Souhrn pohárového ročníku v podání českých klubů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sparta, Slavia a Plzeň v letošní sezóně úspěšně reprezentovaly český fotbal na evropských kolbištích. Všechny kluby se dostaly až do vyřazovací fáze, kde dělaly čest našemu fotbalu. Nakouknout se podařilo i Bohemce, která podobný úspěch slavila po více než třiceti letech. V článku se ohlédneme za jejich vystoupeními v Evropě.

BohemiansSparta
SlaviaPlzeň

Viktoria Plzeň slaví postup do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy Foto: Profimedia

České týmy rozhodně ostudu neudělaly

Tuzemský fotbal zažil po dlouhé době pohárové žně, když hned tři ze čtyř zástupců si na jaře zahráli v Evropě. Bohemka okusila pohárovou atmosféru jen z předkola, přesto se jedná o velký úspěch týmu z Vršovic.

Sparta si také počkala na jaro v pohárech nezvykle dlouho a předvedla několik velmi napínavých bitev, ať už s Kodaní, Dinamem Záhřeb, nebo Galatasarayem. Vše vyvrcholilo osmifinálovým soubojem Evropské ligy se slavným Liverpoolem.

Slavia předvedla rovněž v druhé evropské nejprestižnější soutěži parádní vystoupení, když se do vyřazovací části probila z prvního místa. Ve skupině za sebou nechala i Mourinhův AS Řím, který v Praze dokonce porazila 2:0. V osmifinále hořce nepostoupila přes další italský tým, AC Milán. Její rozlet brzdily přísné červené karty.

Viktoriáni předvedli parádní jízdu, když se z 2. předkola Evropské konferenční ligy dokázali dostat až do čtvrtfinále. V něm byli Fiorentině důstojným soupeřem. Až do odvety s Fialkami byla Plzeň neporažená a navíc na domácím stadionu neobdržela ani branku.

Všechny tři týmy si připsaly do rozpočtu stovky miliónů korun. Nejvíce vydělala Slavia s 316 milióny, poté Sparta s 272 a následně Plzeň s 248 milióny.

Díky nasbíraným bodům do koeficientu budou mít Češi jistého zástupce v Lize mistrů v ročníku 2025/26.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na fotbal

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Bohemians si užili pohárovou atmosféru po více než třiceti letech

Klokani minulý rok zažili na jejich poměry snovou sezónu, když v české nejvyšší soutěži skončili na solidním 4. místě. To znamenalo, že budou mít možnost hrát 2. předkolo Evropské konferenční ligy. Po šestatřiceti letech tak mohli nakouknout do pohárů.

Los jim však nepřál a postavil je před velmi náročného soupeře v podobě Bodø/Glimt. Norský fotbalový klub byl považován za velkého favorita, ale Bohemians byli na pozici outsidera zvyklí z ligy, kde dokázali mnohdy překvapit a připsat si cenné vítězství.

První zápas Klokany čekal v Norsku a fanoušci bílozelených si mohli po dlouhé době užít výjezd na hřiště evropského soupeře.

Jenže Bodø potvrzovalo roli favorita a zatlačilo český tým na vlastní půli. Bohemka odolávala tlaku. Do konce poločasu moc nezbývalo, když se norský klub poprvé prosadil. Ve vápně dostal míč Grønbæk a střelou na bližší tyč se nemýlil. Po změně stran přišla další branka norského klubu z kopačky Pellegrina. V nastavení přidal třetí gól Norů Espejord a Bohemka odjížděla do Prahy s výpraskem 0:3.

V odvetě už to byl pokus o zázrak a spíš než o postup bojovali Klokani o čest. Utkání s Bodø/Glimt se místo milovaného Ďolíčku muselo odehrát na Letné, vinou nezpůsobilosti vršovického hřiště pro evropské poháry. Klokanů do epet ARENY přišlo přes dvanáct tisíc a udělali parádní atmosféru.

Bohemka byla v tomto střetnutí Norům vyrovnanějším soupeřem a na první branku Sorliho už o pár minut reagoval Matoušek na 1:1. Do poločasu přidal další zásah Bodø/Glimt aktivní Moumbagna. Na tento gól Klokani ještě dokázali odpovědět, když vyrovnali v 55. minutě. Jak se blížil konec, tak bylo jasné, že pouť zelenobílých končí. V poslední patnáctiminutovce přidal norský tým další dvě branky a pohádka domácích se po prohře 2:4 definitivně rozplynula.

Bohemians prohráli se ctí a už samotná účast v 2. předkole Konferenční ligy byla velkým úspěchem. Bohužel loňská jízda Klokanů se letos neopakuje a nyní jsou na 11. místě ve skupině o udržení.

Sparta úspěšnou cestu Evropskou ligou zakončila smutným debaklem s Liverpoolem

Sparta a zakletá Liga mistrů

Sparta si od trenéra Priskeho slibuje mnoho. Dánský kouč vrátil na Letnou mistrovské oslavy a jako další milník si vytyčil Ligu mistrů. S tou už má z minulosti zkušenost s dánským Midtjyllandem.

Na Letenské čekalo třetí předkolo Ligy mistrů, v kterém narazili na dánskou Kodaň. První utkání skončilo 0:0. Dánové měli výraznou převahu, ale mnoho šancí pochytala nová posila Pražanů Peter Vindahl. Sparťané si tak do Prahy vezli nadějný výsledek a rozhodnout se mělo na domácím hřišti.

Letná bouřila a čekala, co hráči v rudých dresech předvedou. Samotný duel pro ně začal nepříznivě, protože Dánové z první akce udeřili. Sparta se hnala za vyrovnáním, které přišlo až ve druhé půli, když skóroval Birmančević, další pražská letní posila.

Remíza znamenala prodloužení a to se zvrhlo v divokou přestřelku. Na konci prvního nastavení se parádní ranou z přímého kopu trefil Laci. Neuběhly ani dvě minuty a bylo opět vyrovnáno, když se prosadil Claesson.

V druhém prodloužení po závaru českého týmu skóroval Olatunji, který odčinil neproměněnou šanci z druhého poločasu. Jenže vedení opět Spartě nevydrželo dlouho, když se o pět minut později po standardní situaci trefil znovu Claesson. Bitva šla do penaltového rozstřelu.

V něm neuspěl jindy spolehlivý Krejčí, který trefil břevno. Další neúspěch zaznamenal Sørensen, kterého vychytal hrdina Kodaně brankář Grabara.

Sparťanský sen o Lize mistrů se rozplynul a byl čas se soustředit na další výzvu, kterou bylo poslední předkolo Evropské ligy.

Velkolepé domácí vítězství nad Dinamem Záhřeb

Sparta sice měla jistotu pohárů, ale jejím cílem byla Evropská liga. Do té se musela probít přes poslední předkolo. V něm ji čekal další silný soupeř, Dinamo Záhřeb. V Záhřebu to nedopadlo pro český tým slibně, protože Sparta padla 1:3. Fanoušci se tak upírali na odvetu v domácím prostředí.

V něm Letenští na Dinamo vlétli a skórovali hned ve 2. minutě zásluhou Haraslína. Ve 24. minutě už to bylo 2:0, když se trefil Sørensen. Tribuny bouřily a hnaly svůj tým za vítězstvím. Na 3:0 dával Panák a každý v hledišti si byl naprosto jistý postupem. Jenže v 71. minutě dostal skvostný pas Baturina, ve vápně umíchal dva hráče v rudém a Vindahl neměl nárok. Za stavu 3:1 by se šlo do prodloužení.

Sparťané ale chtěli rozhodnout už v základní hrací době, když v 87. minutě dostal balón Olatunji, překonal obránce hostů a dravě se dostal až do vápna, kde propasíroval míč za brankáře Nevistiće. Nigerijský útočník tak rozhodl pražskou bitvu a po výhře 4:1 přišly oprávněné oslavy po postupu do Evropské ligy.

Základní skupina Evropské ligy a druhé místo

Rudí byli nalosováni do skupiny s Arisem Limassol, Realem Betis a Glasgow Rangers, když hlavně posledně jmenovaný v našich končinách budí stále velké emoce. Sparťané si v úvodním utkání poradili s Limassolem, ale ve Španělsku pak pohořeli 1:2. Doma se skotským týmem uhráli remízu 0:0.

Odvetné zápasy začaly prohrou ve Skotsku 1:2, což znamenalo, že v dalším duelu musela Sparta získat tři body s Betisem, aby mohla pomýšlet na postup. V tomto střetnutí byly šance na obou stranách, ale oba brankáři byli pozorní. Jediná branka nakonec padla až ve druhé půli, když Haraslín svým typickým obstřelem propálil brankáře Silvu. Betis sice v závěru utahoval šrouby, vyrovnání se však nedočkal.

V posledním klání si pak Letenští poradili na Kypru s Limassolem 3:1 a postoupili do jarní části Evropské ligy.

Euforie s Galatasarayem a smutek s Liverpoolem

Sparta se dostala do předkola play-off neboli šestnáctifinále Evropské ligy. V něm ji čekal obrovský favorit, Galatasaray Istanbul. Turecký gigant vypadl z Ligy mistrů, když ve skupině dokázal porazit například Manchester United.

První souboj nabídl napínavou podívanou, když oba soupeři měli mnoho příležitostí. Kvalita Galatasaraye však byla nezměrná a přece jen vypadal lehčeji na balónu. Sparta se za stavu 2:2 dostala na koně, ale trestuhodně pálila šance. Pak přišel trest. V 91. minutě se ukázala kvalita, kterou má střelec Icardi. Ten dostal krapet prostoru a zpoza šestnáctky dal třetí branku domácích.

Sparta tak musela v domácím utkání dohánět náskok Turků, k tomu byla bez tří klíčových vykartovaných hráčů Krejčího, Birmančeviće a Ryneše. Ale Letná byla po celou sezónu stadionem zázraků, když zde padl Betis nebo Dinamo Záhřeb. A Galatasaray se o tom brzy měl sám přesvědčit.

Ať už za tím stálo nasazení rudých, nebo bohorovnost Turků, odveta nakonec byla v režii Pražanů.

V první půli dostal český tým už v 8. minutě do vedení Preciado. V 16. minutě vyrovnal Bardakci a na sparťanskou obranu se valil jednu chvíli útok za útokem. V tu dobu to vypadalo s českým týmem zle. Šance však Sparta přečkala a do druhého poločasu vlétla s větší vervou.

Ve druhé půli jí pomohlo vyloučení Ayhana, který tvrdě sestřelil Haraslína. Následující přesilovka, změna rozestavení a prostřídání hráčů rudým výrazně pomohlo. V 74. minutě využil přesilovku Tuci a bylo to 2:1. O šest minut později albánský útočník poslal parádní přihrávkou do úniku Haraslína, který vstřelil třetí branku pražského týmu. V nastavení přišlo přečíslení obrany Galatasaraye a do prázdné branky dal Jan Kuchta na konečných 4:1.

Po fantastickém zápase sparťané zaslouženě postoupili do osmifinále Evropské ligy. Po losu bylo jasné, že v něm je čeká slavný Liverpool.

S Reds bohužel přišly dva debakly. Na domácím hřišti Sparta padla 1:5. Venku na Anfieldu dokonce 1:6. Parádní představení Letenských se v osmifinále proměnilo ve smutný konec, když Pražané chtěli hrát s anglickým týmem vyrovnanou partii, ale mužstvo Jürgena Kloppa jim jasně dalo na vědomí, kde je kvalita.

I tak si stále mohou gratulovat k solidní cestě Evropskou ligou, když se jaro v evropských pohárech na Letné hrálo naposledy v roce 2017.

Sparta v EL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
21.09.2023, 21:00 Sparta Praha - Aris Limassol 3:2
05.10.2023, 18:45 Betis - Sparta Praha 2:1
26.10.2023, 18:45 Sparta Praha - Rangers 0:0
09.11.2023, 21:00 Rangers - Sparta Praha 2:1
30.11.2023, 18:45 Sparta Praha - Betis 1:0
14.12.2023, 21:00 Aris Limassol - Sparta Praha 1:3
Sparta v základní skupině EL 2023/24 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1.Rangers63218:611
2.Sparta Praha63129:710
3.Betis63039:79
4.Aris Limassol61147:134
Sparta v play-off EL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
PŘEDKOLO PLAY-OFF
15.02., 18:45 Galatasaray Sparta 3:2
22.02., 21:00 Sparta Galatasaray 4:1
OSMIFINÁLE
07.03., 18:45 Sparta Liverpool 1:5
14.03., 21:00 Liverpool Sparta 6:1

Slavia postoupila z prvního místa, za sebou nechala i AS Řím

Kvalifikace s odřenýma ušima

Slavia je na tom v posledních letech, co se týče evropských pohárů, o mnoho lépe než její úhlavní rival z Letné. Po dvou letech v Evropské konferenční lize ale chtěla přece jen více.

V cestě jí v kvalifikaci stála Zorja Luhansk, která se ukázala jako náročný oříšek k rozlousknutí. V prvním zápase měli sešívaní více ze hry, ale ukrajinský tým odolával a šance, které přicházely, se nedařilo proměňovat i díky brankáři Turbajevskému. Nakonec přece jen dobili ukrajinskou pevnost a doma slavili vítězství 2:0.

Odveta se pochopitelně nehrála na Ukrajině, ale v Polsku, kde slávisté měli potvrdit svůj předchozí výsledek. Jenže Slavia působila ospalým dojmem a po první půli Zorja náhle vedla 2:0, když se dvakrát nechal zaskočit brankář Ondřej Kolář.

V 82. minutě naštěstí přišel centr od Masopusta, který si našel mladý talent Jurásek a poslal tak Slavii s odřenýma ušima do Evropské ligy.

Ve skupině Slavia prohraje pouze jediný zápas a postupuje z prvního místa

Sešívaní se po losu ocitli ve skupině se Servettem Ženeva, Šeriffem Tiraspol a AS Řím, které v té době vedl legendární trenér José Mourinho.

Pražané začali dobře, když v Ženevě vyhráli 2:0 a následně vypráskali v Edenu Tiraspol 6:0. Ve třetím zápase je čekala velká výzva v podobě souboje v Římě s místním AS. Zde podali slávisté ustrašený výkon a padli 0:2, když se o vítězství Římanů rozhodlo už v první půli.

Odveta už měla jiné parametry. Slavia se dobře připravila a měla rozhodně více ze hry. Branky však přišly až po změně stran, kdy se přece jen aktivita domácích vyplatila. Ve 49. minutě brankář AS ještě vytáhl pokus Masopusta, k míči se dostal Chytil a poslal ho do malého vápna, kde ho Jurečka protlačil až za brankovou čáru. Obrovská euforie zaplavila Eden. V 74. minutě bylo ještě lépe. K balónu se před vápnem dostal Masopust a parádní ranou k tyči poslal červenobílé do vedení 2:0.

Sešívaní se tak dostali na první místo, na které už nikoho nepustili, protože v dalších zápasech porazili Tiraspol 3:2 a v posledním duelu rozstříleli Servette 4:0.

Vyloučení a hořký konec sešívaných

Na rozdíl od sparťanů šla Slavia rovnou do osmifinále, v kterém potkala rovněž giganta evropského formátu, AC Milán. Naději sešívaným dával fakt, že Rossoneri v letošní sezóně nezáří a jsou k poražení.

První zápas červenobílí statečně vzdorovali, ale ráz utkání dala červená karta, kterou ve 26. minutě obdržel Diouf. AC Milán mělo před sebou dlouhou přesilovku, kterou velice brzy využilo. Po půl hodině hry dával Giroud po centru Leãa na 1:0. O dvě minuty později dokázal vyrovnat David Douděra parádní ranou. AC si do poločasu vzalo vedení zpátky, když Reijnders vstřelil branku na 2:1 a o pár chvil později Loftus-Cheek náskok ještě navýšil.

Slavia se nevzdávala, z čehož vyústilo snížení v 65. minutě, když se po centru Provoda dostal k míči Ivan Schranz a nechytatelně propálil brankáře Maignana. Pět minut před koncem hrací doby portugalský šikula Leão zamotal Vlčka a poslal oblouček přes Staňka, který do brány dorazil Pulišić. Slavia padla 2:4, ale zanechala pozitivní dojem a věřila, že v domácím prostředí může AC porazit stejně, jako se jí to povedlo s Římem.

V odvetě sešívaní od začátku zatlačili AC a vytvářeli si příležitosti, jenže pak přišlo červené déjà vu. V 16. minutě Holeš při souboji nechtěně přišlápl Calabriu a výsledkem bylo opět vyloučení pro červenobílé.

Oslabení Pražané bez kapitána Holeše už nedokázali vzdorovat a po půl hodině hry dostali dva rychlé góly od Pulišiće a Loftuse-Cheeka. Další branku na konci poločasu vstřelil po úchvatné střele do šibenice Leão a bylo de facto hotovo. V 84. minutě zaznamenal čestný zásah Matěj Jurásek, když vyslal pohledný obstřel na zadní tyč. Slávisté tak padli se ctí i podruhé, ale nelze se ubránit dojmu, že nebýt přísných červených karet, tak by italského soupeře potrápili mnohem více.

Slavia v EL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
21.09.2023, 18:45 Servette - Slavia Praha 0:2
05.10.2023, 21:00 Slavia Praha - FC Sheriff 6:0
26.10.2023, 21:00 AS Roma - Slavia Praha 2:0
09.11.2023, 18:45 Slavia Praha - AS Roma 2:0
30.11.2023, 21:00 FC Sheriff - Slavia Praha 2:3
14.12.2023, 18:45 Slavia Praha - Servette 4:0
Slavia v základní skupině EL 2023/24 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1.Slavia Praha650117:415
2.AS Roma641112:413
3.Servette61234:135
4.FC Sheriff60155:171
Slavia v play-off EL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
OSMIFINÁLE
07.03., 21:00 AC Milán Slavia 4:2
14.03., 18:45 Slavia AC Milán 1:3

Plzeňskou jízdu Konferenční ligou a její neporazitelnost ukončilo až čtvrtfinále s Fiorentinou

Kvalifikace plná náročného cestování

Viktoria Plzeň měla před sebou dlouhou kvalifikaci a pohárová sezóna jí začala už v červenci. V rámci předkol ji čekalo dlouhé cestování do nezvyklých destinací.

Tou první bylo Kosovo, v kterém se střetla s místní Dritou. Úvodní zápas v Plzni dopadl neslavně, když viktoriáni pouze remizovali s outsiderem bez branek. V odvetě postoupili až po nastavení, když zvítězili 2:1.

V dalším předkole je čekala maltská Gzira, kterou už přejeli přesvědčivě po výsledcích 4:0 a 2:0. Poslední stanicí před Evropskou konferenční ligou se stal Kazachstán a jeho Tobol Kostanaj. I ten Plzeňáci přehráli a po výsledcích 2:1 a 3:0 jasně postoupili do hlavní soutěže.

Ze základní skupiny bez ztráty bodu a pouze s jedním obdrženým gólem

Ani skupinová fáze nedopřála trenéru Koubkovi a jeho mužstvu mnoho příjemných destinací. Ve skupině se potkali s Astanou, FC Ballkani a Dinamem Záhřeb.

V prvním střetnutí je čekalo Ballkani, které porazila Viktorka až ranou Kalvacha v druhé půli. Následující bylo vítězství v Astaně, odkud si přivezla výsledek 2:1. V tomto duelu to bylo naposledy, co dostala v Konferenční lize branku, než se utkala s Fiorentinou.

S nebezpečným Dinamem Záhřeb uhrála dvakrát vítězství 1:0 a s předstihem si zajistila postup z prvního místa do jarní fáze. Ballkani pak opět porazila 1:0, aby v posledním zápase sestřelila Astanu před domácím publikem 3:0.

Koubkova družina si za představení v předkolech a ve skupině vysloužila oprávněný respekt, protože ve skupině jako jediný tým neztratila ani bod.

Vyřazovací část skoupá na góly a brankářský fantom Jedlička

V osmifinále Plzeň narazila na Servette Ženeva, který předtím v Evropské lize potkal pražskou Slavii. V tomto dvojutkání nejvíce zazářil Martin Jedlička, který po odchodu Jindřicha Staňka dostal prostor mezi tyčemi plzeňské branky. V obou střetnutích si vedl náramně, a jelikož oba zápasy skončily bez branek, přišlo na řadu prodloužení a následně penaltový rozstřel. V něm 26letý brankář chytil dva pokutové kopy a poslal viktoriány do čtvrtfinále.

V něm se Západočeši potkali s italskou Fiorentinou. Trenér Koubek však udělal v Konferenční lize z Doosan Arény nedobytnou pevnost a její kouzlo neodčarovaly ani Fialky z Itálie. Utkání skončilo 0:0 a bod do českého koeficientu znamenal, že v sezóně 2025/26 bude mít Česká republika jistého zástupce v Lize mistrů.

Odveta byla opět v režii Violy, ale houževnatá obrana a fantastický Jedlička drželi stále bezbrankový stav. Situaci bohužel zkomplikoval Cadu, který byl v 66. minutě po tvrdém faulu vyloučen. To znamenalo, že Západočeši definitivně rezignovali na jakoukoliv útočnou snahu a soustředili se jen na obranu, přesto šel zápas do prodloužení.

Bohužel mužstvu trenéra Koubka rychle docházely síly a už na začátku prodloužení se trefil González, ve 108. minutě definitivně rozhodl Biraghi. Viktoria Plzeň tak padla 0:2, ale zanechala výrazně pozitivní dojem.

Za to všechno si kredit zaslouží hlavně Miroslav Koubek, který celou sezónu překvapuje svými taktickými nápady.

Plzeň v EKL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
21.09.2023, 21:00 Viktoria Plzeň - Ballkani 1:0
05.10.2023, 16:30 FC Astana - Viktoria Plzeň 1:2
26.10.2023, 21:00 Dinamo Zagreb - Viktoria Plzeň 0:1
09.11.2023, 18:45 Viktoria Plzeň - Dinamo Zagreb 1:0
30.11.2023, 18:45 Ballkani - Viktoria Plzeň 0:1
14.12.2023, 21:00 Viktoria Plzeň - FC Astana 3:0
Plzeň v základní skupině EKL 2023/24 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1.Viktoria Plzeň66009:118
2.Dinamo Zagreb630310:59
3.FC Astana61144:134
4.Ballkani61143:74
Plzeň v play-off EKL 2023/24 - rozpis a výsledky zápasů
OSMIFINÁLE
07.03., 21:00 Servette Viktoria Plzeň 0:0
14.03., 18:45 Viktoria Plzeň Servette 1:0 pen.
ČTVRTFINÁLE
11.04., 18:45 Viktoria Plzeň Fiorentina 0:0
18.04., 18:45 Fiorentina Viktoria Plzeň 2:0 pp.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Evropská konferenční liga UEFA 2023/2024: losování, zápasy

Vyřazovací část třetího ročníku Evropské konferenční ligy ⚽ hraje také Viktoria Plzeň. Podívejte se na výsledky ✔️ i program.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...