Sparta odhalila nový výroční dres s Betanem na hrudi

Sparta v sobotu představila nový dres, který ji bude provázet výroční sezonou. Právě letos totiž letenský klub slaví 130 let od svého založení. Na novém dresu zároveň najdeme i jméno nového generálního partnera Sparty. Tím je sázková kancelář Betano.

Brian Priske a Ladislav Krejčí s novým výročním dresem Foto: Profimedia

Sparta představila výroční dres i nového generálního partnera

Na Letné bylo v první červencový den rušno. I když ještě několik týdnů potrvá, než se na trávníku sparťanského stadionu objeví samotní hráči. V sobotu Sparta představila nový dres k oslavě 130. výročí od založení klubu. Na hrudi budou přitom sparťané nosit jméno nového generálního partnera. Tipsport vystřídala sázková kancelář Betano.

sipka Vsaďte si zápasy Sparty s bonusem za registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

O nový dres Sparty je rekordní zájem

Sparta na tento den lákala už nějakou tu dobu dopředu. V krátkých upoutávkách na sociálních sítích směřovala pozornost fanoušků k sobotě 1. července 2023. Někteří příznivci očekávali představení nové posily, pravdu ale měli ti, kteří v tom viděli představení nového dresu. To bylo očekávané ze dvou důvodů.

Letenští totiž o den dříve oznámili završení titulární spolupráce se sázkovou kanceláří Tipsport. Čekalo se tedy, které společnosti bude patřit místo na dresech českého mistra. Velkým tahákem pak byl samotný vzhled dresu. Klub z Letné totiž letos slaví 130 let od svého založení.

Výroční dres je tak první částí oslav tohoto jubilea. Dres je černo-zlatý a těmito barvami odkazuje k dávné minulosti i k uplynulému ročníku. Právě v černých dresech totiž hráli první sparťani. Zlatá pak dává vzpomenout na titulovou sezonu 2022/23.

Představení dresu proběhlo na letenském stadionu za pomoci helikoptéry, která vynesla nový dres do vzduchu nad Prahu. I přes jeho zlato-černou barvu zůstává primární barvou Sparty rudá. Výroční dres bude veden jako třetí sada po té domácí a venkovní.

Marketingový ředitel Sparty Kamil Veselý pak na Twitteru uvedl, že v plánu je odehrát ve třetí sadě 10 až 12 zápasů. Nový výroční dres také zaznamenal velký ohlas. Sparta informovala, že v rámci prvního týdne prodeje jde o nejprodávanější dres v historii klubu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Sparťané budou na hrudi nosit Betano

Obvyklou součástí fotbalových dresů bývá jméno generálního partnera. Zde nastala u Sparty také změna. Více než čtyři roky plnila tuto roli společnost Tipsport. Nyní je tato spolupráce završena a nastupuje nový generální partner. Tím je sázková kancelář Betano, se kterou letenský klub uzavřel smlouvu do 30. června 2026.

Betano patří pod skupinu Kaizen Gaming a jde o jednu z nejrychleji se rozvíjejících GameTech společností na celém světě. Celkově operuje v 11 zemích a pod značkou Stoiximan funguje ještě v Řecku a na Kypru.

Pokud jde o český trh, tak na něm Betano působí od roku 2022. Nabízí přitom jak kurzové sázení, tak online casino. Co se týče sponzoringu fotbalových klubů, tak pro Betano rozhodně nejde o nic nového.

V Česku Betano najdete třeba na dresech Viktorie Plzeň. Spolupracuje ale třeba i s portugalskou (Porto, Benfica, Sporting) nebo řeckou (Olympiakos, Panathinaikos, PAOK) špičkou.

Betano zároveň už vypsalo kurzy na českého ligového mistra v nové sezoně 2023/24. Nejnižší kurz u Betana najdete na pražskou Slavii, nejvyšší naopak na nováčka z Karviné. Kompletní seznam kurzů si prohlédněte níže.

Kurzy na vítěze Fortuna ligy 2023/24
1,80 – Slavia Praha 2,15 – Sparta Praha
8,50 – Viktoria Plzeň 200 – Slovácko
300 – Baník Ostrava 500 – Bohemians Praha 1905
500 – Sigma Olomouc 600 – Slovan Liberec
600 – Mladá Boleslav 750 – Jablonec
1500 – Hradec Králové
1500 – Pardubice
1500 – České Budějovice
2000 – Teplice
2500 – Zlín
3000 – Karviná

sipka Přečtěte si, jak se Sparta připravuje na novou sezonu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Také v nadstavbě se jistě dočkáme emotivního derby

Nadstavba Fortuna ligy 2023/2024: program zápasů a tabulka

Fortuna liga v sezoně 2023/24 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.