MOL Cup živě: Sigma Olomouc vs. Viktoria Plzeň v live streamu

Klubový fotbal se v Česku nezastaví ani přes reprezentační přestávku. Dohrává se totiž osmifinále MOL Cupu. A to včetně zápasu Olomouce proti Plzni. V ligové tabulce oba soupeře dělí jediný bod. Kdo bude mít navrch v poháru, to sledujte živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
OlomoucPlzeňTip

Trenér Miroslav Koubek během utkání se Slováckem Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Osmifinále MOL Cupu 2023/2024: Sigma Olomouc vs. Viktoria Plzeň ve čtvrtek živě a zdarma na TV Tipsport

Olomouc i Plzeň za sebou mají víkendové porážky v lize. Místo toho, aby oba týmy musely o těchto prohrách celou reprezentační pauzu přemýšlet, tak jdou do akce v poháru. Sigma hostí Viktorii v osmifinále MOL Cupu a vy tento duel můžete sledovat ve čtvrtek od 15:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte utkání Olomouce s Plzní živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na osmifinále MOL Cupu: Plzeň je v Olomouci favoritem

Favoritem osmifinálového zápasu je hostující Plzeň. Na její výhru vypsali u Tipsportu kurz 2,09. Vítězství domácí Olomouce je ohodnoceno kurzem 2,99. Na remízu, která by poslala duel do prodloužení, si můžete vsadit v kurzu 3,45.

Utkání na Andrově stadionu odřídí Dalibor Černý. Ten v roli hlavního rozhodčího odpískal v této sezoně nejvíce ligových zápasů ze všech. O víkendu ale na hřišti nebyl, místo toho dvakrát obsluhoval VAR. Naposledy v neděli u souboje Baníku s pražskou Spartou (0:1).

Informace před zápasem Olomouc vs. Plzeň
📅 Kdy: 16. 11. 2023 od 15:00
🌍 Kde: Andrův stadion, Olomouc
🏆 Soutěž: Osmifinále MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Dalibor Černý
Kurzy Tipsportu: 2,99 – 3,45 – 2,09
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Olomouc při prohře se Slavií představila novou posilu

Už čtyřikrát za sebou fotbalisté Olomouce v lize nevyhráli. Mrzet mohou tým kouče Václava Jílka hlavně tři remízy s mančafty, které hrají o záchranu. Sigma postupně nedokázala porazit Pardubice (1:1), Zlín (0:0) ani Jablonec (1:1). Po těchto nezdarech pak o víkendu do Olomouce dorazila Slavia.

Ta za sebou měla čtvrteční skalp AS Řím (2:0) v Evropské lize. Ale jestli domácí doufali, že sešívaní budou alespoň unavení, tak se mýlili. Slávisté byli lepší a odvezli si výhru 3:1. Domácí ještě dokázali zareagovat na rychlý gól Slavie. Druhá branka těsně před přestávkou ale rozhodla. Po pauze už se Sigma nedokázala dostat do zápasu.

Olomouc přesto může po několika zklamáních na tomto výkonu stavět. Dobrou zprávou pro klub bylo i představení nové posily. Po štacích v Dánsku, Turecku a Spojených arabských emirátech se do české ligy vrátil obránce Filip Novák. Ten proti Slavii odehrál celých 90 minut na pozici stopera.

V defenzivě jinak proti sešívaným scházeli brankář Jakub Trefil a obránce Vít Beneš. Zmiňovaný stoper vynechal poslední dva duely, jinak předtím v lize nechyběl ani minutu. O to více se nyní hodí příchod Nováka. Útoku pak proti Slavii nemohli pomoct zranění Antonín Růsek a Denis Kramář.

Sestava Olomouce v posledním zápase proti Slavii (1:3)
Digaňa – Chvátal, Pokorný, Novák, Zmrzlý – Ventúra, Breite – Navrátil, Zorvan, Vodháněl – Juliš
Kdo šel do hry z lavičky: Křišťál, Pospíšil, Sláma, Fiala, Israel

Po postupu v Evropě dostala Plzeň doma čtyři góly

Listopad načala fotbalová Plzeň výborně. Nejprve nečekaně vyloupila Eden (2:1), kde vyhrála poprvé od roku 2014. Po vítězství nad Slavií pak přišel i cenný triumf v Konferenční lize. Viktoriáni doma porazili Dinamo Záhřeb 1:0 a po pouhých čtyřech utkáních skupiny si z prvního místa zajistili postup do jarní fáze.

V nabitém programu ale mužstvo trenéra Miroslava Koubka také klopýtá. O víkendu prohrálo doma 1:4 se Slováckem. A nebyl to první výpadek. Plzeň v lize padla čtyřikrát z posledních šesti zápasů. Začíná to tedy vypadat, že Viktoria bude místo o titul bojovat o to, aby byla nejlepším týmem po obou pražských S.

Proti Slovácku to přitom mohlo dopadnout úplně jinak. Plzeň vedla a pak trefila i břevno. Inkasovala ale gól do šatny. Po pauze pak domácí neproměnili další dvě velké příležitosti a Slovácko trestalo. Během devíti minut třikrát skórovalo a bylo hotovo. Trenér Koubek pak na tiskové konferenci přiznal, že roli sehrála i únava.

V Olomouci se bude muset Plzeň obejít bez několika reprezentantů. Na srazy svých zemí odcestovali třeba Jindřich Staněk, Sampson Dweh, Erik Jirka nebo Tomáš Chorý. Na marodce jsou pak dlouhodobě obránci Luděk Pernica a Milan Havel. K nim v říjnu a listopadu přibyli také útočníci Rafiu Durosinmi s Matějem Vydrou.

Sestava Plzně v posledním zápase proti Slovácku (1:4)
Staněk – Dweh, Hranáč, Jemelka – Holík, Bucha, Sýkora, Kalvach, Cadu – Jirka, Chorý
Kdo šel do hry z lavičky: Kopic, Traoré, Šulc, Kliment, Vlkanova
  • Datum, čas a místo zápasu: 16. 11. v 15:00, Andrův stadion (Olomouc)

Tip na výsledek zápasu Olomouc vs. Plzeň v osmifinále MOL Cupu

Plzeň jede do Olomouce bez několika reprezentantů. Chybět budou třeba Erik Jirka s Tomášem Chorý. V posledních šesti soutěžních duelech přitom nikdo jiný za Západočechy neskóroval. To Sigma se v ofenzivě celkově trápí. V uplynulých pěti soutěžních zápasech dala pokaždé maximálně jeden gól.

Myslíme si tedy, že utkání by mohlo být minimálně ze začátku vyrovnané. A rozhodnout by se mohlo až po přestávce.

TIP: Remíza po 1. poločase sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat osmifinále MOL Cupu živě: fotbal Olomouc vs. Plzeň v českém poháru v online live streamu, ale ne v televizi (TV)

Utkání Olomouce s Plzní bohužel v televizním programu nenajdete. Můžete si ho ale pustit na internetu díky streamu sázkové kanceláře Tipsport.

Poslechněte si, jak střetnutí s Plzní vyhlíží olomoucký obránce Lukáš Vraštil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ Podívejte se na její program a výsledky.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Chance Ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Chance Ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.