Liga mistrů živě: Inter vs. Viktoria Plzeň už ve středu

Viktorii zbývají poslední dvě šance na první bodový zisk v letošním ročníku Ligy mistrů. V Miláně ji ale čeká Inter, který by si vítězstvím definitivně zajistil postup do vyřazovací fáze. O aktuální náladě v obou táborech i o možnostech sledování přímého přenosu se více dozvíte v článku.

Živý přenosKurzyPreviewTip

Džeko a Staněk Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Liga mistrů 2022/23, skupina C: Inter vs. Viktoria Plzeň ve středu od 18:45

Situace ve skupině C je po čtyřech odehraných kolech, zdá se, poměrně jednoznačná. Na čele je bez ztráty jediného bodu Bayern, který už má zajištěn postup. Druhé místo patří Interu, který zvládl klíčový dvojzápas s Barcelonou a středeční výhrou by sei rovněž zajisti jarní účinkování v Lize mistrů. Třetí Barcelona se musí spoléhat na zaváhání Interu, musí tak fandit i Plzni. Ta je ale zatím bez jediného bodu poslední a v soutěži spíše paběrkuje. Souboj Viktorie na slavném San Siru sledujte ve středu od 18:45 v přímém přenosu stanice Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus zdarma a vsaďte si na zápas Inter vs. Plzeň

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Viktoria je jasným outsiderem, nevěří se jí ani na gól. Jaké jsou kurzy?

Vzhledem k výše uvedenému není překvapením, že ani v Miláně se Plzni příliš šancí na úspěch nedává. Na vítězství domácího Interu vypsalo Betano kurz pouhých 1,14. Jakýkoliv bodový zisk Viktorie by se rovnal obrovskému překvapení, čemuž odpovídá kurz ve výši 6,20. Na čistou výhru Plzně pak kurz vystoupal až na astronomických 20,00.

Hlavním rozhodčím bude sedmatřicetiletý Švéd Andreas Akberg. Pro něj půjde v letošní sezoně o druhé vystoupení v Lize mistrů, předtím řídil vítězství Benfiky nad Maccabi Haifa.

Pokud se ještě chystáte do Milána podpořit jediného českého zástupce v Lize mistrů přímo na San Siru, všechny klíčové základní informace najdete v článku BetAreny.

Klíčové informace o utkání Inter - Plzeň
Kdy: 26. 10. 2022 od 18:45
Kde: San Siro, Milán
Rozhodčí: Andreas Ekberg (Švédsko)
Kurzy Betana: 1,14 - 7,50 - 20,00
Přímý přenos: Nova Sport 3

Inter nabírá formu, může stvrdit cenný postup

Letošní sezona Interu je dalším zářným příkladem toho, jak umí být fotbal nepředvídatelný. Ještě na začátku srpna Inter prohrál dva zápasy v řadě, celkem padl čtyřikrát z posledních šesti duelů, a tak se velmi hlasitě v italských kuloárech začalo volat po hlavě trenéra Inzaghiho.

Jenže od té doby Nerazzurri zabrali, v klíčovém dvojzápase s Barcelonou získali čtyři body, v lize zvítězili ve třech po sobě jdoucích duelech a situace najednou vypadá podstatně růžověji. A to přitom Barcelona mohla padnout i podruhé, stačilo, aby střídající Asllani na Camp Nou v nastavení ještě připravil balón do prázdné brány, nebo svou tutovku sám proměnil. V tu chvíli by už bylo o postupu Interu rozhodnuto.

Takto ještě definitivní jistota není. Barcelona ale musí vyhrát oba své zbývající zápasy a navíc doufat, že Inter neporazí ani Plzeň, ani v závěrečném kole Bayern. Tomu ale aktuální forma milánského celku příliš nenasvědčuje. Domácí triumf nad Salernitanou lze považovat za splněnou povinnost, tříbodové zisky z trávníků Sassuola a Fiorentiny ale představují v rámci Serie A velmi cenné zisky.

Skvělou formu nabral především argentinský útočník Lautaro Martínez, který se trefil ve třech utkáních v řadě. Opačná nálada naopak panuje kolem Lukakua, s jehož fyzickou připraveností údajně na San Siru nevládne zrovna spokojenost. Lukaku nenastoupil od konce srpna kvůli zranění. Kromě něj bude Inzaghimu z důležitých postav chybět jen záložník Brozović.

Plzeň v základní skupině LM 2022/23 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1. Bayern 6 6 0 0 18:2 18
2. Inter 6 3 1 2 10:7 10
3. Barcelona 6 2 1 3 12:12 7
4. Viktoria Plzeň 6 0 0 6 5:24 0

Viktoria v pohárech tápe, v lize ale nadále dominuje

Sezona Plzně se dá velmi snadno rozdělit na dvě části, tu ligovou a tu pohárovou. Ve Fortuna lize má Viktoria za dvanáct odehraných kol už dvaatřicet bodů, na čele má čtyřbodový náskok na druhou Slavii, a to ji ještě čeká dohrávka v podobě odloženého domácího souboje s Brnem. Naposledy o víkendu Plzeň zdolala doma Baník 3:1, a přestože herně to rozhodně nebylo ono, v tabulce se počítají body.

V minulém týdnu si ale Viktoria uřízla i pořádný kus ostudy, když v rámci MOL Cupu padla na hřišti třetiligového Hlučína. Podobně úspěšná je pak, i když samozřejmě s výrazně náročnějšími soupeři, i na poli Ligy mistrů. V její skupinové části jsou zatím v letošní sezoně horší jen glasgowští Rangers, Plzeň je se skóre 3:16 a především nulou v kolonce bodů prakticky bez šance na pohárové pokračování i na jaře.

Ve čtvrtém hracím kole sice byla českými médii chválena za to, jak se ve druhém poločase dokázala vyrovnal mnichovskému Bayernu a dokonce druhé dějství vyhrát 2:0. Nalejme si ale čistého vína, bavorský gigant zkrátka po přestávce s vědomím čtyřgólového náskoku přeřadil o několik rychlostních stupňů níže a utkání spíše dohrával z povinnosti.

Západočeskchům tak zbývají poslední dva pokusy na to ukázat, že do nejprestižnější evropské klubové soutěže patří. Kromě prestiže jde pochopitelně také o finanční odměny či koeficient. Českému mistrovi se ale nepříjemně rozrostla marodka, na kterou k Sýkorovi, Řezníkovi a Kopicovi nově znovu přibyl také Kliment, který by se jinak do typologie zápasu hodil.

Předpokládané sestavy: Inter vs. Plzeň

Inter: Onana - Škriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Mkhitaryan, Gosens - Barella, Calhanoglu - Džeko, Lautaro
Plzeň: Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Tijani, Jemelka - Bucha, Kalvach - Vlkanova, Mosquera - Chorý

Datum, čas a místo zápasu: 26. 10. v 18:45, San Siro

Plzeň by měla i na San Siru tahat za kratší konec, po čtyřech těžkých porážkách ale musí mít motivaci dokázat, že do Ligy mistrů patří. Tomu by mohla odpovídat i zvýšená ofenzivní aktivita, tedy i alespoň tři střely na branku.

TIP: Viktoria Plzeň bude mít více než 2,5 střel na branku v kurzu 1,95 sipka Vsadit u Betana

Tip

Kde živě sledovat 5. kolo základních skupin Ligy mistrů? Inter Milán vs. Viktoria Plzeň v televizi, dá se někde sledovat online live stream?

Práva na vysílání Ligy mistrů jsou v letošní sezoně rozděleny mezi několik vysílatelů. Přenosy každopádně vždy najdete v televizi na placených stanicích Premier Sport, O2 TV Sport a Nova Sport. České sázkové kanceláře bohužel práva na vysílání přímých přenosů nemají. Na utkání Plzně s Interem se můžete podívat na kanále Nova Sport 3, předzápasové studio začíná hodinu před výkopem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ V sezoně 2022/23 skončila v lize třetí. Podívejte se na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

SYNOT TIP

Recenze sázkové kanceláře SYNOT TIP: bonusy, registrace, kurzy

☝ SYNOT TIP patří k nejznámějším sázkovým kancelářím v Česku. Vyniká pestrou nabídkou kurzů i ⭐ štědrými bonusy. Jakými? To se dočtete v...