Oslavy titulu Sparty: průběh oslav a stream z Letenské pláně

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pražská Sparta slaví. Po devíti letech se mistrovský titul vrátil na Letnou. Sparťané s oslavami začali v úterý, vše pak vyvrcholí sobotním předáním poháru a velkou akcí s fanoušky na Letenské pláni. Projděte si průběh sparťanských oslav a podívejte se na živý přenos z Letenské pláně.

Přenos Sparta vs. PlzeňPrůběh oslav
Přenos z oslav na Letenské pláni

Tomáš Sivok a hráči Sparty slaví titul po remíze se Slováckem Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Fortuna liga živě v online live streamu: Sparta před převzetím poháru nastoupí proti Plzni

V úterý se to stalo skutečností. Fotbalisté Sparty po remíze 0:0 na hřišti Slovácka získali bod, který jim definitivně přihrál mistrovský titul. Oslavy začaly hned na trávníku v Uherském Hradišti, odkud se přesunuly do Prahy.

Sparťanští fotbalisté se během několika následujících dní ponořili do oslav. Při nich už chybělo jen jediné – převzít pohár pro mistra ligy. To přijde po sobotním domácím zápase s Plzní. Ten se na Letné rozehraje od 16:00 a sledovat ho můžete na Fortuna TV.

sipka Sledujte utkání Sparty proti Plzni živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jak Sparta slaví titul: průběh oslav a videa z kabiny

Mistrovské křepčení odstartovalo v úterý po závěrečném hvizdu na hřišti Slovácka. Od té doby pak sparťané stihli oslavy cestou domů i následně v Praze. Přečtěte si krátký souhrn toho, kde a jak hráči Letenských slavili.

  • Úterý 23. května: Zhruba ve 21 hodin je dobojováno. Sparťané slaví na trávníku, který zaplavují i fanoušci. Následně se radost hráčů a realizačního týmu přesouvá do kabiny, odkud se ale vrátí zpět za příznivci, kteří pokračují v oslavách na hřišti. Před půlnocí pak autobus se sparťanskými fotbalisty odjíždí směr Praha.
  • Středa 24. května: Před jednou hodinou v noci se Letenští zastavují u benzinky poblíž Brna doplnit zásoby. Poté pokračují do tréninkového centra na Strahově, kam doráží okolo půl třetí. Zde už na ně čekají fanoušci. Sparťané po oslavách s nimi stráví na Strahově okolo 20 minut a vydávají se slavit do uzavřené společnosti.
  • Čtvrtek 25. května: Sparťané vyrážejí na plavbu lodí po Vltavě. Na palubě nejsou jen hráči, ale třeba i majitel klubu Daniel Křetínský. Letenští do oslav opět zapojují také fanoušky. Ti zareagují na výzvu klubu na sociálních sítích a okolo 21:30 dorazí na Karlův most, u kterého se v tu dobu nachází loď s hráči.

Sparťanské oslavy přibližuje série videí Buď v týmu. V době psaní článku letenský klub pustil do světa dvě delší videa z oslav. Ta se soustředí na utkání proti Slovácku a bezprostřední oslavy na hřišti a v kabině. Určitě je možné, že Sparta vydá i další díly.

Zatím se můžete níže podívat na epizodu Buď v týmu s pořadovým číslem 116. Zachycuje nejen oslavy, ale třeba také proslov sportovního ředitele Tomáše Rosického. Průběh oslav pak bylo možné sledovat také na sociálních sítích jednotlivých hráčů.

Oslavy Sparty vyvrcholí na Letenské pláni: program a stream z oslav 37. titulu

Celé oslavy směřují k převzetí poháru pro mistra ligy. Od roku 2014, kdy tuto trofej zvedli nad hlavu hráči jako Lafata, Dočkal, Vaclík nebo Kadeřábek, se mistrovský pohár na Letné neobjevil. Až teď ho získala parta kolem Ladislava Krejčího. Právě Krejčí by jako kapitán měl být tím, kdo pohár převezme po vyprodaném utkání proti Plzni.

Pro ty, kdo se nedostanou přímo na zápas, je připravena velká show na Letenské pláni. Ta bude zahrnovat promítání duelu s Viktorií a přijdou i legendy Sparty. Hlavně ale poté dorazí přímo hráči, aby ukázali příznivcům pohár, na který sparťané tak dlouho čekali. Níže si prohlédněte program sobotního odpoledne a večera na Letenské pláni.

  • 13:00: Prodej nového černého trička z kolekce šampionů
  • 14:30: Prodej kompletní kolekce šampionů
  • 15:00: Otevření fanzony na Letenské pláni, do 19:40 bude hrát DJ Brownie
  • 16:00: Promítání zápasu Sparty proti Plzni
  • 19:45: Manene zahraje speciální CHAMPS SET
  • 20:15: Vystoupení SAXE
  • 21:45: Na srdci S v podání Vojty Dyka

Pokud se nemůžete zúčastnit oslav na Letenské pláni, tak je tu ještě živý přenos na sparťanském YouTube kanálu. Jeho start je naplánován na 19:30. Můžete tak alespoň na dálku být u oslav 37. titulu.

sipka Připomeňte si, jak Sparta dokráčela za ligovým titulem

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Také v nadstavbě se jistě dočkáme emotivního derby

Nadstavba Fortuna ligy 2023/2024: program zápasů a tabulka

Česká Fortuna liga v sezoně 2023/2024 opět vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její...

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...