Liga mistrů živě: Real Madrid vs. Bayern Mnichov

Odvetný souboj dvou největších favoritů na vítězství v milionářské soutěži je tady. Real Madrid přivítá na Santiago Bernabéu Bayern Mnichov. Předchozí bitva skončila remízou 2:2 a nyní se rozhodne, kdo se podívá do finále ve Wembley.

Živý přenosKurzyReal
BayernH2HTIP

Konrad Laimer (Bayern) v souboji o míč s Judem Bellinghamem (Real) Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Oryk HAIST

Real Madrid vs. Bayern Mnichov live přenos: semifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Ve druhém semifinálovém zápase přijede Bayern Mnichov na hřiště Realu Madrid. Bílý balet po výhře s Cádizem získal další titul v La lize a může se soustředit už pouze na Ligu mistrů. Bavoři v pozměněné sestavě padli překvapivě se Stuttgartem a nyní si budou chtít zlepšit reputaci. Sledujte utkání Realu Madrid s Bayernem Mnichov už dnes od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem je Bílý balet, jaké jsou kurzy?

První semifinálový duel přinesl remízu 2:2 při níž jsme viděli dvě penalty a krásné dva góly. Obě mužstva následně o víkendu nechala odpočívat svoje hvězdy. Real se však výhrou 3:0 a získáním titulu naladil přece jen lépe než Bayern, který padl se Stuttgartem 1:3.

Dle bookmakerů je favoritem domácí Real Madrid s kurzem 1,93. Na bavorský tým je kurz 4,00. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 3,97.

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Polák Szymon Marciniak, který v průměru rozdá 5,5 žlutých karet na utkání.

Real Madrid vs. Bayern Mnichov - informace o zápase
📅 Kdy: 08. 05. 2024, 21:00
🌍 Kde: Santiago Bernabéu, Madrid
🏆 Soutěž: Liga mistrů, semifinále
⚽ Rozhodčí: Szymon Marciniak, Polsko
✔ Kurzy Synotu: 1,93 - 3,97 - 4,00
📺 Live přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Real získal další titul v La Lize, do brány se vrátil Courtois

Los Blancos v sobotu vybojovali další titul v La Lize, čímž si ještě více upevnili status favoritů před odvetou v milionářské soutěži. V sobotu přišel rovnež comeback brankáře Thibauta Courtoise, který odchytal první utkání od srpna, když si ještě před začátkem sezóny poranil koleno, které ho vyřadilo bezmála na celý ročník. Nyní je konečně zpět a při svém návratu pomohl mužstvu k vítězství nad Cádizem.

Bílý balet v tomto střetnutí nechal odpočívat hvězdy a v prvním poločase duel nepřinesl žádné velké vzrušení. Upozornil na sebe jen Militão dělovkou, kterou vychytal Ledesma. To druhý poločas přinesl mnohem více vzruchu. V 50. minutě se dostal do úniku Ramos, ale skvěle ho vychytal Courtois.

O minutu později se skóre poprvé měnilo, když Modrič našel Díaze a ten parádní střelou vstřelil svou šestou branku v sezóně. V 68. minutě si oba spolupráci zopakovali, tentokrát marocký záložník navíc vybídl ke skórování střídajícího Bellinghama. V nastaveném čase na 3:0 upravil Joselu a Real mohl slavit nejen vítězství, ale i mistrovský titul.

Ancelottimu hraje do karet, že se mu vyprázdnila marodka a má široký kádr plný kvalitních hráčů, kteří mohou rozhodnout utkání. Chybět tak bude pouze Alaba.

Bayern padl se Stuttgartem a trápí ho rozsáhlá marodka, mimo je Guerreiro

V Bundeslize je rovněž o titulu rozhodnuto, ale tentokrát se mistrovské oslavy musely obejít bez Bayernu Mnichov. Bavoři mají navíc starost se Stuttgartem, na který mají náskok pouhé dva body a další škobrtnutí by je mohlo stát i druhou pozici. To by bylo nejhorší umístění od roku 2011.

A právě se Stuttgartem odehrál tým Thomase Tuchela sobotní duel Bundesligy. Die Schwaben se Bavorů nezalekli a na svém hrišti měli více ze hry. Ani ne po půl hodině hry vstřelil první branku domácích Stergiou, na tu dokázal z penalty odpovědět Harry Kane. Po změně stran přišel zásadní okamžik německé bitvy, když Kane vyslal do úniku Choupo-Motinga a ten obrovskou šanci nedal. V 83. minutě tak přišel trest. Na centr Silase si naběhl nehlídaný Woo-Yeong Jeong a poslal Stuttgart do vedení. V nastavení o vítězství 3:1 rozhodl Silas.

Die Roten se tak budou muset zamyslet co změnit do utkání s Realem, v kterém nebudou favoritem. Navíc se jim v posledním duelu zranil Guerreiro a rozšířil tak početné zastoupení na marodce.

Chybět kromě Guerreira bude Buchmann, Coman, Boey, Marušić, Sarr a nejspíš i Upamecano.

  • Datum, čas a místo zápasu: 8. 5. ve 21:00, Santiago Bernabéu, Madrid

Vzájemné zápasy mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov – H2H

Jak bylo psáno výše, tak poslední vzájemná bitva těchto klubů dopadla remízou 2:2. Předtím se oba giganti potkali až v roce 2018 rovněž během semifinále. Tehdy se radoval z postupu Bílý balet.

Posledních 5 zápasů mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov v Lize mistrů
30. 04. 2024 Bayern - Real 2:2
01. 05. 2018 Real - Bayern 2:2
25. 04. 2018 Bayern - Real
1:2
18. 04. 2017 Real - Bayern
4:2
12. 04. 2017 Bayern - Real
1:2

TIP na semifinále Ligy mistrů Real Madrid vs. Bayern Mnichov

Bitva gigantů v minulém střetnutí nabídla čtyři branky a fanoušci doufají v to samé i v odvetě. Bayern je rozhodně v horší situaci, a pokud chce zachránit sezónu, tak by měl do boje o postup dát všechno. Bílý balet je však v obrovské pohodě a nemá letos ve zvyku prohrávat. Seběvědomí a síla z týmu doslova srší a k tomu směřuje i náš tip.

TIP: Real postoupí v řádné hrací době sipka Vsadit u Synotu

Tip na utkání Real vs. Bayern - Synot

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Real Madrid vs. Bayern Mnichov v televizi (TV), je někde online live stream?

Bitvu Realu s Bayernem lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Synottipu.

Na přípravu Realu proti Bayernu se podívejte níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Manchester United se v televizi objeví hned dvakrát a nutně potřebuje bodovat

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 6.5.-12.5.

Na co vše se můžete v týdnu od 6. do 12. května těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.