Vyhrajte vstupenky na ligový zápas Sparty s Teplicemi

Sparta uzavře podzimní část sezony. Vůbec posledním utkáním Letenských v roce 2023 bude domácí duel s Teplicemi. A vy můžete být u toho. V naší soutěži totiž rozdáme šest lístků na tento zápas.

Sparťanští fanoušci během utkání s Jabloncem Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Vyhrajte vstupenky na poslední podzimní zápas mezi Spartou a Teplicemi

Sparta je blízko jednomu milníku. Poprvé v historii může vyprodat všechny podzimní zápasy na Letné. Zbývá jediný – ten s Teplicemi. Ty do Prahy přijedou v rámci 19. kola Fortuna ligy, hrát se bude v neděli od 18:00. Vstupenky jsou téměř vyprodané. Na stadion se ale můžete dostat díky naší soutěži, kterou pořádáme ve spolupráci se sázkovou kanceláří Betano.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas Sparta vs. Teplice

Pokud si nechcete nechat ujít utkání Sparty s Teplicemi, tak je tu pro vás naše soutěž. Rozdáme v ní celkem šest vstupenek.

V soutěži je potřeba správně tipnout přesný výsledek zápasu Aris Limassol vs. Sparta. Vše důležité k průběhu soutěže se dozvíte v následujících bodech.

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu Aris Limassol vs. Sparta.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do čtvrtka 14. 12. 2023 ve 21:00.
  • Poté vylosujeme ze správných tipů tři výherce a každý z nich získá dvě vstupenky na utkání Sparta vs. Teplice (17. 12.).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Betano, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Betana

Sparta bojuje doma i v Evropě a už také představila jednoho ze soupeřů v přípravě

Letenští v závěru podzimu odehrají dvě utkání na dvou frontách. Ligu vedou před rivalem ze Slavie o pět bodů (Slavia má zápas k dobru). Podzim v domácí soutěži pak uzavřou duelem s Teplicemi.

Ještě předtím čeká sparťany výjezd do Limassolu. Zde se utkají s místním Arisem a v sázce bude postup do jarní fáze Evropské ligy. Jistotu postupu dá Letenským jakékoliv vítězství.

Zároveň už Sparta odtajnila také jméno jednoho ze soupeřů v zimní přípravě. Na Letnou v lednu dorazí Kodaň, se kterou sparťané v létě vypadli z předkola Ligy mistrů. Dánský celek se mezitím stal osmifinalistou této milionářské soutěže.

Nejbližší program zápasů Sparty
Datum Soutěž Zápas
14.12., 21:00 6. kolo skupiny Evropské ligy Aris Limassol vs. Sparta
17.12., 18:00 19. kolo Fortuna ligy Sparta vs. Teplice
20.01., 15:00 Přípravné utkání Sparta vs. Kodaň

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pravidla soutěží na sociálních sítích Fotbal zprávy

Pravidla soutěží FotbalZprávy.cz na sociálních sítích

Podívejte se na kompletní pravidla spotřebitelských soutěží facebookové stránky Fotbal zprávy.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.