Zimní příprava live: Viktoria Plzeň vs. Aarhus živě

Zimní přestávka bude za pár dní za námi a liga se opět rozjede v plném proudu. Viktoria Plzeň má za sebou úspěšnou přípravu a v generálce proti dánskému Aarhusu bude chtít předvést svou aktuální formu.

Přímý přenosKurzy
Plzeň – Aarhus – TIP

Matěj Vydra v dresu Viktorie Plzeň v přípravném utkání proti Viktorii Žižkov Foto: Profimedia

Zimní příprava 2024: přátelský zápas Viktoria Plzeň vs. Aarhus už dnes živě a zdarma

Viktorii Plzeň čeká generálka na ligu v podobě dánského Aarhusu. Momentálně čtvrtý tým dánské ligy by měl být dostatečnou prověrkou před jarní částí Fortuna ligy. Pro sledování utkání doporučujeme navštívit stránky Viktorie Plzeň, případně jejich youtube kanál. Utkání se hraje již dnes od 15:00.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Plzeň v přípravě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Plzeň je v přátelském utkání favoritem: jaké jsou kurzy?

Plzeň má za sebou vydařenou přípravu a i jejich soustředění ve Španělsku se dá považovat za úspěšné. Generálka proti Aarhusu, který se nachází na čtvrtém místě dánské ligy, by měla být více než dostatečnou prověrkou před startem Fortuna ligy.

Sázkové kanceláře favorizují Plzeň v kurzu 2,02. To na jeho dánského soupeře je kurz 3,10. Na remízu je vypsán kurz 3,70.

Další sázkové příležitosti ZDE.

Informace před zápasem Viktoria Plzeň vs. Aarhus
🕘 Kdy: 01. 02. 2024 od 15:00
🌍 Kde: La Nucia Football Center, Španělsko
🏆 Soutěž: Přátelský zápas
Kurzy Tipsportu: 2,02 – 3,70 – 3,10

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Plzeň má za sebou vítěznou přípravu, zacloumá jí odchod opor?

Viktoriáni si v přípravě zatím vedou vynikajícím způsobem. Po třech vítězstvích proti českým klubům se přesunuli do Španělska, kde se utkali s dvěma zahraničními celky, maďarským Ferencvárosem (3:1) a s ukrajinským Kryvbasem (3:0).

Plzeň tak vyhrála všech pět přípravných utkání a zdá se, že Plzeň šlape více než dobře. Jak na tom ve skutečnosti je, se ukáže až nyní proti celku z první dánské ligy. Plzeň se totiž musí vyrovnávat s několika odchody. Odchod Staňka a nejspíš i Pavla Buchy, dvou klíčových hráčů základní sestavy může být problém. Do Plzně naopak přišli ze Slavie Matěj Valenta (hostoval ve Slovácku) a Lukáš Červ (hostoval v Liberci).

Plzeň má rovněž starosti s Durosinmim. Snový přestup do Frankfurtu, který by do plzeňské pokladny přinesl více dvě stě miliónů, se zhatil, protože Nigerijec neprošel zdravotní prohlídkou. Durosinmiho nejspíš čeká další operace a bude chybět celé jaro.

Pozitivní pro Plzeň je, že neztratila vítěznou mentalitu, což ukazuje i v přípravě. Dobře se jeví Chorý, který by mohl navázat na svojí reprezentační formu. Valenta by mohl být rovněž posilou.

Přípravná utkání Viktorie Plzeň
28. 01. 2024 Viktoria Plzeň - Kryvbas 3:0
25. 01. 2024 Ferencváros - Viktoria Plzeň 1:3
20. 01. 2024 Viktoria Plzeň - Dukla Praha 1:0
17. 01. 2024 Viktoria Plzeň - Doubravka 11:0
13. 01. 2024 Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 2:0

Aarhus v přípravě nezáří, Kodaň je vyprovodila výpraskem

Dánský Aarhus prožívá poslední roky poměrně úspěšné období. Tým, který se ještě nedávno nacházel většinou v druhé polovině dánské tabulky, se poslední roky nečekaně vyšvihl a končí do TOP 4. V minulé sezóně skončil třetí a v té letošní zatím přebývá na čtvrté pozici.

V posledním utkání dánské Superligy před zimní přestávkou si navíc poradil s Kodaní, kterou porazil 2:1, čímž prodloužil svojí neporazitelnost v lize na sedm utkání. Poslední soutěžní utkání Aarhus prohrál v poháru s Brøndby 1:2, ale jelikož předchozí zápas vyhrál 2:0, tak se může těšit ze semifinále dánského poháru.

Do přípravy dánský klub vstoupil remízou 3:3 s maďarským Diósgyőri VTK (DVTK). Ten samý výsledek pak zopakoval o tři dny později, když 3:3 remizoval s Puskás Akadémií, kterou o týden později ve své přípravě porazila pražská Sparta. Poslední zápas přípravy odehrál Aarhus s Kodaní, která ho deklasovala 1:5.

Aarhusu se zatím v přípravě nedaří a trenér Uwe Rosler má jistě mnoho témat k přemýšlení. Přesto nelze tým z popředí dánské Superligy podceňovat.

  • Datum, čas a místo zápasu: 01. 02. 2024 v 15:00, La Nucia Football Center, Španělsko

Tip na utkání zimní přípravy ve Španělsku: Viktoria Plzeň vs. Aarhus

Plzeň se v přípravě jeví velmi dobře, nedostává branky a dokáže se prosazovat. Zatím v přípravě nestála proti někomu, kdo by mohl být Plzni v zápase rovný, to se nyní očekává od dánského Aarhusu.

Ten nemá úplně nejlepší přípravu, v které ho například deklasovala Kodaň 1:5. Aarhus ale rozhodně nebude dobré podcenit. Utkání je pro Dány prestižní a bude si chtít napravit reputaci případným vítězstvím nad týmem, který brázdí kolbiště v Konferenční lize.

V Plzni je nálada a kvalita lepší, proto se náš tip ubírá tímto směrem.

TIP: Plzeň vyhraje a oba týmy dají branku sipka Vsadit u Betana

Tip na utkání Viktoria Plzeň vs. Aarhus - Betano

Kde sledovat přípravu živě: fotbal Viktoria Plzeň vs. Aarham v televizi, je k dispozici live stream?

Zápas mezi Viktorií Plzeň s Aarhusem nebudou vysílat žádné televizní stanice nebo sázkové kanceláře. Stream nabídnou nejspíše stránky Viktorie Plzeň případně její youtube kanál. Na utkání si však můžete vsadit u Betana.

Na plzeňský All Acces se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ V sezoně 2022/23 skončila v lize třetí. Podívejte se na její program a výsledky.

Vitor Roque zamířil do Barcelony

Fotbalové přestupy online: aktuální i nejdražší přestupy

Podívejte se na přehled těch nejdražších a nejzajímavějších transferů v aktuálním přestupovém okně. ⚽ A mějte tak přehled o dění na...

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.