Liga mistrů živě: Atlético Madrid vs. Inter

Loňský finalista Ligy mistrů Inter bude v odvetě osmifinále hájit jednobrankový náskok na hřišti Atlética. Milánský celek měl v úvodním duelu velkou převahu, větší polštář si ale vypracovat nedokázal a v Madridu tak bude o co hrát.

Živý přenosKurzy
AtléticoInterTip

Lautaro Martínez je v životní formě Foto: Profimedia/ IMAGO

Liga mistrů 2023/24, odveta osmifinále živě: Atlético Madrid vs. Inter v TV dnes od 21:00

V Lize mistrů zbývá odtajnit jména dvou posledních čtvrtfinalistů. Zatím se z postupu radovali všichni favorité, v posledních dvou osmifinálových soubojích je ale vše ještě otevřené. Inter si na domácím hřišti vybojoval mírný náskok, Atlético ale je určitě schopné se vrátit do hry. Sledujte dramatickou odvetu ve středu od 21:00 živě na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Ligu mistrů: Inter by si měl pohlídat postup

Atlético bude mít ve středu výhodu domácího prostředí, kde mu fanoušci jsou schopni vytvořit skvělou kulisu. Inter je ale v takové formě, že by si dle papírových předpokladů měl v Madridu zajistit postup mezi nejlepší osmičku soutěže. S tímto názorem se ztotožňují i bookmakeři, kteří postupové šance hodnotí v poměru 1,24 ku 3,90 ve prospěch italského mužstva.

Nerazzurri jsou dokonce favoritem i samotné odvety. Ani tentokrát se nečeká příliš mnoho branek, kurz na méně než 2,5 přesných zásahů je nižší než na více. Inter ostatně ví, že pokud ani jednou neinkasuje, postup ho nemine. Ani jeden ze soupeřů nejde pro ostřejší zákrok či emotivní reakci daleko, a tak naopak počet karetních trestů by mohl být vyšší. Na to bude mít vliv také zkušený polský sudí Marciniak.

Informace před zápasem Atlético - Inter
📅 Kdy: 13. 3. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Wanda Metropolitano, Madrid
🏆 Soutěž: Liga mistrů 2023/24, 2. osmifinále
Rozhodčí: Szymon Marciniak, Polsko
Kurzy Sazkabetu: 3,05 - 3,10 - 2,51
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Atlético v posledních týdnech tápe a s návratem do LM bude mít problém

Zatímco Real se v letošní sezoně vrátil do top formy a vévodí tabulce La Ligy, v méně renomované části Madridu příliš mnoho důvodů k radosti není. Atlético se naposledy hůře než na třetím místě umístilo v ročníku 2011/12, nyní mu ale po dlouhé odmlce podobný osud hrozí znovu.

Není to přitom tak dávno, co byl ještě klub na dostřel vedoucímu duu Real – Girona, v posledních týdnech ale zcela ztratil formu a momentálně to začíná zavánět i problémy s udržením v elitní čtyřce, která zajišťuje účast i v příští edici Ligy mistrů. Náskok na pátý Athletic Bilbao totiž činí pouhé dva body, přičemž Baskové i nadále pokračují ve sbírání bodů.

To Atléti vyhráli jediné z posledních pěti soutěžních utkání a jen dvě z předešlých devíti. Hned pět z nich prohráli, naposledy o víkendu na hřišti potápějícího se Cádizu 0:2. V rámci zmíněné nedobré série také vypadli v semifinále poháru Copa del Rey právě s Bilbaem, kterému podlehli v dvojzápase celkovým skóre 0:4.

Před odvetou proti Interu tak nálada nemůže být kdovíjak dobrá. Ani úvodní souboj v Miláně nenabídl příliš důvodů k optimismu, Atlético ani jednou nevystřelilo na branku. V utkání se navíc zranila největší hvězda mužstva Griezmann, ten si poranil kotník a od té doby nenastoupil. Italská média spekulují o tom, že by měl nastoupit i přes případnou přetrvávající bolest, jde ale o nepotvrzenou informaci. Jisté ale je, že kouč Simeone bude francouzského lídra potřebovat, pokud chce pomýšlet na obrat.

Statistiky prvního zápasu (Inter - Atlético 1:0)
Inter Statistika Atlético
2,33 xG 0,61
19 Střely 7
5 Střely na bránu 0
55 Držení míče (%) 45
3 Rohové kopy 2
10 Fauly 16
2 Žluté karty 4

Inter třináctkrát za sebou vyhrál a míří minimálně za doublem

Nerazzurri se mohou pyšnit momentálně nejlepší sérií výsledků v celé Evropě, vyhráli třináct soutěžních zápasů v řadě. Lépe je na tom snad jen saúdskoarabský Al Ittihad, jenž nenašel soupeře už dokonce 28x za sebou. Na této úctyhodné vlně se Inter dovezl k zisku první letošní trofeje, italského Superpoháru, a u toho s největší pravděpodobností nezůstane.

V tabulce Serie A má deset kol před koncem už šestnáctibodový náskok na městského rivala AC, a tak by si měl kýžené scudetto zajistit už se značným předstihem. Mělo by jít o dvacátý titul v historii klubu, čímž se mimochodem osamostatní na druhém místě mezi italskýmu celky a odpoutá se právě od Rossoneri.

Nedá se přitom v žádném případě mluvit o tom, že by Inter jen využil snazšího losu. Během své vítězné série porazil mimo jiné Lazio, Neapol, Fiorentinu, Juventus, AS Řím, Atlético, Atalantu a naposledy také Bolognu. Kromě AC Milán tak nastoupil proti všem zbývajícím obyvatelům elitní devítky tabulky.

Ani u dvou trofejí by ale nemuselo zůstat. Před rokem se Inter probojoval v Lize mistrů až do finále, kde jen těsně po velkém boji padl s Manchesterem City. Letos by chtěl zamířit ještě o stupínek výše. Nejprve je ale třeba zvládnout odvetu v Madridu, u které bude chybět střelec jediného gólu z prvního duelu Arnautović. Zranil se také Carlos Augusto, s absencí obou fotbalistů by si ale trenér Inzaghi měl poradit.

  • Datum, čas a místo zápasu: 13. 3. ve 21:00, Estadio Metropolitano (Madrid)

Tip na výsledek zápasu Atlético vs. Inter v odvetě osmifinále Ligy mistrů

Jeden klub je aktuálně v krizi, druhý má za sebou třináct vítězství v řadě. Jeden se buď bude muset obejít bez hvězdného Griezmanna úplně, nebo bude tenhle šikula hrát skrz bolest, zatímco druhému nikdo z klíčových hráčů nechybí. Inter by neměl mít s potvrzením postupu výraznější problémy a v naší redakci věříme tomu, že si ho zajistí i druhou výhrou.

TIP: Inter vyhraje  sipka Vsadit u Sazkabetu

Inter je v jasně lepší formě a měl by si postup pohlídat

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal Atlético vs. Inter v televizi (TV), jak je to s online live streamy?

Osmifinále Ligy mistrů mezi Atléticem a Interem odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 3. U českých sázkových kanceláří bohužel stream nenajdete, můžete si ale na finálový duel vsadit před výkopem i poté LIVE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Souboj Chelsea s Newcastlem bude o udržení naděje na poháry

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 11.3.-17.3.

Na co vše se můžete v týdnu od 11. do 17. března těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.