MOL Cup živě: Viktoria Plzeň vs. Zlín

Zatímco pražská Sparta si už finále MOL Cupu zajistila, o jejím soupeři se teprve rozhodne. Bude jím favorizovaná Viktoria Plzeň nebo Zlín? Semifinálové utkání sledujte ve středu od 18:00 na Betanu.

Živý přenosKurzy
PlzeňZlínTip

Viktoria Plzeň proti Zlínu ve Fortuna lize Foto: Petr Eret / MFDNES + LN / Profimedia

MOL Cup, semifinále živě: Viktoria Plzeň vs. Zlín ve středu od 18:00 na Betanu

Viktoria Plzeň může už teď považovat sezonu za úspěšnou. Svěřenci Miroslava Koubka jsou ve Fortuna lize na třetí pozici, Česku zajistili v Konferenční lize důležitý koeficient a v poháru zatím dokráčeli do semifinále. V něm změří síly s velmi přijatelným soupeřem – Zlínem.

Zápodočeši se s týmem z východu Moravy naposled utkali přesně před dvěma měsíci v lize. Viktoria herně dominovala a v Doosan Aréně zvítězila jednoznačně 3:0. Čeká nás podobný průběh i nyní? Utkání je na programu ve středu od 18:00 na Betanu.

sipka Klikněte zde a sledujte utkání Viktoria Plzeň vs. Zlín

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na MOL Cup: úspěch Zlína by byl velkým překvapením

Opačné postavení celků ve Fortuna lize i diametrálně odlišná kvalita se samozřejmě odráží v předzápasových kurzech. Na vítězství Plzně proto bookmakeři vypsali nízký kurz 1,28. Téměř nikdo neočekává, že by Zlín měl v zápase šanci, z tohoto důvodu nalezneme u jeho případné výhry kurz 10,00. Remíza je potom ohodnocena kurzem o něco nižším, a to 5,90.

Utkání bude řídit rozhodčí Karel Rouček. Ten v lize v pozici hlavního sudího odpískal již sedmnáct zápasů a zatím si drží průměr téměř čtyř žlutých karet na zápas.

Informace před zápasem Viktoria Plzeň vs. Zlín
📅 Kdy: 24. 04. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Doosan Aréna, Plzeň
🏆 Soutěž: Semifinále MOL Cupu
Rozhodčí: Karel Rouček
Kurzy Betana: 1,28 - 5,90 - 10,00
📺 Přímý přenos: Betano, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Plzeň vyhrála posledních sedm vzájemných zápasů se Zlínem

Viktoriáni prožili náročný týden. Svěřenci Miroslava Koubka se nejprve představili v odvetě čtvrtfinále Konferenční ligy na půdě Fiorentiny. I když byli Západočeši velkým outsiderem a od 66. minuty hráli o deseti, duel nakonec dokázali se štěstím dovést do prodloužení. Tam už českému celku došly síly a po gólech Gonzaleze a Biraghiho se Plzeň se soutěží rozloučila.

Nejdůležitější úkol pohárového dvojzápasu však Viktoria splnila, a to bylo zajistit českému fotbalu výhodný koeficient. Její působení v Evropské konferenční lize tak lze označit jako mimořádně vydařené.

O víkendu se západočeský tým musel rychle přeorientovat na domácí soutěž, ve které ho čekal náročný výlet až na druhý konec republiky. Trenér Koubek poslal do zápasu se Slováckem úplné jinou jedenáctku, než jaká nastoupila v Itálii. To se logicky podepsalo i na konečném výsledku.

Hosté šli sice do vedení ve 41. minutě, kdy se po pěkné Vydrově přihrávce prosadil poněkud šťastným lobem Metsoko. Po změně stran ale Slovácko vyrovnalo hru a v 73. minutě zaslouženě vyrovnal na 1:1 Daníček.

Nerozhodný stav neměl žádný vliv na aktuálně třetí místo, které Plzeň okupuje, protože čtvrtý Baník ztrácí patnáct bodů. Současně viktoriánské manko na druhou Slavii narostlo už na deset bodů, je tedy jisté, že šestinásobný mistr nejvyšší české ligy na stejné pozici zůstane do konce sezony.

Do semifinále MOL Cupu vstupuje Plzeň jako obrovský favorit, posledních sedm zápasů se Zlínem totiž vždy skončilo výhrou západočeského mužstva. Ševci slavili triumf nad soupeřem naposled v listopadu 2020.

Ve středečním zápase spoluhráčům nepomohou zranění Durosinmi, Sýkora a Valenta.

Posledních pět vzájemných zápasů Plzně a Zlína
Datum Soutěž Zápas Výsledek
24. 02. 2024 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Zlín 3:0
17. 09. 2023 Fortuna liga Zlín vs. Viktoria Plzeň 1:7
23. 04. 2023 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Zlín 4:0
29. 10. 2022 Fortuna liga Zlín vs. Viktoria Plzeň 0:3
05. 03. 2022 Fortuna liga Zlín vs. Viktoria Plzeň 1:2

Zlín si ve Fortuna lize zahraje skupinu o udržení, v posledních pěti zápasech s Plzní dostal devatenáct gólů

Zlín vyřadil v poháru Ostravu a Liberec a rázem se ocitl v semifinále. Už jen to je pro klub z východní Moravy obrovský úspěch, protože v lize se nachází s dvaceti pěti body až na čtrnáctém místě a jeho účasti ve skupině o udržení nic nezabrání.

V generálce na souboj s Plzní toho Ševci v sobotním ligovém zápase moc nepředvedli. Bod z půdy Jablonce nějakou hodnotu určitě má, ani jedna střela na branku soupeře však už moc důvěry pro eventuální úspěch v MOL Cupu nebudí.

Pokud chtějí hosté ve středu uspět, musí podat výkon na hranici svých možností, neboť bilance vzájemných zápasů mluví jasně pro viktoriány. Zlínu se proti Plzni nedaří hlavně směrem dozadu, což potvrzuje i devatenáct inkasovaných branek z pěti posledních měření sil.

Hostujícímu týmu budou chybět dva hráči. Kvůli zranění utkání vynechá Tkáč. Trest za červenou kartu zase nepustí do hry Pidra.

  • Datum, čas a místo zápasu: 24. 04. 2024 od 18:00, Doosan Aréna (Plzeň)

Tip na výsledek zápasu Viktoria Plzeň vs. Zlín v semifinále MOL Cupu

V zápase těchto dvou celků pravidelně padají branky. Plzeň v posledních čtyřech utkáních zvítězila vždy o více než tři branky. Proto jsme vybrali i následující tip.

TIP: Počet gólů v 1. poločase - více než 1,5 sipka Vsadit u Betana

tip.png

Kde sledovat semifinále MOL Cupu živě: fotbalové utkání Viktoria Plzeň vs. Zlín v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Semifinále MOL Cupu mezi Viktorií Plzeň a Zlínem je na programu televizního kanálu ČT sport. Bezplatný online live stream zase nabídne sázková kancelář Betano, kde si po registraci lze na utkání i vsadit.

Jak vidí souboj s Plzní asistent trenéra Lukáš Motal?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Týden začne ve velkém stylu milánským derby

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 22.4.-28.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 22. do 28. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Filip Kaloč musel být po svém gólu ošetřován

Jak si vedli Češi v zahraničí: víkend přinesl tři české střelce

Se začátkem nového týdne se opět podíváme za naše hranice. Konkrétně na to, jak se v zahraničí dařilo českým fotbalistům.

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Fortuna ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Fortuna ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.