Liga mistrů živě: Inter vs. Atlético Madrid

Poražený finalista loňského ročníku Ligy mistrů touží po cestě až na samotný vrchol. Hned v osmifinále ale čeká Inter nepříjemný soupeř, Atlético Madrid. Úvodní utkání se odehraje v úterý v Miláně.

Živý přenosKurzy
InterAtléticoTip

Lautaro Martínez je v životní formě Foto: Profimedia/ IMAGO

Liga mistrů 2023/24, osmifinále živě: Inter vs. Atlético Madrid v TV dnes od 21:00

Vyřazovací část letošního ročníku Ligy mistrů začala už minulý týden a hned přinesla jedno velké překvapení, když Lazio dokázalo porazit Bayern. Ve hře jsou ještě další dva italské celky, také Neapol bude ve svém souboji outsiderem. To Inter obhajuje finálovou účast a je ve skvělé formě, a tak od něj fanoušci čekají nejvíce. Úvodní osmifinále proti Atléticu Madrid sledujte v úterý od 21:00 živě na Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Ligu mistrů: Inter je favoritem zápasu i na postup

Milánský celek je před výkopem první části dvojzápasu favoritem, rozhodně ho ale nečeká nic jednoduchého. Inter je bookmakery Betana považován za šestého největšího aspiranta na zisk trofeje, osmifinálový soupeř ale o mnoho nezaostává a má osmý nejnižší kurz.

Na postup Interu do čtvrtfinále si lze vsadit v kurzu 1,55, zatímco na Atlético je vypsán kurz 2,45. V případě celkového triumfu v soutěži mají kurzy hodnotu 15,00 v případě domácích a 23,00 u španělského týmu.

Je tedy logické, že se Interu dávají větší šanci i při pohledu čistě na úvodní osmifinálový duel. Čeká se také spíše na góly chudší zápas, při hranici 2,5 branek na zápas je nižší kurz na tzv. under, tedy maximálně dva přesné zásahy.

Informace před zápasem Inter - Atlético Madrid
📅 Kdy: 20. 2. 2024 od 21:00
🌍 Kde: San Siro, Milán
🏆 Soutěž: Liga mistrů 2023/24, 1. osmifinále
Rozhodčí: István Kovács, Rumunsko
Kurzy Betana: 1,78 - 3,50 - 4,90
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Inter osmkrát v řadě zvítězil a míří za titulem

Přestože je Inter v posledních letech zdaleka největší stálicí na čele tabulky Serie A, poslední dva ročníky přinesly v domácí soutěži spíše zklamání. Ne snad že by třetí a druhé místo byly nějakou ostudou, pro tým jen s těmi nejvyššími ambicemi ale přesto šlo o nesplnění cíle. Nyní to ale vypadá, že se Nerazzurri po dvouleté odmlce vrátí na italský trůn a získají scudetto.

Momentálně totiž tahají už osmizápasovou sérii vítězství ve všech soutěžích, naposledy v normální hrací době prohráli v šestém kole se Sassuolem, což bylo ještě na konci září loňského kalendářního roku. Jediná další prohra přišla v osmifinále italského poháru s Bolognou, tehdy Inter padl až po prodloužení. Díky skvělým výkonům tak momentálně náskok milánského týmu na druhý Juventus narostl už na devět bodů, a to má ještě Inter zápas k dobru.

Ani jednou svěřenci Simone Inzaghiho neprohráli ani v základní části Ligy mistrů, tři remízy ale byly přeci jen o něco více, než by bylo záhodno, a tak se Inter musel v tabulce o skóre sklonit před Realem Sociedad. Los osmifinále tedy mohl dopadnout i podstatně hůře. V minulé sezoně Inter došel až do finále, kde nakonec po velkém boji padl s Manchesterem City. Letos už by ale chtěl získat ušatou trofej zpět do svých rukou.

Jeden pohár už ostatně letos Nerazzurri získali, když před měsícem dotáhli do úspěšného konce saúdskoarabskou zastávku v boji o Superpohár. Finále proti Neapoli rozhodl až v nastavení Lautaro Martínez, který hraje v životní formě. Celkem už má v sezoně na svém kontě 23 branek, skvěle se navíc doplňuje s letní posilou Thuramem, jenž se podílel už na 19 zásazích. Interu ale celý tým šlape jako dobře namazaný stroj, a tak se bude jen těžko porážet.

Lautaro Martínez v letošní sezoně
Soutěž Zápasy Bilance
Serie A 22 20+2
Coppa Italia 1 0+0
Superpohár 2 1+0
Liga mistrů 6 2+0

Atlético zažehnalo krátkou krizi pětigólovým výpraskem

To Atlético tak výrazný bodový polštář v tabulce kolem sebe nemá. Po 25 kolech španělské La Ligy je na čtvrtém místě, tedy poslední pozici zaručující účast i v dalším ročníku milionářské soutěže. Náskok na pátý Athletic Bilbao ale činí pouhé dva body. Na druhou stranu je ovšem stále ve hře i vyšší umístění, druhá Girona je vzdálena na rozdíl pěti bodů, třetí Barcelona na tři.

Simeoneho tým ale potřebuje především ustálit své výkony. Druhá polovina ledna mu vyšla fantasticky, blýskl se pěti výhrami v řadě. Na tuto skvělou sérii ale naopak navázal třemi zápasy bez vítězství. V jednom týdnu dokáže hrát zcela vyrovnanou partii s Realem, jen o pár dní později ale tápe proti trápící se Seville.

O to důležitější bylo víkendové přesvědčivé vítězství nad Las Palmas, o kterém v červenobílé části Madridu doufají, že bude začátkem další pozitivnější šňůry. Nepříjemného soupeře z horní poloviny tabulky Atléti přejeli vysoko 5:0, a to přitom před úvodním osmifinále Ligy mistrů odpočívali například Griezmann, de Paul, Hermoso nebo Witsel. Zranění pak do hry nepustilo Moratu, ten by ale pro úterní duel měl už být znovu k dispozici.

Atlético svou skupinu zvládlo na jedničku, v nepříjemné společnosti čtyř papírově poměrně vyrovnaných týmů ani jednou neprohrálo a se 14 body skončilo jasně na prvním místě. Už dávno to přitom není jen bojovný, defenzivně laděný mančaft, více gólů v základní části dal jen Manchester City, a to o jeden. V obraně to naopak nezvykle skřípe, pokud ale budou mít den Griezmann s Moratou, může Atlético porazit v podstatě kohokoliv.

  • Datum, čas a místo zápasu: 20. 2. ve 21:00, San Siro (Milán)

Tip na výsledek zápasu Inter vs. Atlético Madrid v osmifinále Ligy mistrů

Když je zdravý a neodpočívá, hraje celých 90 minut. Z posledních devíti zápasů, ze kterých byla tato data sbírána, si pak hned šestkrát Mario Hermoso připsal minimálně tři čistě odebrané míře. Vzhledem k tomu, že se dá očekávat od Interu o něco větší aktivita na míči, se tak od španělského levého stopera dá očekávat splnění této porce.

TIP: Hermoso odebere alespoň 3 míče sipka Vsadit u Betana

Hermoso je mašinou na odebírání míčů

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal Inter vs. Atlético v televizi (TV), jak je to s online live streamy?

Osmifinále Ligy mistrů mezi Interem a Atléticem odvysílá placený televizní kanál Premier Sport 2. U českých sázkových kanceláří bohužel stream nenajdete, můžete si ale na finálový duel vsadit před výkopem i poté LIVE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Liga mistrů se posunula do své vyřazovací fáze

Osmifinále Ligy mistrů 2023/24 – kurzy, preview, tipy

Po zimním spánku se probouzí také milionářská Liga mistrů. Na co se můžeme těšit v osmifinálových bojích a kdo je favoritem na titul?

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Pokračují elitní fotbalové soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi?

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.