Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Manchester United live

Skupina A začíná utkáním gigantů Bayernu Mnichov a Manchesteru United. Lepší středu se slavnou znělkou Ligy mistrů v uších jsme si nemohli přát. Dva favorité si to hned na úvod rozdají o lepší pozici pro osmifinále, kam oba plánují postoupit. Manchester chce napravit svoje poslední výsledky v lize, ale Bayern má obrovskou sílu v čele s Harrym Kanem.

Živý přenosKurzyPreviewTip

manchester united Foto: Profimedia

Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Manchester United live přenos

Manchester United přijede do Německa a bude se snažit si napravit reputaci z posledních zápasů. V cestě mu stojí Bayern Mnichov, nejtěžší možný soupeř ve skupině. První zápas může hodně napovědět o vývoji skupiny A, sledujte jej živě 20. 9. 2023 od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Bayern vs. Man United

Sleduj průběh zápasu ZDE

Bayern s Manchestrem – jaké jsou kurzy na utkání gigantů?

Naposledy se tyto týmy utkaly v roce 2018, tehdy šlo ale pouze o přípravné utkání. V Lize mistrů na sebe dnes narazí poprvé od roku 2014.

Za devět let se mnohé změnilo. Po odchodu Alexe Fergusona prošli United několika krizemi, přičemž ta poslední trvá doteď. To Bayern je stále stejně dominantním hráčem německé Bundesligy a předním klubem Ligy mistrů.

Tohle všechno se odráží i ve vypsaných sázkách. Bookmakeři jasně favorizují Bayern s kurzem 1,50. Na Red Devils najdeme vysoký kurz 6,18, remíza je vypsaná za 4,69.

Informace před zápasem Bayern Mnichov vs. Manchester United
🕖 Kdy: 20. 9. 2023
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov
🏆 Soutěž: Skupinová fáze Ligy mistrů
Rozhodčí: Glenn Nyberg
Kurzy Tipsportu: 1,50 – 4,69 – 6,18
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Bayern se po vyřazení z poháru rozjíždí

Bayern si loni ověřil, že nahradit Roberta Lewandowskiho není úplně jednoduché. Za polského čarostřelce přišel jako náhrada Sadio Mané a nebyl to úplně povedený tah. Mané do Bayernu úplně nezapadl, a navíc ho trápila zranění. Po roztržce se Saném bylo jasné, že druhý rok už v bavorském velkoklubu neodkope.

Od nové sezóny si Bayern v ofenzivě slibuje mnohem více a vynaložil na to nemalé prostředky. Harry Kane se stal nejdražší posilou v historii Bundesligy, a jak naznačují první zápasy, je to konečně fotbalista, který zastoupí v útoku kanonýra Lewandowskiho. Kane ve čtyřech bundesligových zápasech vstřelil už čtyři branky.

Bayern nezačal nejlépe, když překvapivě klopýtl v domácím Superpoháru s Lipskem, v kterém prohrál vysoko 0:3. Od té doby se tým Thomase Tuchela pomalu rozjíždí. Hned v prvním kole Bundesligy přejel Werder Brémy 4:0 a Kane vstřelil svůj první gól v novém dresu. Poté Bayern přehrál Augsburg (3:1) i Mönchengladbach (2:1) a body ztratil až v posledním ligovém zápase, když remizoval s Leverkusenem 2:2.

Z týmu Bayernu je znát hlad po úspěchu, který se odráží hlavně v osobě Kanea, který je lačný po trofejích. Právě proto se anglický kapitán rozloučil s Tottenhamem a poprvé v kariéře se upsal zahraničnímu klubu. Dnes večer jej ale čekají staří známí soupeři z ostrovů, proti nimž byl zvyklý nastupovat dvakrát ročně.

sipka Tipy na Ligu mistrů 2023/2024

Vzájemné zápasy Bayern – Manchester United
05. 08. 2018 Přátelské utkání 1:0
09. 04. 2014 Liga mistrů – čtvrtfinále 3:1
01. 04. 2014 Liga mistrů – čtvrtfinále 1:1
07. 04. 2010 Liga mistrů – čtvrtfinále 2:3
30. 03. 2010 Liga mistrů – čtvrtfinále 2:1

United trápí problémy s hráči i herní projev

Manchester United měl poměrně povedený závěr jarní části sezony. Díky tomu se dostal na třetí místo v Premier League a vybojoval účast v základní skupině Ligy mistrů. Fanoušci doufali, že vzestup United bude pokračovat i po letní pauze a v nové sezoně se tým zkusí přiblížit kvalitám rivalů ze City.

Místo toho United v nové sezoně provází nejen herní, ale i personální krize. Mason Greenwood byl sice zproštěn obvinění z domácího násilí, ale pro restart kariéry raději přestoupil do Getafe. Stejné problémy nyní řeší pro změnu Antony, který je momentálně mimo kádr. A do toho je Manchester také bez Jadona Sancha, který má podle trenéra ten Haga slabou tréninkovou morálku.

Ten Hag je ale sám pod palbou, protože jeho tým prohrál tři z pěti úvodních zápasů v lize. Vyhrál pouze s Wolves v zápase, ve kterém Manchesteru odpustil rozhodčí penaltu po faulu gólmana Onany, a s Nottinghamem, když Forest neudržel vedení 2:0.

Obrat na 3:2 měl United nakopnout, ale Red Devils místo toho od té doby dvakrát zůstali bez bodu – na Arsenalu a posledně doma s Brightonem, který byl na Old Trafford jasně lepší. Manchester se tak okamžitě potřebuje vzchopit, zbavit se týmové toxicity, a naopak probudit příchozího útočníka Rasmuse Højlunda.

  • Datum, čas a místo zápasu: 20. 9. 2023 v 21:00, Mnichov

Tip na zápas Bayern - Manchester United v Lize mistrů (20. 9. 2023)

Bayern jako jasný favorit přivítá trápící se Red Devils. United mají bezpochyby v kádru kvalitní hráče. Vyřazení Sancha a Antonyho může týmu pomoci, aby se soustředil jen na fotbal. Přesto kvalita a forma stojí na bavorské straně s Kanem, který dobře zná dnešní protihráče.

TIP: Kane dá gól a Bayern vyhraje sipka Vsadit zde

tip na bayern

Kde živě sledovat utkání Bayern Mnichov vs. Manchester United? Bude i live stream?

První kolo Ligy mistrů skupiny A mezi Bayernem a Manchesterem United můžete sledovat ve středu 20. 9. 2023 od 21:00 na Nova Sport 3. Online live stream dostupný není, během hry si však můžete vsadit live.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Evropská konferenční liga UEFA 2023/2024: losování, zápasy

Vyřazovací část třetího ročníku Evropské konferenční ligy ⚽ hraje také Viktoria Plzeň. Podívejte se na výsledky ✔️ i program.