském trápení, kdy bojovala o bytí a nebytí, je to rozhodně lepší vstup.

V posledních kolech zavítala do Opavy pražská Dukla, jeden z favoritů na postup do 1. ligy. Utkání bylo značně vyrovnané, přesto se nakonec v 66. minutě prosadil Vaněček. Opava vedení udržela a připsala si cenný skalp favorita.

V dalším utkání vyjela skvadra trenéra Miloslava Brožka k dalšímu favoritovi, Vlašimi. Zápas začal ve vysokém tempu, ve kterém měli navrch Opavští, kdy šli zaslouženě do vedení. Ve druhé půli hráči Vlašimi hru zlepšili a vyrovnali. Přesto je to další důležitý bod pro Opavu, která se tak drží na skvělém šestém místě.

V poháru hraje Opava rovněž přesvědčivě. V prvním kole vyhrála proti Šumperku 5:1 a ve druhém kole si poradila s Holešovem vysoko 7:0.

Trenér Brožek by měl mít k dispozici klasickou sestavu. V poslední době dobře hrající Vaněček a záložník Blecha jsou základní kameny jeho sestavy. Nová posila Jakub Rezek zatím naskočila jen do dvou zápasů, přesto se uvedla v dobrém světle a lze ji očekávat v základní sestavě.

Přehled posledních vzájemných zápasů Opava vs. Zbrojovka Brno
24. 03. 2023 Brno vs. Opava 1:0
26. 02. 2023 Brno vs. Opava 3:1
04. 12. 2021 Opava vs. Brno 0:2
01. 08. 2021 Brno vs. Opava 2:1
23. 05. 2021 Brno vs. Opava 4:1
31. 01. 2021 Opava vs. Brno 0:2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Brněnská Zbrojovka chce zpátky do ligy

Zbrojovka se po sestupu v minulé sezóně musela srovnávat s velkým zklamáním. Novou sezónu se rozhodla začít s novým trenérem, kterým se stal Luděk Klusáček, trenér známý ze svého působení v Bohemians a Jihlavě. Brněnští navíc udrželi Jakuba Řezníčka, který v minulé sezóně nastřílel devatenáct branek.

Brno hned v úvodu ztratilo s Duklou a Táborskem. Pak však přišla série sedmi utkání bez porážky, kdy se Zbrojovce dařilo jak v lize, tak poháru. Hubená vítězství sice moc krásy nepobrala, ale klub sbíral důležité body v honbě za postupem.

V posledním odehraném kole pak narazil na lídra soutěže Vyškov. Vypjatý zápas mezi nejlepší obranou a nejlepším útokem soutěže. Souboj nezačal dobře pro Brno, protože záhy přišlo o Jakuba Šurala, který musel v 11. minutě střídat.

V 18. minutě se hlavou prosadil Štěpánek a poslal Vyškov do vedení. Brankář Berkovec pak lapil další šance Vyškova, avšak prohru neodvrátil. Řezníček sice rozjásal brněnské tribuny, ale jelikož byl v ofsajdovém postavení, tak gól nebyl uznán. Vyškov tak ukončil sérii vítězství Brna, když v moravském derby zvítězil 1:0.

Luděk Klusáček by podle všech indicií měl mít k dispozici Jakuba Šurala a ten by měl nastoupit proti Opavě. Pro tým hraje, že polil živou vodou Jakuba Řezníčka, který se opět rozstřílel a v devíti zápasech si připsal sedm branek. Ten bude hlavní zbraní v dvojzápase proti Opavě. Bohužel je ofenziva až moc závislá na Řezníčkových gólech a v koncovce se trápí. Přesto často dotahuje utkání do vítězných konců.

  • Datum, čas a místo zápasu: 27. 9. v 15:30, Městský stadion Opava

Nažhavená Opava se těší na dvojzápas s Brnem. To přiveze svoji největší hvězdu Jakuba Řezníčka, kterému se vrátil jeho střelecký apetit. Očekává se vyrovnaná bitva, ve které nejspíše nepadne příliš branek, ale opak může být pravdou.

TIP: Výsledek 1. poločasu a výsledek zápasu: Remíza a Zbrojovka Brno sipka Vsadit u Tipsportu

TIP SFC Opava vs. Zbrojovka Brno

Kde sledovat MOL Cup živě: SFC Opava vs. Zbrojovka Brno – bude live stream?

Souboj dvou moravských rivalů bohužel televize nenabídne. Ve své nabídce ho bohužel nemají ani žádné sázkové kanceláře. Můžete si však na utkání vsadit LIVE.

Zjistěte, jak středeční duel vyhlíží opavský útočník Bohdan Velička.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.