Vyhrajte vstupenky na ligový zápas Plzně s Českými Budějovicemi

Bude to naposledy, co se Viktoria Plzeň na podzim v lize představí doma. Viktoriáni v neděli přivítají České Budějovice. A můžete u toho být i vy. V naší soutěži totiž rozdáme čtyři vstupenky.

Fanoušci Plzně během utkání proti Pardubicím Foto: Profimedia

Vyhrajte vstupenky na ligové utkání Plzně s Českými Budějovicemi

Podzim fotbalistů Viktorie Plzeň ještě nekončí. Když počasí dovolí, tak je čekají ještě čtyři zápasy ve dvou soutěžích. V lize se ale domácím fanouškům ukáží už jen jednou. Bude to v neděli 10. prosince od 15:00, kdy do Doosan Areny přijedou České Budějovice. Lístky na tento duel můžete vyhrát v soutěži, kterou pro vás přichystaly web FotbalZprávy.cz a sázková kancelář Betano.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas Viktoria Plzeň vs. České Budějovice

Pokud si nechcete nechat ujít utkání Plzně s Českými Budějovicemi, tak je tu pro vás naše soutěž. Rozdáme v ní celkem čtyři vstupenky.

V soutěži je potřeba správně tipnout výsledek zápasu Mladé Boleslavi s Plzní. Vše důležité k průběhu soutěže se pak dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Mladá Boleslav vs. Plzeň, který se hraje ve středu 6. prosince od 17:00.
  • Na odeslání tipu máte čas do středy 6. 12. 2023 v 17:00.
  • Poté vylosujeme ze správných tipů dva výherce a každý z nich získá dvě vstupenky na utkání Plzeň vs. České Budějovice (10. 12.).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Betano, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana

Plzeň ve zbytku roku 2023 odehraje ještě čtyři duely

Už jsme zmínili, že pro plzeňské fotbalisty program v kalendářním roce 2023 ještě nekončí. Tým trenéra Miroslava Koubka čekají ještě čtyři utkání.

Kromě tří ligových duelů se viktoriáni představí také v Konferenční lize. V ní budou cílit na uzavření skupinové fáze se stoprocentní bilancí. Kompletní program Plzně do konce roku 2023 najdete v následující tabulce.

Program zápasů Plzně do konce roku 2023
Datum Soutěž Zápas
06.12., 17:00 6. kolo Fortuna ligy Mladá Boleslav vs. Plzeň
10.12., 15:00 18. kolo Fortuna ligy Plzeň vs. České Budějovice
14.12., 21:00 6. kolo skupiny Konferenční ligy Plzeň vs. Astana
17.12., 15:00 19. kolo Fortuna ligy Olomouc vs. Plzeň

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pravidla soutěží na sociálních sítích Fotbal zprávy

Pravidla soutěží FotbalZprávy.cz na sociálních sítích

Podívejte se na kompletní pravidla spotřebitelských soutěží facebookové stránky Fotbal zprávy.

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ V sezoně 2022/23 skončila v lize třetí. Podívejte se na její program a výsledky.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.