Neapol vs. Barcelona živě v osmifinále Ligy mistrů

Středeční zápas Ligy mistrů představí dva soupeře, kterým se letos příliš nedaří. Neapol přivítá Barcelonu a pro oba kluby představuje milionářská soutěž možnost napravit si reputaci z nepovedené sezóny v lize.

Živý přenosKurzyNeapol
BarcelonaH2HTIP

Robert Lewandovski a Fermín Lopéz v utkání s Granadou Foto: Profimedia

Neapol – Barcelona live přenos: osmifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Atraktivní zápas slibuje souboj Neapole s Barcelonou. Oboum celkům se nedaří v lize, což si jistě budou chtít kompenzovat v Lize mistrů. Utkání sledujte už dnes ve 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Mírným favoritem je Barcelona, jaké jsou kurzy?

Neapol se v lize trápí a potřebovala by zabrat a Liga mistrů je na to ideální příležitost. Proti ní bude stát Barcelona, která rovněž neprožívá nejlepší sezónu a bude si chtít napravit reputaci.

Podle bookmakerů je mírným favoritem Barcelona v kurzu 2,43. To na domácí je kurz 2,99. Remíza je ohodnocena kurzem 3,57.

Utkání bude řídit německý rozhodčí Felix Zwayer, který průměrně rozdá 4,5 žluté karty na zápas.

Neapol vs. Barcelona – informace o zápase
📅 Kdy: 21. 02. 2024, 21:00
🌍 Kde: Stadio Diego Armando Maradona, Neapol
🏆 Soutěž: Liga mistrů, osmifinále
⚽ Rozhodčí: Felix Zwayer
✔ Kurzy Tipsportu: 2,99 – 3,57 – 2,43
📺 Live přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Neapol má nového trenéra, na Barcelonu je povede Calzona

Strašidelné výsledky Neapole v Serii A stály místo trenéra Mazzariho. Ten k týmu nastoupil v listopadu, když vedení klubu odvolalo Rudiho Garciu. V klubu tak vydržel pouhé tři měsíce a mužstvo převzal Francesco Calzona, který podepsal smlouvu do konce sezóny. Zároveň Calzona zůstává trenérem slovenské reprezentace, s kterou nedávno prodloužil smlouvu do roku 2025 bude ji vést na letošním Euru v Německu.

Proti Barceloně ho čeká první zápas na lavičce Neapole a nebude se jednat o nic jednoduchého, protože Calzona musí tým nakopnout po sérii nemastných zápasů. Neapol v posledním zápase totiž pouze remizovala 1:1 s průměrným Janovem, po které Neapol padla na deváté místoSerii A.

Domácí Neapol sice měla více ze hry, ale jako první se radoval Janov, který krátce po změně stran poslal do vedení Frendrup. Šance domácích však přicházeli vniveč a vypadalo to na další prohru klubu sí do Až v 90. minutě zachránil aspoň remízu Ngonge. Remíza však nezachránila trenéra Mazzariho a vedení ho odvolalo.

Nový trenér se bude moci proti Barceloně spolehnout na kanonýra Osimhena, který by měl být po AFCONu k dispozici. Postrádat by tedy měl jen Zielinskiho, jinak má kádr kompletní.

Barcelona ztrácí na Real už osm bodů, táhne jí Yamal

Barcelona rovněž neprožívá nejlepší sezónu a také bude řešit trenérskou změnu. Ta nastane až po sezóně, protože trenér Xavi se rozhodl nepokračovat v roli hlavního kouče Blaugranas.

Barcelona ztrácí na svého odvěkého rivala osm bodů a titul v La Lize je nejspíš v nedohlednu. Po prohře s Villarrealem se Xaviho tým přece jen trochu nakopl a ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech neprohrál. Ztrátu si připsala jen s Granadou, když parádní přestřelka skončila 3:3. Poslední zápas Barca zvládla v utkání se Celtou Vigo.

Vyrovnané utkání otevřel na konci první půle polský veterán Lewandowski. Na začátku té druhé však vyrovnal Aspas. Dlouho to vypadalo na další dělbu bodů, ale v 93. minutě byla po faulu na Yamala odpískána penalta. Tu Lewandowski neproměnil, po zásahu videorozhodčího se ale pokutový kop opakoval kvůli brankáři Guaitovi, který nestál na čáře. Opakovaný pokus už polský střelec proměnil a Barcelona si odvezla vítězství 2:1.

Poslední zápasy sice Barcelona sbírá body, není to však příliš přesvědčivé. Xaviho ofenzivu společně s Lewandowskim táhne šestnáctiletý Lamine Yamal. Ten zachraňoval už remízu s Granadou dvěma brankami, v posledním zápase přidal asistenci a vybojoval penaltu. Barceloně se i pomalu vyprazdňuje marodka, takže zbytek sezóny by mohl být v Katalánsku lepší.

  • Datum, čas a místo zápasu: 21. 2. ve 21:00, Stadio Diego Armando Maradona, Neapol

Vzájemné zápasy mezi Neapolí a Barcelonou – H2H

Vzájemná utkání vyznívají lépe pro Barcelonu. Oba kluby se potkali osmkrát a Barcelona vyhrála pět uktání, jednou zvítězila Neapol, dvakrát utkání skončilo remízou. Čtyřikrát šlo o přátelská utkání. Naposledy se potkaly týmy v tzv. šestnácitfinále Evropské ligy. Z něho po výsledcích 1:1 a 4:2 postoupila Barcelona.

Vzájemné zápasy mezi Neapolí a Barcelonou
24. 02. 2022 Evropská liga Neapol - Barcelona 2:4
17. 02. 2022 Evropská liga Barcelona - Neapol
1:1
08. 08. 2020 Liga mistrů Barcelona - Neapol 3:1
25. 02. 2020 Liga mistrů Neapol - Barcelona 1:1
10. 08. 2019 Přátelský zápas Neapol - Barcelona 0:4
08. 08. 2019 Přátelský zápas Barcelona - Neapol 2:1
06. 08. 2014 Přátelský zápas Neapol - Barcelona 1:0
22. 08. 2011 Přátelský zápas Barcelona - Neapol 5:0

TIP na utkání Ligy mistrů Neapol vs. Barcelona

Oba týmy jsou mimořádně vzdáleni obhajobě titulů v domácích ligách. Barcelona je na tom přece jen o něco lépe a na Neapol by to mohlo stačit. Té by již mohl pomoci Victor Osmineh, který se vrátil z AFCONu.

TIP: Vyhraje Barcelona, ale dostane gól sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na výsledek utkání Neapol vs. Barcelona

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Neapol - Barcelona v televizi (TV), je někde online live stream?

Zápas Neapole s Barcelonou lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Tipsportu.

Na tiskovou konferenci trenéra Calzony se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Liga mistrů se posunula do své vyřazovací fáze

Osmifinále Ligy mistrů 2023/24 – kurzy, preview, tipy

Po zimním spánku se probouzí také milionářská Liga mistrů. Na co se můžeme těšit v osmifinálových bojích a kdo je favoritem na titul?

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Pokračují elitní fotbalové soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi?

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.