Liga mistrů živě: Arsenal vs. Bayern Mnichov

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady. V jednom z úterních duelů se představí Arsenal proti Bayernu Mnichov. Oba týmy jsou ve svých ligách v rozličné situaci, přesto si oba brousí zuby i na ušatou trofej. Kdo udělá první krok k postupu do semifinále? Více v článku.

Živý přenosKurzyArsenal
BayernH2HTIP

Bukayo Saka (Arsenal) se raduje z branky proti Brightonu Foto: JANE STOKES / ProSportsImages / DPPI via AFP / Profimedia

Arsenal vs. Bayern Mnichov live přenos: čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Arsenal se víkendovou ztrátou Liverpoolu vyhoupnul do čela Premier League a vypadá to na napínavou bitvu o titul až do konce. Jeho dnešní soupeř Bayern naopak v Bundeslize ztratil veškerou naději na vavříny vítězů a po jedenácti titulech v řadě vyjde letos naprázdno. O to víc napíná svojí pozornost na Ligu mistrů. Utkání Arsenal vs. Bayern Mnichov sledujte už dnes od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem je domácí Arsenal, jaké jsou kurzy?

Arsenal má výbornou formu a daří se mu. V sedmi soutěžních zápasech za sebou nepoznal hořkost porážky a dělá si ambice na vítězství v Premier League.

Bayern má mizernou formu a v Bundeslize ztrácí už šestnáct bodů na suverénní Leverkusen, takže v podstatě nemá už žádnou šanci na titul.

Forma se odráží i na hodnocení bookmakerů, kteří favorizují domácí Arsenal, na který je vypsán kurz 1,77. Na hosty z Mnichova je kurz 4,74. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 4,10.

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Švéd Glenn Nyberg, který v průměru rozdá 2,5 žluté karty na utkání. Švédský rozhodčí je českému fanouškovi znám z utkání Slavie s AC Milán v Evropské lize (1:3), v kterém vyloučil Tomáše Holeše ve 20. minutě utkání.

Arsenal vs. Bayern Mnichov – informace o zápase
📅 Kdy: 09. 04. 2024, 21:00
🌍 Kde: Emirates Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: Liga mistrů, čtvrtfinále
⚽ Rozhodčí: François Letexier, Francie
✔ Kurzy Synotu: 1,77 - 4,10 - 4,74
📺 Live přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Arsenal je ve formě a o skóre vede Premier League

Kanonýři v osmifinále Ligy mistrů narazili na Porto. První zápas sice padli 0:1, v odvetě zvítězili po penaltovém rozstřelu a postoupili do čtvrtfinále. To v Premier League ukazují o mnoho lepší formu než v minulém roce, když jim v závěru loňské sezóny došel dech. Nyní mají ze tří celků usilující o trůn anglické ligy nejlepší fazónu, protože od nového roku v lize ještě neprohráli. Navíc si připsali pouze jedinou remízu, která byla s Manchesterem City. Poslední utkání odehrál Arsenal na hřišti nevyzpytatelného Brightonu.

Racci v domácím prostředí prohráli naposledy v září, když je porazilo AEK Athény v Evropské lize. V Premier League je doma porazil pouze West Ham na konci srpna. Arsenal se výzvy nezalekl a po půl hodině hry Laptey sestřelil ve vápně Gabriela Jesuse a výhodu pokutového kopu proměnil Saka.

V druhé půli po chybě v rozehrávce Brightonu se po pasu kapitána Ødegaarda dostal do vápna Jorginho a naservíroval přihrávku před bránu na Havertze, který se zblízka nemýlil. V 86. minutě přišla další chyba v rozehrávce a Havertz poslal do úniku přes půlku hřiště Trossarda, který chladnokrevně překonal brankáře Verbruggena.

Arsenal je ve skvělé formě, a ačkoliv se neustále hovoří o tom, že by klub měl přivést špičkového hrotového útočníka, tak mají Kanonýři nejlepší útok Premier League, když v jedenatřiceti zápasech vstřelili pětasedmdesát gólů. Čtrnácti brankami a osmi asistencemi se na tom podílel ve výborné formě hrající Bukayo Saka, který vyrovnal v minulém zápase své brankové maximum za sezónu. Nyní má ještě sedm zápasů k dobru, aby svojí statistiku vylepšil.

Artetu může těšit vyprázdněná marodka, když kromě dlouhodobě zraněného Timbera je tým kompletní.

Bayern Mnichov prohrál podruhé za sebou, když sklapla Csaplárova past

Bayern po jedenácti titulech v řadě se letos musí sklonit před suverénním Leverkusenem. Ten má totiž náskok šestnácti bodů a nevypadá to, že by se je chystal prohospodařit v posledních šesti kolech Bundesligy. Nelze si však nalhávat, že mizérie bavorského klubu tu nebyla již o rok dříve, když titul neuzmul svojí dominancí, ale pouze se štěstím až v posledním kole po fatálním selhání Borussie Dortmund.

Pro napravení reputace byl před sezónou koupen Harry Kane, který měl konečně zalepit díru za polského bombarďáka Lewandowskiho. A nezklamal, když dokázal v letošní sezóně Bundesligy vstřelit už dvaatřicet branek za osmadvacet zápasů a patří k tomu nejlepšímu, co Bayern letos nabízí.

Branku vstřelil i v Heidenheimu ve 38. minutě, když ve vápně dostal míč od Gnabryho a těžkou ranou překonal domácího brankáře. Sám Gnabry skóroval před odchodem do šaten a Bayern vedl 2:0, když nic nenasvědčovalo, že by měl zápas prohrát. Jenže ve druhé půli sklapla Csaplárova past.

Krátce po změně přišel dlouhý nákop od gólmana domácích, při kterém hráči Bayernu propadli ve středu hřiště a Sessa šel sám na branku a nemýlil se. O minutu později poslal Beste dalekonosný centr do vápna Bavorů, kde našel nehlídaného Kleindiensta a rázem bylo vyrovnáno. Heidenheim cítil šanci na otočení zápasu a proti favoritovi si vytvářel další šance. V 79. minutě Bayern opět propadl ve středu hřiště a hráči domácích šli dva na jednoho a nabídnutou šancí nepohrdli, 3:2 pro Heidenheim. Bayern tak po prohře s Dortmundem musel skousnout další porážku a definitivně se rozloučil s titulem.

Trenér Thomas Tuchel má sice rozsáhlou marodku, když mu chybí Sané, Coman nebo Neuer, přesto je hra Bavorů opravdu neuspokojivá. Bayern totiž dokáže prohrát i proti výraznému outsiderovi. Harry Kane a mladý Musiala na všechno nestačí, a pokud nepřijde nějaká výrazná změna, tak to může skončit pro Bayern v Londýně debaklem.

Harry Kane bude mít proti Arsenalu zvláštní motivaci. Léta byl střelcem konkurenčního Tottenhamu, který opustil až loni v létě.

  • Datum, čas a místo zápasu: 9. 4. ve 21:00, Emirates Stadium, Londýn

Vzájemné zápasy mezi Arsenalem a Bayernem Mnichov – H2H

Arsenal se s Bayernem v minulosti potkal čtrnáctkrát, naposledy tak bylo v roce 2019 na přípravném turnaji ICC. V Lize mistrů se oba celky naposledy potkaly v roce 2017. Celková bilance vyznívá lépe pro Bayern, který dokázal vyhrát sedmkrát. Arsenal zvítězil pětkrát a dvakrát oba dnešní soupeři odešli smírně.

Posledních 5 zápasů mezi Arsenalem a Bayernem Mnichov
19. 07. 2017 ICC Arsenal - Bayern 2:1
18. 07. 2017 ICC Bayern - Arsenal
1:2
07. 03. 2017 Liga mistrů Arsenal - Bayern 1:5
15. 02. 2017 Liga mistrů Bayern - Arsenal 5:1
04. 11. 2015 Liga mistrů Bayern - Arsenal 5:1

TIP na čtvrtfinále Ligy mistrů Arsenal vs. Bayern Mnichov

Arsenal je v laufu a i proti Bayernu bude chtít potvrdit svojí formu. Varovným vykřičníkem může být zápas s Portem, proti kterému postoupil až po penaltách. Bayern má šanci na jedinou trofej a tou je Liga mistrů, proto by měl veškerou pozornost upnout na tento dvojzápas. Bavoři sice mají ve svém celku Harryho Kanea, který si jde pro Zlatou kopačku, přesto se může stát, že ze zápasu vyjdou s debaklem.

TIP: Bukayo Saka vstřelí branku sipka Vsadit u Synotu

Tip na utkání Arsenal vs. Bayern - Synottip

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Arsenal vs. Bayern Mnichov v televizi (TV), je někde online live stream?

Zápas Arsenalu s Bayernem lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Synottipu.

Níže si prohlédněte video ze všech soubojí Arsenalu s Bayernem v Lize mistrů:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...