Liga mistrů živě: AC Milán vs. Paris Saint-Germain

V Lize mistrů začíná jít do tuhého. Jinak tomu není ani v nabité skupině F. Po třech zápasech je na tom se šesti body nejlépe PSG. To nyní jede do Milána. Na slavném San Siru ho čeká zatím dvoubodové AC, které už se potřebuje rozjet. Přečtěte si, jak to v obou týmech vypadá před tímto důležitým utkáním. A kde ho sledovat živě.

Živý přenosKurzy
AC MilánPSGH2HTip

Ousmane Dembélé v ligovém utkání proti Montpellieru Foto: Profimedia

AC Milán vs. Paris Saint-Germain dnes živě v základní skupině Ligy mistrů 2023/24

Ve čtvrtém hracím dni skupin Ligy mistrů uvidíme stejné dvojice jako v tom třetím. Jen se prohodí role hostitele. AC Milán tak na San Siru přivítá PSG. První zápas ve Francii jasně ovládli Pařížané, kteří vyhráli 3:0. Jak to dopadne tentokrát, sledujte v úterý od 21:00 na Premier Sport 2.

sipka Získejte u SYNOT TIPu bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: PSG je proti AC favoritem

Bookmakeři věří, že Paris Saint-Germain proti AC Milán vyhraje i podruhé. Na výhru hostů z Paříže je vypsaný kurz 2,25. Vítězství domácího AC je ohodnoceno kurzem 3,11. Remízu se pak můžete pokusit trefit v kurzu 3,65.

Utkání odřídí Španěl Jesús Gil Manzano. Dosavadním vrcholem jeho sezony bylo říjnové El Clásico.

Informace před zápasem AC Milán vs. PSG
📅 Kdy: 7. 11. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán
🏆 Soutěž: Liga mistrů 2023/24, skupina F
Rozhodčí: Jesús Gil Manzano, Španělsko
Kurzy SYNOT TIPu: 3,11 – 3,65 – 2,25
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

AC Milán se hledá, nevyhrál už čtyřikrát v řadě

V nelehké situaci se nachází AC Milán. Rossoneri jdou do čtvrtého hracího dne skupin Ligy mistrů jen se dvěma body a bídnou formou k tomu. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho ve všech soutěžích už čtyřikrát v řadě nevyhráli. Polehčující okolností může být to, že AC postupně potkalo Juventus (0:1), PSG (0:3) a Neapol (2:2).

Tato berlička ale pro Rossoneri skončila o víkendu, kdy doma v italské lize přivítali Udinese. To bylo do té doby bez vítězství a nacházelo se v sestupovém pásmu. Na San Siru se ale Udine vytáhlo a bralo tři body za výhru 1:0. Několikrát hosty podržel brankář Marco Silvestri a AC tak potřetí ze čtyř duelů neskórovalo.

Naštěstí pro Pioliho by ofenziva AC měla před utkáním s PSG přivítat dva marody. Italský kouč na předzápasové tiskové konferenci uvedl, že k dispozici by už měli být Christian Pulišić a Samuel Chukwueze. Hlavně Američan začal v Miláně dobře, když má v lize na kontě už čtyři branky a dvě asistence.

V obraně by se podle klubového webu měl vrátit Theo Hernández. Jinak ale milánský mančaft v defenzivě nadále trápí několik zranění. Proti Udinese byli mimo hru Marco Sportiello, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Marco Pellegrino, Mattia Caldara a Ismaël Bennacer.

Dosavadní výsledky AC Milán a PSG ve skupině F
Tým Zápas
AC Milán 0:0 vs. Newcastle (doma)
0:0 vs. Dortmund (venku)
0:3 vs. PSG (venku)
PSG 2:0 vs. Dortmund (doma)
1:4 vs. Newcastle (venku)
3:0 vs. AC Milán (doma)

PSG od výprasku v Newcastlu jen vítězí

Už na začátku trenérského angažmá Luise Enriqueho v Paris Saint-Germain se objevily pochyby. Vstup španělského kouče do nové štace se neobešel bez zbytečných ztrát v lize. K tomu se v Lize mistrů na začátku října přidal debakl 1:4 na hřišti Newcastlu. Od té doby se ale Pařížané zvedli a jen vítězí.

V pěti vyhraných duelech za sebou dalo PSG pokaždé tři góly. Prim hraje už tradičně Kylian Mbappé, není ale všechno jen na něm. Skvělou sezonu zažívá Achraf Hakimi, který ve všech soutěžích kromě čtyř tref zaznamenal také čtyři asistence. Dvě gólové nahrávky přidal i naposledy proti Montpellieru (3:0).

V tomto utkání zářili také Warren Zaïre-Emery a Kang-in Lee. Teprve 17letý Francouz už stihl dát dva góly a na dalších pět nahrát. Jihokorejec se zase od návratu ze zlatých Asijských her podílel na třech brankách PSG. Pařížský klub se tak i díky nim udržel na dostřel Nice, které zatím o bod překvapivě vede Ligue 1.

Díky dobrému období tak trenéra Enriqueho nemusí zase tolik trápit marodka, která přitom rozhodně není zanedbatelná. V Miláně nebudou hostům k dispozici Keylor Navas, Sergio Rico, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Danilo Pereira a Marco Asensio.

Vzájemná bilance AC Milán a Paris Saint-Germain (H2H)

Bude to pošesté, co se oba kluby střetnou v soutěžním utkání. Pokaždé se přitom potkaly v Lize mistrů.

Navrch má AC Milán, který v roce 1995 vyřadil PSG v semifinále. V roce 2001 na sebe pak obě mužstva narazila v osmifinálové skupině. Byly z toho dvě remízy a ani jeden z týmů neprošel dál.

Vzájemné soutěžní zápasy AC Milán a PSG
Datum Soutěž Výsledek
05. 04. 1995 Semifinále LM PSG vs. AC Milán 0:1
19. 04. 1995 Semifinále LM AC Milán vs. PSG 2:0
14. 02. 2001 Osmifinálová skupina LM AC Milán vs. PSG 1:1
20. 02. 2001 Osmifinálová skupina LM PSG vs. AC Milán 1:1
25. 10. 2023 Základní skupina LM PSG vs. AC Milán 3:0
  • Datum, čas a místo zápasu: 7. 11. ve 21:00, Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán

Tip na výsledek zápasu AC Milán vs. PSG ve skupině F Ligy mistrů

V úterním duelu sázíme na výhru Paris Saint-Germain. AC Milán se v poslední době nedaří a už čtyřikrát v řadě nevyhrál. To PSG zapsalo pět vítězství za sebou a lépe zvládlo i první vzájemný zápas obou celků.

TIP: Výhra Paris Saint-Germain sipka Vsadit u SYNOT TIPu

Vsaďte si u SYNOT TIPu

Kde sledovat fotbal AC Milán vs. PSG: Liga mistrů v televizi (TV), jak je to s online live streamy a sestřihy?

Utkání AC Milán proti PSG můžete sledovat na placené televizní stanici Premier Sport 2. Sázkové kanceláře stream bohužel nenabídnou, u SYNOT TIPu ale můžete vybírat z celé řady LIVE sázek.

Pokud jde o sestřihy úterních zápasů, tak si je můžete pustit na kanálech ČT sport (ve 23:00), Premier Sport 2 a Nova Sport 3 (v obou případech ve 23:15).

Oba týmy se potkaly už v Paříži, kde mělo navrch PSG. Připomeňte si toto střetnutí díky následujícímu sestřihu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...