Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Arsenal

Odvety čtvrtfinále Ligy mistrů jsou tady. Utkání mezi Bayernem a Arsenalem vzbuzuje velké očekávání, protože předchozí duel přinesl branky a nerozhodný výsledek 2:2. V Mnichově nás čeká napínavá bitva, která rozhodne o postupujícím.

Živý přenosKurzyBayern
ArsenalH2HTIP

Harry Kane (Bayern) v rozhovoru s Bukayo Sakou (Arsenal) Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Dennis Ewert/RHR-FOTO

Bayern Mnichov vs. Arsenal live přenos: čtvrtfinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Předchozí souboj skončil smírně 2:2 a oba kluby si přejí pro postup udělat všechno. Bayern o víkendu sice vyhrál, ale záhy gratuloval Leverkusenu k vítězství v Bundeslize. Arsenal musel skousnout prohru s Aston Villou, tudíž přepustil vedení Premier League Manchesteru City. Utkání Bayern Mnichov vs. Arsenal sledujte už dnes od 21:00 na Nova Sport 4.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Šance jsou vyrovnané, jaké jsou kurzy?

Předchozí střetnutí skončilo nerozhodně 2:2 a obě mužstva ukázala nejen pohledné akce, ale i chyby v obranách. Po utkání na Emirates Stadium se duel těchto dvou fotbalových gigantů přesouvá do německé Allianz Arény, kde se rozhodne, který tým se posune do semifinále milionářské soutěže.

Dle bookmakerů jsou šance vyrovnané. Na domácí Bayern je kurz 2,35. Na hosty je kurz 2,80. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 3,65.

Velmi podobné jsou kurzy na postup. Na Bayern je kurz 2,35, na Arsenal 2,90.

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Nizozemec Danny Makkelie, který v průměru rozdá 3,5 žluté karty na utkání.

Bayern Mnichov vs. Arsenal - informace o zápase
📅 Kdy: 17. 04. 2024, 21:00
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov
🏆 Soutěž: Liga mistrů, čtvrtfinále
⚽ Rozhodčí: Danny Makkelie, Nizozemsko
✔ Kurzy Sazkabetu: 2,35 - 3,65 - 2,80
📺 Live přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Bayern zvítězil s Kolínem nad Rýnem, titul získal definitivně Leverkusen

Bayern po třech soutěžních utkáních konečně vyhrál. Po prohrách v Bundeslize s Dortmundem, Heidenheimem a po remíze v Lize mistrů s Arsenalem potřebovalo mužstvo Tomase Tuchela zabrat a vyhrát, hlavně pro sebevědomí před odvetou.

Výhra proti Kolínu nad Rýnem, který je na sestupovém 17. místě, se nerodila snadno. Pozměněnou sestavu Bavorů málem zaskočil v 9. minutě kolínský Alidou, ale svůj pokus zblízka zakončil vedle. Následně už převzal iniciativu Bayern, kterému se vstřelit branku dlouho nedařilo. Několik šancí povážlivě spálil i Harry Kane, hlavní ofenzivní zbraň Mnichova.

V druhé půli se Bavoři přece jen dočkali, když přihrávku z rohu zakončil parádním obstřelem Guerreiro. Na konci hrací doby před vlastním vápnem chyboval Schmitz, kterého obral o míč veterán Müller a dal na konečných 2:0.

Hráči Mnichova tak na den odložili oslavy Leverkusenu. Ten si v nedělním klání poradil s Werderem Brémy a uzmul Bayernu titul, který ho nepřetržitě vyhrával od roku 2012.

Tuchel a spol. se teď můžou plně soustředit na Ligu mistrů. Bayernu se bohužel hromadí klíčoví hráči na marodce. Mezi zraněnými je nově Kingsley Coman a Alphonso Davies.

Arsenal prohrál s Aston Villou a přenechal čelo tabulky City

V Anglii vrcholí souboj o titul, o který se pere Liverpool, Manchester City a Arsenal. Po posledním kole je momentálně na vrcholu Manchester City. Reds totiž překvapivě padli s Crystal Palace a Kanonýři podlehli Aston Ville.

Arsenal vstupoval do utkání s nečekaným mečbolem, když po ztrátě Liverpoolu mohl získat tříbodový náskok. To se však nestalo. Londýnští sice měli více ze hry, ale v útoku byli nečekaně bezzubí, když mnoho příležitostí šlo vedle nebo je pochytal skvělý Martínez.

Druhý poločas přinesl další šance, ale na branky se čekalo až do poslední desetiminutovky. Po centru Digneho z levé strany propadl míč malým vápnem Arsenalu a na zadní tyči se do odkryté branky radoval Bailey. O tři minuty později Tielemans poslal do úniku Watkinse, který proti Rayovi zakončil velmi sebevědomě. Arsenal tak padl 0:2 a přenechal první příčku Manchesteru City.

Více než prohra může Artetu mrzet, že pro zranění střídal Martin Ødegaard a nad jeho startem visí otazník. Ztráta kapitána by byla pro mužstvo výrazná, protože Nor patří ke klíčovým hráčům Kanonýrů a má svojí kreativitou velký vliv na výkon Londýňanů.

  • Datum, čas a místo zápasu: 17. 4. ve 21:00, Allianz Arena, Mnichov

Vzájemné zápasy mezi Arsenalem a Bayernem Mnichov – H2H

Arsenal se s Bayernem v minulosti potkal patnáctkrát, když celková bilance vyznívá lépe pro Bayern, který dokázal vyhrát sedmkrát. Arsenal zvítězil pětkrát a třikrát oba dnešní soupeři odešli smírně.

Posledních 5 zápasů mezi Bayernem Mnichov a Arsenalem v Lize mistrů
09. 04. 2024 Arsenal - Bayern 2:2
07. 03. 2017 Arsenal - Bayern 1:5
15. 02. 2017 Bayern - Arsenal 5:1
04. 11. 2015 Bayern - Arsenal 5:1
20. 10. 2015 Arsenal - Bayern 2:0

TIP na čtvrtfinále Ligy mistrů Bayern Mnichov vs. Arsenal

Bayern i Arsenal dávají branky, což předvedly i v předchozím klání. Bayern se opírá o dělostřelce Kanea. Arsenal o skvělého Saku. Nelze čekat žádná taktická bitva a v redakci opět věříme, že budou padat branky na obou stranách.

TIP: Oba dají gól sipka Vsadit u Sazkabetu

Tip na utkání Bayern - Arsenal - Sazkabet

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Bayern Mnichov Arsenal v televizi (TV), je někde online live stream?

Bitvu Bayernu s Arsenalem lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 4, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Sazkabetu.

Na sestřih předchozího vzájemného duelu se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...