Black Friday u Betana: za registraci získáte Sázku zdarma 750 Kč

Betano přichází se svou akcí při příležitosti Black Friday. Stačí si od 25. do 27. listopadu založit účet, zadat kód BF750 a získáte „Sázku zdarma“ v hodnotě 750 Kč. Více se o celé promoakci dozvíte v následujícím článku.

Black Friday u Betana Foto: Betano

Betano při Black Friday akci nabízí „Sázku zdarma“ v hodnotě 750 Kč

Black Friday akce jsou všude okolo. A pozadu nezůstává ani sázková kancelář Betano. Ta nyní nabízí „Sázku zdarma“ v hodnotě 750 Kč. Promoakce je určená všem novým zákazníkům.

Těm stačí si mezi pátkem 25. a nedělí 27. listopadu 2022 založit u Betana účet a zadat kód BF750. Chcete mít jistotu, že promokód zadáte správně? Pak klikněte na červený odkaz níže a kód se vyplní automaticky.

sipka Klikněte ZDE a získejte u Betana „Sázku zdarma“ 750 Kč

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Jaké jsou podmínky Black Friday akce u Betana?

Akce se „Sázkou zdarma“ nemá žádné složité podmínky. Navíc nepřijdete o běžný registrační bonus. Pojďme si celou promoakci shrnout v několika bodech.

  • Akce je určená pro všechny nové hráče u Betana
  • Za registraci s kódem BF750 mezi 25. a 27. 11. 2022 získáte „Sázku zdarma“ 750 Kč – tedy volnou sázku v této hodnotě
  • Tuto sázku je potřeba využít na tiketu s alespoň 2 příležitostmi a minimálním celkovým kurzem 4
  • I nadále můžete získat 300 Kč za dokončení registrace a až 3 000 Kč k prvnímu vkladu

sipka Více o promokódech u Betana se dočtete ZDE

Black Friday to u Betana nekončí – zapojte se zdarma do tipovačky o 100 000 Kč

Tato akce je jen jednou z řady možností, jak se bavit u sázkové kanceláře Betano. Jak jistě víte, tak momentálně probíhá šampionát v Kataru. K jeho příležitosti si Betano připravilo obrovské množství sázek.

Chcete si vsadit na výsledky jednotlivých zápasů nebo se spíš zaměřit na konkrétní hráče? U Betana toto všechno najdete. Sázky na góly, asistence nebo karty – stačí se podívat do kurzové nabídky.

Ve spolupráci s Betanem jsme si pak pro vás přichystali i fotbalovou tipovačku. Hrajeme v ní o 100 000 korun. Stačí tipovat výsledky utkání a možná právě na vás čeká odměna, která se vám připíše na vaše sázkařské konto u Betana. Tipovačka je zdarma a navíc je pětikolová, takže se můžete zapojit, i když turnaj v Kataru už běží.

sipka Zapojte se zdarma do tipovačky o 100 000 Kč

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Betano

Betano Česká republika - recenze, registrace, sázky na fotbal

Betano, ✔️ nejlepší fotbalová sázkovka? V naší recenzi najdete vše o registraci, bonusech i mobilní aplikaci Betana. Fotbalová nabídka je...

Speciální promo kód Betano k MS ve fotbale - získejte Sázku zdarma

Speciální promo code Betano k MS ve fotbale: 250 Kč sázka zdarma

Betano připravilo pro nové zákazníky další bonus. Během MS můžete využít speciální promo code, a díky tomu navrch získat 250 Kč jako Sázku...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...