Liga mistrů živě: Arsenal - Sevilla

Utkání skupiny B nabídne zajímavý souboj mezi Arsenalem a Sevillou. Předchozí utkání opanoval Arsenal, když vyhrál v Seville 2:1. Sevilla tak má kanonýrům co vracet. Jaké jsou prognózy, kurzy, to se dozvíte v článku.

Přímý přenosKurzyArsenal
SevillaH2HTIP

Bukayo Saka v dresu Arsenalu proti Newcastlu Foto: Profimedia

Arsenal FC vs. Sevilla FC: Liga mistrů živě

Milionářská soutěž nabízí další zajímavé utkání, které jistě bude těšit oko diváka. Španělská Sevilla přijede do Londýna, kde vyzve Arsenal. Ten nedávno padnul kontroverzně s Newcastlem a bude si chtít spravit chuť. Sevilla bude chtít zabojovat o postup do další fáze. Sledovat utkání Ligy mistrů mezi Arsenalem a Sevillou můžete ve středu 8. 11. 2023 ve 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Arsenal je proti Seville favoritem. Jaké jsou kurzy?

Skupinu B vede Arsenal, ale ani ten si neodpustil klopýtnutí, když prohrál s RC Lens, které je na druhém místě. Vítězstvím by si udržel první místo ve skupině a lepší výchozí pozici. To Sevilla je s pouhými dvěma body třetí a musí vyhrát, aby zvýšila svou šanci na postup do jarní části Ligy mistrů.

A nebude to mít lehké, protože podle bookmakerů je jednoznačným favoritem Arsenal v kurzu 1,31. Na Sevillu je vysoký kurz 9,25 a na remízu je možné si vsadit v kurzu 6,00.

Hlavní rozhodčím bude István Kovács, který v Lize mistrů nedávno pískal utkání Newcastle vs. PSG (4:1).

Informace před zápasem Arsenal vs. Sevilla
🕡 Kdy: 8. 11. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Emirates Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: Liga mistrů, skupina B
Rozhodčí: István Kovács, Rumunsko
Kurzy Sazkabetu: 1,31 – 6,00 – 9,25
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Arsenal má zatím hororový listopad

Kanonýři, kteří se honosili neporazitelností v lize a solidní formou, se podobně jako jejich rival ze City zadrhli. V Carabao Cupu je čekal West Ham, s kterým nakonec prohráli 3:1 a s pohárem se rozloučili. Další vskutku hororový zápas je čekal v Newcastlu v 11. kole Premier League.

O samotném utkání s Newcastlem se bude zase jednou hodně mluvit. Utkání totiž nenabídlo moc šancí a místo fotbalové krásy předvedlo spíše litý boj z obou stran, který rozhodčí absolutně nezvládal. V 64. minutě přišel kontroverzní moment, který rozhodl.

Willock vyškrábl balon, který se ploužil za brankovou čáru a posléze nacentroval. Joelinton v souboji s Gabrielem odhlavičkoval míč, který se odrazil ke Gordonovi a ten se zblízka nemýlil. Po dlouhém přezkoumání, kdy VAR kontroloval, jestli míč neopustil hrací plochu, Joelinton nehrál rukou, Joelinton nefauloval a případně jestli Gordon nebyl v ofsajdu, byla branka ke zlobě Arsenalu uznána. Utkání skončilo 1:0 pro Newcastle a samotný Arteta nenechal na rozhodčích nit suchou.

Z tohoto utkání se nyní musí Arteta a jeho tým oklepat a vrátit se na vítěznou vlnu. Starosti musí Artetovi dělat i marodka, která se opět rozrostla o Gabriela Jesuse. Nejistý je start Martina Ødegaarda, který doléčuje drobné zranění a chyběl proti Newcastlu. Mimo je i talentovaný Smith Rowe, který bude k dispozici až v prosinci.

Posledních 5 zápasů Arsenalu
04. 11. 2023 Newcastle - Arsenal 1:0
01. 11. 2023 West Ham - Arsenal 3:1
28. 10. 2023 Arsenal - Sheffield United 5:0
24. 10. 2023 Sevilla - Arsenal 1:2
21. 10. 2023 Chelsea - Arsenal 2:2

Sevilla si připsala další remízy a stále je u dna La Ligy

Sevilla sice zvítězila v Evropské lize, vstup do nové sezóny se jí však nevydařil. Bídný vstup do sezóny odnesl trenér Mendilibar a vystřídal ho Diego Alonso. Ten se uvedl remízou s Realem Madrid (1:1). Poté prohrál v zápase s Arsenalem (1:2) a v La Lize si připsal další dvě remízy.

Takže ve španělské lize ještě neprohrál, samotný důvod k optimismu však zatím příliš velký není. Tým trenéra Alonsa si připsal jen výhru 3:0 v Copa del Rey s týmem Quintanar de la Orden, který však není měřítkem.

Poslední zápas odehrála Sevilla ve 12. kole se Celtou Vigo a samotné utkání bylo na šance poměrně vyrovnané, i když Sevilla měla výrazně větší držení míče. První branku však vstřelila Celta Vigo, když po standardní situaci ve 22. minutě skóroval hlavou Starfelt. Sevilla sice tlačila, ale branka ne a ne přijít, mezitím Celta hrozila z protiútoků. V 84. minutě přišlo vysvobození, kdy alespoň bod zachránil En-Nesyri a Sevilla si tak odvezla remízu 1:1.

Diega Alonsa čeká do budoucna mnoho práce, aby své svěřence dostal z bahna, v kterém se teď Sevilla nachází. První vlaštovka by mohla být výhra s Arsenalem, od které by se mohla odrazit. To znamená výrazně vylepšit koncovku, která Sevillu velmi trápí. Alonsovi bude pro zranění chybět Nyland a Vacas. Nejistý je start u Acuny, Marcaa a Sergia Ramose, jehož zkušenosti by se Alonsovi proti Arsenalu jistě hodily.

Základní fáze Ligy mistrů, skupina B

Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
Arsenal 3 2 0 1 7:3 6
Lens 3 1 2 0 4:3 5
Sevilla 3 0 2 1 4:5 2
PSV 3 0 2 1 3:7 2

Vzájemné zápasy mezi Arsenalem a Sevillou – H2H

Arsenal i Sevilla nejsou tradičními soupeři v evropských pohárech. A celkově se tyto týmy setkaly pouze šestkrát. O jedno vítězství je úspěšnější Arsenal.

  • Průměr branek ve vzájemných zápasech je úctyhodných 3,5 gólů na zápas.
  • Bilance Arsenal - Sevilla: 3 - 1 - 2.
  • První zápas se hrál 19. 09. 2007 a Arsenal vyhrál 3:0.
  • Arsenal má v letošní sezóně průměr rovné 2 góly na zápas.
  • Sevilla má v letošní sezóně průměr 1,56 gólu na zápas.
Vzájemné zápasy mezi Arsenalem a Sevillou
24. 10. 2023 Liga mistrů Sevilla - Arsenal 1:2
30. 07. 2022 Emirates Cup Arsenal - Sevilla 6:0
30. 07. 2017 Emirates Cup Arsenal - Sevilla 1:2
09. 08. 2008 LG Amsterodam Arsenal - Sevilla 1:1
27. 11. 2007 Liga mistrů Sevilla - Arsenal 3:1
19. 09. 2007 Liga mistrů Arsenal - Sevilla 3:0
  • Datum, čas a místo zápasu: 08. 11. 2023 od 21:00, Emirates Stadium, Londýn

TIP na utkání Ligy mistrů: Arsenal vs. Sevilla

Arsenal měl výborný vstup do sezóny, nyní ale dvakrát za sebou ztratil. Vypadl z Carabao Cupu s West Hamem a v lize padnul s Newcastlem. Oboje je varování pro Artetu, aby jeho tým nepodléhal sebeuspokojení. Proti Seville si nesmí dovolit ztratit a podle toho bude utkání nejspíš vypadat.

To Sevilla, která v minulé sezóně ovládla Evropskou ligu, nevstoupila do sezóny dobře a v La Lize se krčí na strašidelném 15. místě, když od začátku ročníku vyhrála jen dvakrát. Bídná forma a koncovka stojí za špatným umístěním v tabulce.

Náš tip tedy směřuje tím směrem, že Arsenal Sevillu přejede.

TIP: Arsenal vyhraje s čistým kontem sipka Vsadit u Sazkabetu

Tip na utkání Arsenal vs. Sevilla - SazkaBET

Kde živě sledovat utkání Ligy mistrů Arsenal FC vs. Sevilla FC? Přímý přenos v televizi, bude i live stream?

Zápas Ligy mistrů Arsenal vs. Sevilla vysílá stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV. České sázkové kanceláře nevlastní jakákoliv práva na vysílání milionářské soutěže. Na zápasy Ligy mistrů si však můžete vsadit například u Sazkabetu.

Tisková konference Mikela Artety před utkáním se Sevillou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

rozhodci.jpg

Co je a co není ruka: výklad pravidel, příklady

Co je a co není ruka je častým předmětem diskuzí mezi fanoušky fotbalu. Článek se chce na pravidlo podívat zevrubněji.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.