Liga mistrů živě v TV: Real Madrid vs. Neapol

Real Madrid už má postup do osmifinále Ligy mistrů zajištěn, po středečním vzájemném souboji se k němu může přidat také Neapol. Té v hlavním městě Španělska jistotu úspěchu přinese vítězství, v případě příznivého výsledku ze souběžně hraného utkání ale může stačit i méně.

Živý přenosKurzy
Real Madrid – NeapolTip

Na Bellinghama a Osimhena bude upřena největší pozornost Foto: Profimedia

Základní skupina Ligy mistrů 2023/2024 živě: Real Madrid vs. Neapol ve středu v TV

Bílý balet zatím v letošním ročníku milionářské soutěže neztratil ani bod a už s velkým předstihem se může těšit na jarní fázi Ligy mistrů. Pokud doma s Neapolí neprohraje, zajistí si už i první místo v konečném účtování skupiny. Hosté z jihu Itálie ještě potřebují nějaký ten bod sebrat, aby i oni mohli střádat plány na osmifinále. Odvetu mezi Realem Madrid a Neapolí sledujte ve středu od 21:00 živě na Nova Sport 4.

sipka Získejte u Tipsportu bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na skupinu LM: Real je doma tradičně favorizován

Real je jasným lídrem skupiny C, zatím všechny zápasy vyhrál a už má jistý postup. Žádné podceňění situace se ale nedá čekat, stále je ve hře pojištění prvního místa. Domácí tak jsou favoritem, kurz na jejich vítězství činí u Tipsportu 1,88.

Neapol ale už v prvním vzájemném souboji pořádně zlobila a po výměně trenéra zabrala, do Madridu tak rozhodně nejede bez šance na úspěch. Pro tipující, kteří by věřili překvapení v podobě výhry hostů, je připraven kurz 4,17.

Velikost obou soupeřů s sebou ruku v ruce nese také zvýšenou odpovědnost na hladký průběh sledovaného souboje. Na vše bude s píšťalkou v ruce dohlížet renomovaný francouzský arbitr Francois Letexier.

Informace před zápasem Real Madrid - Neapol
📅 Kdy: 29. 11. 2023 od 21:00
🏟 Kde: San Bernabéu, Madrid
🏆 Soutěž: Základní skupina Ligy mistrů 2023/24, 5. kolo
Rozhodčí: Francois Letexier, Francie
Kurzy Tipsportu: 1,88 - 3,91 - 4,17
📺 Přímý přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Realu se vrátil Bellingham a dostal se do čela tabulky La Ligy

Bílý balet momentálně tahá už jedenáctizápasovou sérii bez porážky. Z toho hned devětkrát vyhrál, jen dvakrát remizoval, a tak se po posledním víkendovém kole konečně vyhoupl před letošní zázrak z Girony až na první místo tabulky španělské nejvyšší soutěže.

Během zmíněné úspěšné šňůry Real inkasoval jen šest branek, zvládl i náročné El Clásico na hřišti Barcelony a poradit si dokáže i s absencemi klíčových hvězd. Z reprezentační přestávky si zranění přivezl brazilský hračička Vinícius Jr., který si poranil hamstring a chybět by měl minimálně do ledna.

Své zdravotní potíže naopak oproti prvotním očekáváním rychle vyřešil nejlepší hráč dosavadního průběhu letošní sezony, anglický záložník Jude Bellingham. Ten nakonec musel vynechat jen dva soutěžní duely za Real a hned při svém návratu se blýskl dalším gólem do sítě Cádizu. Celkem už tak má na svém kontě během podzimu v novém dresu 14 branek a tři asistence.

V nedělním souboji s Cádizem se znovu ve skvělém světle ukázal také další Brazilec Rodrygo, na němž leží při absenci svého reprezentačního kolegy větší tíha odpovědnosti. Ve třech posledních zápasech za Real vstřelil pět gólů a na další čtyři nahrál a stává se další velkou oporou královského klubu.

Ten už má místenku v osmifinále Ligy mistrů zajištěnou po předchozím utkání s Bragou, ve skupině C zatím neztratil ani bod a i jeho potvrzení prvního místa je v podstatě jen formalitou. Proto se nedá očekávat start Luky Modriće, jehož rovněž trápí drobné zdravotní neduhy a nemá tedy smysl riskovat.

Liga mistrů, skupina C

Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
Real Madrid 4 4 0 0 9:3 12
Neapol 4 2 1 1 6:5 7
Braga 4 1 0 3 5:9 3
Union Berlín 4 0 1 3 3:6 1

Neapol pod novým trenérem zabrala

Na působení Luciana Spallettiho u výběru Neapole se po úvodních měsících nového ročníku vzpomíná snad s ještě větší láskou, než tomu bylo v jeho průběhu. Čtyřiašedesátiletý lodivod zůstane už navždy zapsán zlatým písmem do historie Partenopei, v létě ale odešel a jeho nástupce se neosvědčil.

Francouz Rudi Garcia vydržel na lavičce obhájce titulu v Serii A jen do poloviny listopadu. Tým předával na čtvrtém místě tabulky, což sice není žádná tragédie, vzhledem k nedávným úspěchům je to ale zkrátka málo. Do Neapole se na jeho místo po deseti letech vrátil zkušený trenér Walter Mazzarri, jenž při svém prvním působení v klubu vyhrál italský pohár a v lize skončil druhý. Nyní má ale ještě vyšší cíle.

První utkání pod jeho vedením Neapoli vyšlo, na hřišti silné Atalanty zvítězila 2:1. Mazzarri přinesl změnu mezi třemi tyčemi, kam se na úkor Mereta postavil Gollini. Jen na lavičce zůstal také nigérijský ostrostřelec Osimhen, ten se ale sotva vyléčil ze svého zranění, a tak šlo spíše o ochranu jeho zdraví. Na San Bernabéu by už měl nastoupit v základní sestavě.

Neapol stále hraje o mnoho, skupinu má sice rozehranou velmi dobře, ještě nějaký bod by ale přidat potřebovala. V tuto chvíli jich má sedm, pokud by ale Braga v souběžně hraném utkání podle očekávání porazila doma Union, mohla by za čtrnáct dní cestovat do Neapole k přímému souboji o postup. Vítězství v Madridu by ale všechny pochybnosti rozmělnilo a poslalo Partenopei do jarní fáze.

  • Datum, čas a místo zápasu: 29. 11. ve 21:00, San Bernabéu (Madrid)

Tip na výsledek zápasu Real Madrid vs. Neapol ve skupině C Ligy mistrů

První vzájemné utkání v Itálii skončilo divokou přestřelkou 3:2 ve prospěch Realu. Neapol kousala, byla slavnějšímu soupeři zcela vyrovnaným partnerem, nakonec ale body nebrala. Podobný průběh by mohla mít i odveta v Madridu, Neapol by se minimálně jednou měla prosadit, na body ale podle naší redakce nedosáhne.

TIP: Real vyhraje a dostane gól

Neapol by měla kousat, body si ale podle redakce neodveze

Kde sledovat skupinu LM živě: fotbal Real Madrid vs. Neapol v televizi (TV), bude i online live stream?

Přímý přenos zápasu Realu Madrid s Neapolí odvysílá placená televizní stanice Nova Sport 4. České sázkové kanceláře nemají práva na vysílání. U Tipsportu si však můžete vsadit, a to před zápasem i v jeho průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Newcastle zažil proti PSG pohádku, potřebuje ji ale zopakovat

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 27.11-3.12.

Které zápasy si můžete naladit v televizi v týdnu od 27. listopadu do 3. prosince? Poradíme vám, kdy a kde si pustit ty největší šlágry.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...