Evropská konferenční liga živě: ACF Fiorentina vs. Viktoria Plzeň

Ačkoliv to vypadalo, že tým propadá krizi, viktoriáni toto tvrzení vyvrátili v posledních dvou zápasech. S Fiorentinou remizovali 0:0, pak porazili Slavii 1:0 a jsou momentálně zpátky v sedle. Nyní mají reálnou možnost postoupit do semifinále Evropské konferenční ligy, dokážou to?

Přímý přenosKurzy
Fiorentina – Plzeň – TIP

Ibrahim Traoré (Plzeň) a Antonín Barák (Fiorentina) v utkání EKL Foto: ČTK / Pancer Václav

Evropská konferenční liga 2023/2024 živě: ACF Fiorentina vs. Viktoria Plzeň ve čtvrtek v TV od 18:45

Plzeň opět vyvrátila jakékoliv předpoklady a vzepřela se osudu. S Fiorentinou a následně se Slavií se čekaly jasné porážky, výsledkem nakonec byla remíza s italským klubem a výhra nad Sešívanými.

Fiorentina v Sérii A pouze remizovala s Janovem 1:1 a na viktoriány se nenaladila ideálně. Utkání mezi Fiorentinou a Viktorií Plzeň sledujte dnes od 18:45 na stanici ČT sport.

sipka Získejte bonus u Fortuny a vsaďte si na Evropskou konferenční ligu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Fiorentina je proti Plzni favoritem: jaké jsou kurzy?

Viktorka v předchozím střetnutí dokázala uhrát na domácím hřišti remízu 0:0 a nepustila Fialky do žádné větší příležitosti. Nyní jede do Itálie se pokusit o postup do semifinále Evropské konferenční ligy.

Dle sázkových kanceláří je nadále favoritem italská Fiorentina v kurzu 1,38. To na viktoriány je vypsán kurz 9,00. Na remízu si lze vsadit za 4,70.

Favoritem na postup je Fiorentina v kurzu 1,15, Plzeň pak má hodnotu 5,00.

Hlavním rozhodčím bude španělský sudí Jesús Gil Manzano, ten rozdá v průměru čtyři a půl žluté karty za utkání.

Informace před zápasem ACF Fiorentina vs. Viktoria Plzeň
🕘 Kdy: 18. 04. 2024 od 18:45
🌍 Kde: Stadio Artemio Franchi, Fiorentina
🏆 Soutěž: Evropská konferenční liga, čtvrtfinále
Rozhodčí: Jesús Gil Manzano, Španělsko
Kurzy Fortuny: 1,38 – 4,70 – 9,00
📺 Přímý přenos: ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Fiorentina v Serii A ztrácí na pohárová umístění

Fiorentina není v dobré formě. Za posledních sedm zápasů totiž vyhrála pouze jediný. Dál si připsala dvě prohry a čtyři remízy, když jedna z nich byla proti Západočechům. Poslední remízu si Viola připsala proti Janovu.

Samotné utkání nešlo domácí Fiorentině úplně podle představ. V 25. minutě se dostal za obranu Janova Belotti a skóroval, VAR však branku pro ofsajd neuznal. Ke konci prvního poločasu se po chybě v rozehrávce Fialek a následném faulu kopala penalta, kterou Gudmundsson proměnil a Fiorentina šla do šaten za stavu 0:1.

V druhé půli už domácí zabrali a v 54. minutě po centru Bonaventury vyrovnal hlavou Ikone. Na nic dalšího se už oba týmy nezmohly a výsledkem byla remíza 1:1. Celé klání proseděl na lavičce náhradníků český reprezentant Antonín Barák.

Domácí tak mají mnoho věcí k zamyšlení a ne úplně se jim daří. I když jsou proti Plzni obrovským favoritem, tak český celek je houževnatým a výborně bránícím protivníkem, který Italům nedá nic zadarmo.

Vincenzo Italiano bude postrádat pouze Nzolu, jinak je jeho tým kompletní.

sipkaVíce o Fiorentině si můžete přečíst zde

Plzeň zabrala a po Fiorentině překvapila i Slavii

Trenér Miroslav Koubek odvádí v Plzni výbornou práci a už se nejednou zaskvěl dokonalou přípravou na soupeře. Po dvou ztrátách v lize, po kterých se začínalo mluvit o krizi a únavě, tým opět nastartoval a vypadá to, že nic není nemožné. Po zápase s Fiorentinou, s kterou Plzeň uhrála remízu 0:0, jí čekalo další velké sousto. Na jaře neporažená Slavia, která prahne po titulu.

Ve Štruncových sadech se odehrálo opatrné střetnutí. Za ambiciózní Slavii proti Plzni poprvé od svého přestupu chytal i Jindřich Staněk a byl svědkem toho, jak jeho bývalý tým Sešívané do ničeho nepouští. Hlavně první poločas byl chudý na výraznější momenty.

Oživení přišlo až ve druhém poločase. V 59. minutě propadl míč na Šulce a ten se zblízka nemýlil. VAR však banku odvolal, kvůli hraní rukou plzeňského záložníka. V 87. minutě se míč od Chorého dostal opět k Šulcovi, který už vstřelil regulérní branku a viktoriáni získali cenné vítězství 1:0.

Západočeši jako jediní porazili Slavii v obou vzájemných zápasech. Mužstvo trenéra Koubka se tak vyrovnalo s absencemi a opět se vrátilo do sedla. Lepší náladu před Fiorentinou si nelze momentálně v týmu viktoriánů přát.

  • Datum, čas a místo zápasu: 18. 4. v 18:45, Stadio Artemio Franchi, Florencie

Tip na utkání Evropské konferenční ligy: ACF Fiorentina vs. Viktoria Plzeň

Viktorka si v letošním ročníku Evropské konferenční ligy drží neporazitelnost, navíc za celé působení obdržela pouze jedinou branku. Fiorentinu tak nečeká nic lehkého a duel může rozhodnout jediná branka.

TIP: Padne méně než 1,5 gólu sipka Vsadit u Fortuny

Tip na utkání Fiorentina vs. Plzeň - Fortuna

Kde sledovat skupinu Evropské konferenční ligy živě: fotbal Fiorentina vs. Viktoria Plzeň v televizi, je k dispozici live stream?

Zápas mezi Fiorentinou a Viktorií Plzeň odvysílá veřejnoprávní stanice ČT sport. Sázkové kanceláře bohužel toto střetnutí vysílat nebudou. U sázkové kanceláře Fortuna si na tento duel můžete vsadit.

Tomáš Hranáč po prvním utkání s Fiorentinou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Evropská konferenční liga UEFA 2023/2024: losování, zápasy

Vyřazovací část třetího ročníku Evropské konferenční ligy ⚽ hraje také Viktoria Plzeň. Podívejte se na výsledky ✔️ i program.

Plzeň a postup do Ligy mistrů

České kluby v evropských pohárech: statistiky, historie

Sparta má před sebou boj o Ligu mistrů. Bohemians si po dlouhé době zahrají o Evropu, stejně jako Slavia a Plzeň. Jak si vedly české kluby...

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...