Vyhrajte vstupenky na ligový zápas Sparty s Libercem

Sparta se na jaře poprvé představí doma. V neděli v rámci ligy přivítá Liberec. Vy můžete tento zápas sledovat přímo na Letné. V naší soutěži totiž rozdáme šest lístků na tento duel.

Sparťanští fanoušci před domácím utkáním s Teplicemi Foto: Ondřej Bičiště / MAFRA / Profimedia

Vyhrajte vstupenky na ligový zápas mezi Spartou a Libercem

Domácí zápasy Sparty jsou vyprodané. To se na podzim stalo u duelů na Letné dobrým zvykem. A vypadá to, že to bude pokračovat i na jaře. Na první domácí utkání proti Liberci, které se hraje v neděli od 18:00, zbývaly v době psaní tohoto článku už jen poslední vstupenky. Vy se ale na stadion můžete dostat díky naší soutěži, kterou pořádáme ve spolupráci se sázkovou kanceláří Betano.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas Sparta vs. Slovan Liberec

Pokud si nechcete nechat ujít utkání Sparty s Libercem, tak je tu pro vás naše soutěž. Rozdáme v ní celkem šest vstupenek.

V soutěži je potřeba správně tipnout přesný výsledek zápasu Galatasaray Istanbul vs. Sparta. Vše důležité k průběhu soutěže se dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Galatasaray Istanbul vs. Sparta.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 15. 2. 2024 v 18:45.
  • Poté vylosujeme ze správných tipů tři výherce a každý z nich získá dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Liberec (18. 2.).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Betano, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana

Pro Spartu pokračuje nabitý únor

Už to, jak sparťané zvládnou únorové zápasy, může hodně napovědět o tom, jestli budou na jaře úspěšní. Tým trenéra Briana Priskeho začal ligovou výhrou 3:0 v Karviné, ve druhém měsíci roku to pro něj ale zdaleka nekončí.

Letenské čeká v únoru dalších pět utkání ve třech soutěžích. A to včetně dvojzápasu s Galatasarayem v Evropské lize nebo pohárového derby na Slavii. Na nejbližší únorový program Sparty se můžete podívat v následující tabulce.

Ani březen pak pro sparťany nebude znamenat zpomalení. Příští měsíc totiž Letenští rozjedou ligovými duely doma se Slavií a v Plzni.

Nejbližší program zápasů Sparty
Datum Soutěž Zápas
15.02., 18:45 Předkolo play-off Evropské ligy Galatasaray vs. Sparta
18.02., 18:00 21. kolo Fortuna ligy Sparta vs. Liberec
22.02., 21:00 Odveta předkola play-off Evropské ligy Sparta vs. Galatasaray
25.02., 18:00 22. kolo Fortuna ligy Slovácko vs. Sparta
28.02., 18:00 Čtvrtfinále MOL Cupu Slavia vs. Sparta

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ladislav Krejčí po gólu do sítě Malmö

Jak probíhala příprava Sparty na jarní část sezony 2023/24

Čeká ji důležité jaro doma i v Evropě. Přečtěte si, jak se Sparta v zimě chystala na možnou obhajobu ligového titulu a na velké pohárové...

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...