Lazio Řím vs. Bayern Mnichov živě v osmifinále Ligy mistrů

Na Valentýna nás čeká další zajímavé osmifinále Ligy mistrů. Lazio přivítá Bayern Mnichov. Oba týmy nejsou v dobré pozici v domácí tabulce a budou si chtít zachránit reputaci v milionářské soutěži. Kdo si v úvodním osmifinále vytvoří náskok do odvety?

Živý přenosKurzyLazio
BayernH2HTIP

Hráči Bayernu Mnichov v utkání s Leverkusenem Foto: Profimedia

Lazio Řím vs. Bayern Mnichov live přenos: osmifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Lazio Řím přivítá na svém stadionu Estadio Olimpico německého giganta Bayern Mnichov. Řím se bude snažit využít domácího prostředí a překvapit německého favorita. Bayern si chce napravit reputaci po prohře s Leverkusenem, který ho nejsíš odřízl od naděje na titul. Kdo zvítězí v utkání Lazio Řím vs. Bayern Mnichov sledujte už dnes od 21:00 na Nova Sport 4.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem je hostující Bayern, jaké jsou kurzy?

Lazio Řím v posledním zápase Serie A porazilo Cagliari 3:1 a po třech utkáních bez výhry se konečně vrátilo na vítěznou vlnu. Teď před ní stojí náročný soupeř v osmifinále Ligy mistrů.

Německý Bayern Mnichov chtěl ve šlágru Bundesligy zastavit vládnoucí Bayer Leverkusen, ale odešel pouze s debaklem 0:3 a pohádka Leverkusenu pokračuje. Bayern má rozhodně co napravovat a bude si chtít udobřit fanoušky.

Podle bookmakerů je favoritem hostující Bayern, na který je vypsán kurz 1,67. Na domácí Římany je kurz 5,01. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 4,10.

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Francouz François Letexier, který v průměru rozdá 4 žluté karty na utkání

Lazio Řím vs. Bayern Mnichov – informace o zápase
📅 Kdy: 14. 02. 2024, 21:00
🌍 Kde: Stadio Olimpico, Řím
🏆 Soutěž: Liga mistrů, osmifinále
⚽ Rozhodčí: François Letexier, Francie
✔ Kurzy Sazkabetu: 5,01 - 4,10 - 1,67
📺 Live přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Lazio konečně vyhrálo, letos je však za očekáváním

Lazio nemá dobrou sezónu, v Serii A je až na osmém místě a vyhlídky na příští rok v milionářské soutěži jsou v nedohlednu. Na začátku roku to vypadalo na vítěznou šňůru, tu pak záhy zastavil Inter Milán v Superpoháru (0:3), aby následně Lazio remizovalo s Neapolí (0:0) a poté padlo venku s Atalantou (1:3).

Poslední zápas hráli Římané v Cagliari a chtěli zlomit třízápasovou šňůru bez vítězství. Hned od začátku se Biancocelesti tlačili do útoku a snažili se prolomit obranu soupeře. Dočkali se ve 26. minutě, když prudkou přihrávku Isaksena si vrazil do vlastní sítě Deiola. Navýšení přišlo ve druhé půli, když vyraženou ránu aktivního Isaksena dorazil do branky Immobile. Italský útočník tímto zásahem oslavil dvoustou branku v Serii A. Vzápětí snížil Gaetano, aby o patnáct minut později konečnou podobu výsledku vtisknul Felipe Anderson. Lazio vyhrálo 3:1 a ukončilo svou sérii bez vítězství.

Maurizio Sarri čelí velké kritice ze stran fanoušků, které umocňují nejen špatné výsledky, ale i špatná ofenziva. Lazio totiž vstřelilo v Serii A pouhých dvacet osm branek, což je pro tým, který myslí na pohárové pozice opravdu málo. V Lize mistrů je na tom Lazio podobně, když postoupilo s pouhými sedmi brankami.

Do zápasu s Bayernem nezasáhne Renzetti kvůli červeným kartám. Nejistý je start Patrica a Zaccagniho.

Bayern Mnichov utrpěl ostudu s Leverkusenem

Bayern sice úvodní utkání Bundesligy v novém roce vyhrál, vzápětí prohrál s Werderem Brémy 0:1. Bayern pak najel na sérii tří vítězství, v kterých zdolal Union Berlín (1:0), Augsburg (3:2) a přejel i svého klasického strašáka Borussii Mönchengladbach (3:1). Těmi se naladil na zápas s Leverkusenem v přímém souboji o čelo tabulky.

Bayern měl ambice se dostat na první místo Bundesligy, ale Leverkusen ho rychle vyvedl z omylu. V 18. minutě dával na 1:0 pro Leverkusen Stanisič, paradoxně kmenový hráč Bayernu, který je u soupeře na hostování. Krátce po začátku druhé půle zvýšil Grimaldo. Odevzdaný Bayern se na nic nezmohl a dílo zkázy dokonal v 95. minutě Frimpong z brejku. Bavoři tak padli 0:3 a schytali kritiku ze všech stran.

V médiích se začalo mluvit o možném vyhazovu Tuchela, které vedení dementovalo, že trenér Tuchel má jejich absolutní důvěru. Je však jisté, že pokud by Bayern selhal s Laziem, tak vedení jistě svůj postoj přehodnotí.

V Lize mistrů je Bayern zatím bez prohry, když ve skupině A narazil na Manchester United, Galatasaray a Kodaň. Jedinou remízu si Bavoři připsali překvapivě s Kodaní.

Tuchel bude spoléhat na kanonýra Kanea, který ve všech soutěžích stihl vstřelit už dvacet osm branek.

Bayern trápí rozsáhlá marodka, na které je devět jmen. Nejcitelnějšími ztrátami jsou Coman, Davies a Gnabry, které týmu velmi chybí.

  • Datum, čas a místo zápasu: 14. 2. ve 21:00, Stadio Olimpico, Řím

Vzájemné zápasy mezi Laziem Řím a Bayernem Mnichov – H2H

Lazio se s Bayernem v minulosti potkalo jen dvakrát. Bylo to v osmifinále Ligy mistrů v roce 2021. Oba zápasy tenkrát vyhrál Bayern Mnichov.

Vzájemné zápasy mezi Laziem a Bayernem Mnichov
17. 03. 2021 Liga mistrů Bayern - Lazio 2:1
23. 02. 2021 Liga mistrů Lazio - Bayern 
1:4

TIP na osmifinále Ligy mistrů Lazio Řím vs. Bayern Mnichov

Oba týmy mají porblémy v domácí lize. Hlavně Lazio má problémy s ofenzivou, kdy branek dává pomálu, jak v Serii A, tak v Lize mistrů.

Bayern má naopak ofenzivu velmi silnou a táhne jí hlavně Harry Kane. Navíc si Bavoři po prohře s Leverkusenem chtějí  zlepšit náladu a rozhodnout o postupu už v prvním zápase. K tomu směřuje i náš tip.

TIP: Bayern dá gól v obou poločasech sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Lazio vs. Bayern - Tipsport

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Lazio Řím vs. Bayern Mnichov v televizi (TV), je někde online live stream?

Zápas Lazia s Bayernem lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 4, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Tipsportu.

Na trénink Bayernu před utkáním s Laziem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...