Slavia Praha - Slovácko živě: sledujte online livestream zdarma

Slavia v minulém kole šokujícím způsobem zaváhala v Teplicích, čehož ihned využila Plzeň, která svého rivala odsunula na 2. místo. Pražané si další ztrátu nemohou dovolit, jenže je čeká silné Slovácko. To je zpátky v dřívější formě a na jaře zatím neinkasovalo. Utkání dvou top mužstev si nenechte ujít dnes od 15:00 v online livestreamu na TV Tipsport.

Živý přenosInformace, kurzy
PreviewSázkařský tip

Slavia bude proti Slovácku hrát o návrat do čela ligové tabulky. Utkání dvou špičkových mužstev české ligy sledujte živě od 15:00 na TV Tipsport. Foto: LUDĚK OVESNÝ / MAFRA / Profimedia

Fortuna liga online: Kde dnes sledovat live stream Slavia Praha - Slovácko živě?

Slavia má po remíze v Teplicích co napravovat a vítězství nad hostujícím Slováckem by jí tuto ztrátu ideálně vynahradilo. Pražané jsou doma zatím stoprocentní, z 10 utkání v Edenu si odnesli plný počet bodů. Slovácko navíc patří k jejich oblíbeným soupeřům – naposledy mu podlehli v březnu 2020, od té doby 5x vyhráli a 1x remizovali. Atraktivní souboj týmů z horních pater tabulky sledujte dnes od 15:00 živě a zdarma v online livestreamu na TV Tipsport.

sipka Sledujte fotbal Slavia vs. Slovácko živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na fotbal Slavia vs. Slovácko: Sešívaní výrazným favoritem

Fotbalistům Slavie se proti Slovácku daří nejen v posledních letech. Od listopadu 2013 spolu sehráli celkem 20 duelů, přičemž tým z Uherského Hradiště dokázal zvítězit pouze 3x. Slávisté si výher připsali 14, zbývající 3 zápasy skončily remízou. Skóre 40:16 je rovněž jednoznačné. Proto i bookmakeři Tipsportu s kurzem 1,33 věří, že dominance Slavie bude pokračovat. Na Slovácko můžete sázet v kurzu 10,80.

Kompletní nabídku sázkařských příležitostí pro toto utkání najdete ZDE.

Informace o zápase SK Slavia Praha vs. 1. FC Slovácko
🕑Kdy: 26. 2. 2023 od 15:00
🌍Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆Soutěž: Fortuna liga 2022/23, 21. kolo
📌Rozhodčí: Ladislav Szikszay
Kurzy Tipsportu: 1,33 – 5,10 – 10,80
📺Živý přenos: TV Tipsport, O2 TV Sport

Slavia pod palbou kritiky, proti Teplicím předvedla mizerný výkon

V minulém kole odehráli Slávisté v Teplicích zřejmě jeden z nejhorších poločasů za celou éru trenéra Jindřicha Trpišovského. Jeho svěřencům byl vyčítán laxní přístup, z něhož pramenila i branka domácích hned ve 3. minutě utkání. Ani tenhle budíček ale hosty moc neprobudil a zmar vyvrcholil neproměněnou penaltou Micka van Burena.

Sešívaní si vybojovali ještě jeden pokutový kop, který v 74. minutě využil Stanislav Tecl a svým 10. gólem v sezóně zajistil hostům alespoň bod. Slavia pouze 6x vystřelila, Teplice 2x. Ráz utkání tak lépe ilustruje statistika faulů – zde favorizovaní Slávisté „vyhráli“ 17:14.

Nepovedený zápas ale přinesl i některá pozitiva. Na trávníku se po 5 měsících objevil slávistický kapitán Tomáš Holeš, jenž může být v závodech o titul klíčovou posilou. Slova chvály si vyslechl čerstvě dvacetiletý norský záložník Christos Zafeiris, který přišel z lavičky a hru Pražanů rozhýbal.

Proti Slovácko zřejmě nebudou k dispozici nemocní Ondřej Lingr s Petrem Ševčíkem. Oba trénují individuálně, otazník visí nad Oscarem. Liberijský záložník utrpěl tržnou ránu na noze a v týdnu měl od koučů úlevy.

Slavia Praha vs. Slovácko – aktuální pořadí ve FL
Klub # V-R-P Skóre B
Slavia 2. 15-2-3 61:16 47
Slovácko 4. 9-5-6 24:27 32

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Slovácko znovu potvrzuje, že mezi elitu patří oprávněně

Fotbalisté Slovácka v podzimní části sezóny poztráceli spoustu bodů. Roli zřejmě sehrálo tříštění sil, kdy musel úzký kádr spolu s českou nejvyšší soutěží zvládat i Evropskou konferenční ligu. Od startu jara už ale Slovácko opět vypadá jako mužstvo, které v předchozích dvou ročnících skončilo vždy na 4. místě.

Svěřenci trenéra Martina Svědíka v novém roce ještě neprohráli a neinkasovali. 3 ze 4 zápasů vyhráli, naposledy 2:0 proti Viktorii Plzeň. Tam se však bez svého kouče museli obejít, neboť Svědík nesmí kvůli nadávání rozhodčímu 3 utkání na lavičku. První z nich už si odpykal, nyní bude chybět podruhé.

V duelu s Plzní se potvrdilo, že během své nepřítomnosti se Svědík může spolehnout na zkušené duo bývalých reprezentantů Milan Petržela – Michal Kadlec. Nejen, že ohlídali, aby si na hřišti každý plnil povinnosti na 100 %, ale Petržela dokonce skóroval, po Kadlecově asistenci.

Výraznou postavou utkání byl i defenzivní záložník Vlastimil Daníček. Ten vládl ve středu hřiště a navíc krásnou trefou zařídil rozhodující gól. Také díky němu jde mužstvo do souboje se Slavií nažhavené, s vírou v další vítězství.

Slavia Praha vs. Slovácko – nejproduktivnější hráči FL
Slavia Slovácko
Mick van Buren, 11 G + 3 A Ondřej Mihálik, 4 G + 4 A
Stanislav Tecl, 10 G + 4 A Marek Havlík, 1 G + 4 A
Ondřej Lingr, 8 G + 4 A Vlastimil Daníček, 3 G + 0 A
  • Čas utkání: 26. února 2023 v 15:00, Fortuna Arena, Praha

Tip na výsledek Slavia Praha - 1. FC Slovácko (26. 2. 2023, 21. kolo Fortuna ligy)

Z pohledu do tabulky Fortuna ligy vyplývá, že Slavia dala mnohem víc gólů než Slovácko a také jich výrazně méně inkasovala. Jasně vede i v jiných ukazatelích, jako jsou střely (297 vs. 228), vytvořené šance (212 vs. 120) či držení míče (61,2 % vs. 51,8 %). Přesto si myslíme, že by dnes Slovácko vzhledem ke kvalitním jarním výkonům mohlo překvapit a v Edenu se Slávisty remizovat.

TIP: Remíza sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na fotbal Slavia vs. Slovácko v 21. kole Fortuna ligy 26. 2. 2023

Kde dnes sledovat fotbal Slavia - Slovácko v live streamu online a v TV vysílání?

Očekávaný duel Slavie Praha vs. 1. FC Slovácko můžete stejně jako všechna další utkání naší nejvyšší fotbalové soutěže sledovat živě a zdarma na TV Tipsport. Online live streamy jsou tu ve velké kvalitě, navíc u nich lze využít také pestré nabídky LIVE sázek, jimiž se dá reagovat na aktuální vývoj. V přímém přenosu tento zápas vysílá rovněž placená televizní stanice O2 TV Sport.

Jak probíhala příprava Slavie na těžké utkání se Slováckem, uvidíte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Vitor Roque zamířil do Barcelony

Fotbalové přestupy online: aktuální i nejdražší přestupy

Podívejte se na přehled těch nejdražších a nejzajímavějších transferů v aktuálním přestupovém okně. ⚽ A mějte tak přehled o dění na...

Cristiano Ronaldo s dresem svého nového klubu Al Nassr ze Saudské Arábie.

Saúdská Arábie fotbal: saúdská liga, informace, zápasy, tabulka

Začalo to Cristianem Ronaldem, v Saúdské Arábii už se ale fotbal posunul a tamní ligu nyní hraje řada hvězd. Vše se o ní dozvíte v našem...