Liga mistrů živě: Paris Saint-Germain - AC Milán

Skupina F každé kolo nabízí bitvu gigantů a nejinak to bude v tomto utkání, ve kterém se utkají PSG a AC Milán. Oba kluby v předchozím kole ztratily, když PSG prohrálo s Newcastlem 4:1 a AC Milán bral jen bod po remíze s Dortmundem 0:0. Jestli chtějí pomýšlet na postup, tak musejí vyhrát.

sipka Informace o utkání AC Milán vs. PSG (7. 11.) najdete ZDE

Přímý přenosKurzyPSG
AC MilánH2HTIP

Hráči PSG se radují z branky Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain vs. AC Milán: Liga mistrů živě

Fanoušci milionářské soutěže se po reprezentační pauze dočkají dalších zápasů. Pohled na skupinu F nám ukazuje, že se tato „skupina smrti“ po předchozím kole výrazně zamotala. Utkání Ligy mistrů mezi Paris Saint-Germain a AC Milán sledujte ve středu 25. 10. od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Paříž je favoritem: Jaké jsou kurzy?

Zápasy skupiny F jsou výrazně nevyzpytatelné, protože vyhrát v této skupině může každý a těžko hledat favorita na postup. Paris Saint-Germain v předchozím zápase s Newcastlem prohrál vysoko 1:4. Náladu si následně spravil v lize dvěma vítězstvími za sebou. To AC Milán po remíze s Dortmundem 0:0 vyhrál s Janovem 1:0 a pak padl ve šlágru italské Serie A s Juventusem 0:1.

Bookmakeři favorizují PSG v kurzu 1,78. Jeho soupeř AC Milán má kurz 4,60. Na remízu si můžete vsadit v kurzu 3,95.

Rozhodčím zápasu bude slovinský sudí Slavko Vinčić, který naposledy pískal utkání Ukrajiny se Severní Makedonií (2:0).

Informace před zápasem PSG vs. AC Milán
🕡 Kdy: 25. 10. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Parc des Princes, Paříž
🏆 Soutěž: Liga mistrů, skupina F
Rozhodčí: Slavko Vinčić, Slovinsko
Kurzy forBETu: 1,78 – 3,95 – 4,60
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Paris Saint-Germain je zpět na vítězné vlně, chybí Zaïre-Emery

Pařížané v Lize mistrů schytali nečekaný debakl od Newcastlu (4:1). A po předchozí remíze v domácí lize s Clermontem (0:0) byli všichni zvědaví, jestli se v dalších utkání  seberou, nebo se budou utápět v krizi.

Navíc přijeli na hřiště Rennes, se kterým v loňské sezóně oba vzájemné zápasy prohráli. PSG však s přehledem vyhrálo 3:1 a po reprezentační pauze si poradilo i se Štrasburkem (3:0). V lize se však nadále nachází na třetím místě a ztrácí dva body na vedoucí Monaco a bod na druhé Nice.

Reprezentační sraz pomohl zlobivému dítěti Kylianu Mbappému, aby se opět rozstřílel. Po čtyřech zápasech půstu vstřelil dvě branky Nizozemcům a pak jednu Skotsku. Formu si přinesl i do PSG, když proti Štrasburku byl dominantní postavou celého duelu.

V 10. minutě s přehledem proměnil penaltu a ve 31. minutě po krásné individuální akci vybídl Solera ke skórování, který se z blízka nemýlil. Na konečných 3:0 po další kličkované zvýšil Fabian Ruiz. Paříž se dominantním výkonem výtečně naladila na utkání Ligy mistrů.

Kouč Luis Enrique však řeší i jednu nepříjemnost. Mladík Warren Zaïre-Emery, který se v hvězdném kádru zabydlel v základní sestavě, má problémy s kotníkem a není jisté, jestli nastoupí proti AC. K dispozici nebude mít ani Nuna Mendese nebo Marca Asensia. Enriqueho však může těšit výborná forma Achrafa Hakimiho. Ten z pozice pravého beka stihl nastřílet už čtyři branky a přidal dvě asistence.

Posledních 5 zápasů PSG
21. 10. 2023 PSG - Štrasburk 3:0
08. 10. 2023 Rennes - PSG 1:3
30. 09. 2023 Newcastle - PSG 4:1
27. 09. 2023 Clermont - PSG 0:0
24. 09. 2023 PSG - Olympique Marseille 4:0

AC Milán padl s Juventusem a přišel o domácí neporazitelnost

AC Milán se mohl pyšnit dobrou formou, protože vyhrál v domácí lize čtyřikrát za sebou a oklepal se tak z výprasku 1:5 od městského rivala Interu. V Lize mistrů zatím posbíral jen dvě remízy 0:0 s Newcastlem a Dortmundem. Nyní tedy potřebuje výhru jako sůl.

Před středečním šlágrem v Lize mistrů ho čekal i šlágr v italské Serii A s Juventusem. V něm měli v prvním poločase Rossoneri navrch, kdy hlavně Leao dělal Staré dámě problémy. AC však nedokázalo z toho nic vytěžit. Ve 40. minutě přišel zlomový okamžik, když Thiaw ve stylu rugby zastavil unikajícího Moiseho Keana, který by šel sám na bránu. Po zásluze obdržel červenou kartu a šel do sprch.

Oslabení Rossoneri už v útoku nijak nehrozili. V 63. minutě napřáhl z velké dálky Manuel Locatelli a tečovaná rána spadla za bezbranného brankáře Miranteho. Juventus tak zvítězil 1:0 a vzal milánským jejich domácí neporazitelnost.

Kuriózní situaci musel AC Milán řešit před zápasem. Do branky totiž musel 40letý Mirante, který je až třetím brankářem Rossoneri. Jednička Mike Maignan totiž chyběl vinou vyloučení proti Janovu a Marco Sportiello se před zápasem zranil. Proti PSG by však měla být připravena jednička Maignan a Mirante bude na lavičce.

Trenér Stefano Pioli bude postrádat i Rubena Loftuse-Cheeka, Samuela Chukwuezeho a dlouhodobě zraněné Caldaru s Bennacerem. Trenér hostí navíc musí vyřešit i špatnou koncovku, která nyní trápí Rossoneri. V posledních třech zápasech totiž vstřelili pouze jednu branku.

Základní fáze Ligy mistrů, skupina F

Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
Newcastle 2 1 1 0 4:1 4
PSG 2 1 0 1 3:4 3
AC Milán 2 0 2 0 0:0 2
Dortmund 2 0 1 1 0:2 1

Vzájemné zápasy mezi Paris Saint-Germain a AC Milán – H2H

PSG a AC Milán nejsou tradičními soupeři na evropských kolbištích. Všeho všudy se týmy potkaly jen pětkrát. Naposledy to bylo před více než jedenácti lety. Historicky je úspěšnější milánské AC, které zvítězilo třikrát. Dvakrát se týmy rozešly s remízou.

  • Průměr branek ve vzájemných zápasech je pouhých 1,6.
  • PSG nikdy nevyhrálo.
  • První zápas se hrál 05. 04. 1995 a poslední 04. 01. 2012.
  • V dresu obou celků hrála řada hvězd: George Weah, Leonardo, Ronaldinho, Zlatan Ibrahimović, David Beckham a naposledy oba brankáři středečních soupeřů Mike Maignan a Gianluigi Donnarumma.
Vzájemné zápasy mezi PSG a AC Milán
13. 02. 2012 Přátelský zápas AC Milán - PSG 1:0
20. 02. 2001 Liga mistrů (osmifinálová skupina) PSG - AC Milán 1:1
14. 02. 2001 Liga mistrů (osmifinálová skupina) AC Milán - PSG
1:1
19. 04. 1995 Liga mistrů (semifinále)
AC Milán - PSG
2:0
05. 04. 1995 Liga mistrů (semifinále) PSG - AC Milán
0:1
  • Datum, čas a místo zápasu: 25. 10. 2023 od 21:00, Parc des Princes, Paříž

TIP na utkání Ligy mistrů: Paris Saint-Germain vs. AC Milán

Oba týmy mají o co hrát a vítězství jim může v zamotané „skupině smrti“ pomoci k postupu. PSG se vrátilo na pohodovou vítěznou vlnu a pomalu se rozjíždí. Vzrůstající formu bude chtít potvrdit i proti AC Milán, který nikdy neporazilo.

AC Milán má problémy s koncovkou a střeleckou smůlu by chtěl protrhnout v tomto zápase. Přesto je možné, že to stačit nebude, což si myslí i redakce.

TIP: Pouze PSG vstřelí branku sipka Vsadit u forBETu

Tip na utkání PSG vs. AC Milan - forBET

Kde živě sledovat utkání Ligy mistrů Paris Saint-Germain vs. AC Milán? Přímý přenos v televizi, bude i live stream?

Zápas Ligy mistrů PSG s AC Milán vysílá stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV. České sázkové kanceláře nevlastní jakákoliv práva na vysílání milionářské soutěže. Na zápasy Ligy mistrů si však můžete vsadit například u forBETu.

Na rozhovor s pařížským záložníkem Lee Kang-inem před utkáním s AC Milán se podívejte níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

rozhodci.jpg

Co je a co není ruka: výklad pravidel, příklady

Co je a co není ruka je častým předmětem diskuzí mezi fanoušky fotbalu. Článek se chce na pravidlo podívat zevrubněji.

forBET - sázej na fotbal s atraktivním bonusem a nejlepšími kurzy

Recenze sázkové kanceláře forBET: registrace, bonusy a kurzy

Mezi licencované sázkové kanceláře ⚽ v České republice patří i forBET. V článku ☝️ se o této sázkovce a jejích bonusech dozvíte více.