Vyhrajte vstupenky na ligový zápas Sparty s Jabloncem

Sparta může v sobotu odskočit Slavii alespoň na chvíli na rozdíl osmi bodů. V cestě za vítězstvím bude Letenským stát Jablonec. Jestli chcete být u toho, tak je tu pro vás naše soutěž. V ní rozdáme šest vstupenek.

Choreo sparťanských fanoušků při utkání se Zlínem Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Vyhrajte vstupenky na „Zápas cti” mezi Spartou a Jabloncem

Další ligové body bude v 18. kole nahánět i pražská Sparta. Její domácí zápas proti Jablonci má výkop v sobotu od 15:00. Doprovodný program k utkání, které nese označení „Zápas cti”, ale na Letenské pláni začne už v 11:00. Sparta zde ve spolupráci s Armádou ČR připraví fanzónu, kde uvidíte těžkou vojenskou techniku nebo si budete moct vyzkoušet armádní fyzické testy. To hlavní ale samozřejmě přijde až odpoledne přímo na stadionu. A vy na duel Sparty s Jabloncem můžete vyhrát lístky v naší soutěži.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas Sparta vs. Jablonec

Pokud si nechcete nechat ujít utkání Sparty s Jabloncem, tak je tu pro vás naše soutěž. Rozdáme v ní celkem šest vstupenek.

V soutěži je potřeba správně odpovědět na otázku, kolik ligových titulů vyhrála fotbalová Sparta ve své historii? Vše důležité k průběhu soutěže se dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s odpovědí na následující otázku: kolik ligových titulů vyhrála fotbalová Sparta ve své historii?
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 8. 12. 2023 ve 12:00.
  • Poté vylosujeme ze správných odpovědí tři výherce a každý z nich získá dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Jablonec (9. 12.).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Betano, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana

Sparta v závěru podzimu bojuje o první místo v lize i o postup v Evropě

V naší soutěži se ptáme na počet ligových titulů Sparty. A právě další mistrovský titul je jednoznačným cílem Letenských. Případnou výhrou nad Jabloncem si přitom na čele tabulky mohou vytvořit na pohled velice lákavý osmibodový náskok na Slavii. Nutno dodat, že sešívaní by pak měli dvě utkání k dobru.

Kromě duelu s Jabloncem čeká sparťany v závěru podzimu ještě boj o postup ze skupiny Evropské ligy. Projít do jarní fáze se pokusí na půdě Arisu Limassol. Kalendářní rok 2023 pak Letenští uzavřou domácím ligovým zápasem proti Teplicím.

Program zápasů Sparty do konce roku 2023
Datum Soutěž Zápas
09.12., 15:00 18. kolo Fortuna ligy Sparta vs. Jablonec
14.12., 21:00 6. kolo skupiny Evropské ligy Aris Limassol vs. Sparta
17.12., 18:00 19. kolo Fortuna ligy Sparta vs. Teplice

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pravidla soutěží na sociálních sítích Fotbal zprávy

Pravidla soutěží FotbalZprávy.cz na sociálních sítích

Podívejte se na kompletní pravidla spotřebitelských soutěží facebookové stránky Fotbal zprávy.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.