Zimní příprava: Bodo/Glimt vs. Sparta Praha živě v livestreamu

Sparťané za sebou mají půlku ze čtyř přípravných zápasů. Tu druhou polovinu načnou v pondělí proti Bodo/Glimt. V článku najdete novinky ze soustředění Letenských i podrobnosti o úřadujícím norském mistrovi.

Živý přenosKurzy
Bodo/GlimtSpartaTip

Martin Vitík během přípravného utkání s Kodaní Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Zimní příprava 2024: přátelský zápas Bodo/Glimt vs. Sparta Praha už dnes živě a zdarma

Hned tři ze čtyř soupeřů Sparty v zimní přípravě jsou ligovými mistry svých zemí. Platí to i pro Bodo/Glimt, které aktuálně vládne Norsku. Zápas mezi sparťany a norskými šampiony si můžete v pondělí od 15:30 pustit v live streamu na oficiálním webu Sparty.

sipka Získejte bonus od Betana a vsaďte si na Spartu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Příprava na jaro sezony 2023/2024: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Bodo/Glimt vs. Sparta?

Bookmakeři si před pondělním duelem myslí, že Sparta vyhraje i své třetí přípravné utkání. Na její výhru vypsala sázková kancelář Betano kurz 1,78.

Pokud si myslíte, že uspěje Bodo/Glimt, tak si na jeho vítězství můžete vsadit v kurzu 3,50. U remízy najdete kurz 3,85.

Informace před zápasem Bodo/Glimt vs. Sparta
📅 Kdy: 29. 1. 2024 od 15:30
🌍 Kde: Marbella, Španělsko
🏆 Soutěž: Zimní příprava
Kurzy Betana: 3,50 – 3,85 – 1,78
📺 Přímý přenos: Sparta TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Bodo/Glimt se po titulu chystá na novou sezonu, na jaře se ukáže i v Evropě

Norská liga se hraje systémem jaro-podzim, takže Bodo/Glimt se po prosincovém zisku titulu už chystá na nový ročník. Ligu vyhrálo Bodo o devět bodů a triumfovalo potřetí za poslední čtyři roky. Tým trenéra Kjetila Knutsena měl dokonce na dosah double, ve finále domácího poháru ale nestačil na Molde.

Do toho pokračuje Bodo v Evropě. Svou cestu Konferenční ligou začalo ve 2. předkole, ve kterém vyřadilo vršovické Bohemians. Dotáhlo to do skupiny, ve které skončilo druhé za Clubem Bruggy a na jaře ho tak čeká předkolo play-off proti slavné značce. O postup do osmifinále si to Bodo rozdá s nizozemským Ajaxem.

Právě proti Ajaxu rozehraje Bodo v půlce února fotbalové jaro. Do domácí Elitserien totiž vstoupí až v dubnu. Zatím je to ale pro norského mistra především o přípravných zápasech. V tom prvním dostal naloženo od Salcburku (0:6), naposledy pak vyhrál nad Hammarby (3:2). Kromě přípravy k tomuto období samozřejmě patří i přestupy.

Nejcitelnější je zatím ztráta Farise Moumbagny. Kamerunský útočník pomohl k ligovému titulu 15 góly, čehož si všiml Olympique Marseille. Ten za něj měl do Norska poslat osm milionů eur. Z příchodů pak fanouškům udělal radost transfer Håkona Evjena. Norský záložník se do klubu vrací po štacích v AZ Alkmaar a Bröndby.

Výsledky Sparty v zimní přípravě
Datum Výsledek Góly
20.01., 15:00 Sparta vs. Kodaň 2:0 17. Olatunji
76. Kuchta
25.01., 15:30 Puskás vs. Sparta 0:2 34. a 49. Ryneš

sipka Více o přípravě a přestupech Sparty najdete zde

Sparta v přípravě podruhé vyhrála, o góly se postaralo jedno z překvapení sezony

Už týden je Sparta na soustředění ve Španělsku. Ještě před odletem do Marbelly stihla v Praze jedno přípravné utkání, ve kterém porazila Kodaň. Nad osmifinalistou Ligy mistrů zvítězila 2:0. A stejným výsledkem si poradila i s prvním soupeřem na španělském herním kempu.

Protivníkem byl Letenským Puskás Akadémia. Obě branky tentokrát zařídil Matěj Ryneš, který patřil k největším překvapením sparťanského podzimu. Ryneš si během něj přivlastnil pozici levého wing-backa a proti maďarskému soupeři opět ukázal, jak šikovnou má levačku. Hlavně jeho druhá rána se mu náramně povedla.

Při vší úctě k Puskási by to ale měl být nejschůdnější z protivníků v přípravě. Souboj s dánským mistrem v podobě Kodaně má už Sparta za sebou, zbývají jí duely s norským (Bodo/Glimt) a švédským šampionem (Malmo). Pak už bude následovat návrat do Prahy. Zde proběhne ladění posledních detailů před ligovým utkáním v Karviné.

Na poli přestupů se situace kolem letenského klubu v poslední době uklidnila. Prioritami byli Markus Solbakken s Indritem Tucim, kteří oba dorazili už na start přípravy. Směrem ven pak zatím nezamířil nikdo z klíčových hráčů. Naposledy odešli hostovat útočníci Václav Sejk (Roda Kerkrade) a Tomáš Schánělec (Zlín).

  • Datum, čas a místo zápasu: 29. 1. v 15:30, Marbella (Španělsko)

Tip na výsledek zápasu Bodo/Glimt vs. Sparta v zimní přípravě

Sparta v přípravě narazí na čerstvého norského šampiona, který se v posledních letech dobře prezentuje i v Evropě. Mohlo by tak jít o vyrovnaný souboj. Sázíme tedy na to, že první poločas skončí nerozhodně.

TIP: Remíza v 1. poločase sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat zimní přípravu živě: fotbal Bodo/Glimt vs. Sparta v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Další přípravný zápas Letenských nenajdete v televizním programu. Stream nenabídnou ani sázkové kanceláře. Přímý přenos si ale můžete pustit na oficiálním webu Sparty.

Sparťané tráví zimní soustředění ve Španělsku. Podívejte se, jak kemp v Marbelle probíhá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Sparťané se radují po výhře nad Teplicemi

Souhrn podzimu Sparty: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Sparta má za sebou náročný podzim sezony 2023/24. Jaká byla první část ročníku v podání letenského celku? Na to se podíváme v následujícím...