Předkolo Ligy mistrů živě: livestream Sparta Praha vs. FC Kodaň

Vše je otevřené. První díl boje o postup mezi Spartou a Kodaní přinesl minulý týden v Dánsku bezbrankovou remízu. Nyní se dvojzápas 3. předkola Ligy mistrů stěhuje do Prahy. Přečtěte si preview před klíčovým duelem na Letné. A sledujte toto utkání u sázkové kanceláře Betano.

Živý přenosKurzyPreviewTip

Jan Kuchta bojuje o míč v prvním utkání proti Kodani Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2023/2024: Sparta Praha vs. FC Kodaň v úterý živě a zdarma u Betana

Předpovídalo se, že to bude těsné dvojutkání. A před odvetou mezi Spartou a FC Kodaň ve 3. předkole Ligy mistrů je to opravdu naprosto vyrovnané. Po remíze 0:0 v Dánsku přijde v úterý od 19:00 důležitá odveta v Praze na Letné. Sledujte u Betana, kdo postoupí dál.

sipka Sledujte zápas Sparta vs. FC Kodaň živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na 3. předkolo LM: Sparta před odvetou převzala roli favorita

Zatímco před rozehráním dvojzápasu mezi Kodaní a Spartou byl favoritem na postup dánský celek, tak teď se situace otočila. Na to, že postoupí Letenští, si můžete vsadit v kurzu 1,62. Postup Kodaně najdete pod kurzem 2,30.

Pokud jde o kurzy přímo na úterní souboj, tak výhru Sparty si můžete zahrát v kurzu 2,22. Vítězství hostů z Dánska je ohodnoceno kurzem 3,35. Na remízu, která by celý duel poslala do prodloužení, je vypsaný kurz 3,30.

Na vše bude dohlížet nizozemský rozhodčí Serdar Gözübüyük. Ten se o víkendu objevil v Eredivisie, ani klání v evropských pohárech pro něj ale nejsou žádnou neznámou. V minulém ročníku Ligy mistrů si zapískal i osmifinále.

Informace před zápasem Sparta Praha vs. FC Kodaň
🕖 Kdy: 15. 8. 2023 od 19:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: Odveta 3. předkola Ligy mistrů 2023/24
Rozhodčí: Serdar Gözübüyük, Nizozemsko
Kurzy Betana: 2,22 – 3,30 – 3,35
📺 Přímý přenos: Betano, O2 TV Sport

Sledujte Spartu u Betana

Sparta v lize výrazně obměnila sestavu, přesto dominovala

Změny ve sparťanské sestavě pro ligový zápas v Jablonci se čekaly. Za rohem už přece jen číhal rozhodující zápas proti Kodani. Trenér Brian Priske ale všechny překvapil, když na severu Čech oproti prvnímu duelu v Kodani poslal do základu hned osm nových hráčů. Osvěžená jedenáctka Letenských to ale bez problémů zvládla.

Sparťané dali při své výhře 5:1 všechny branky už v první půli. Předvedl se dvougólový Martin Vitík, na tři trefy pak nahrál Qazim Laci. Kouče Priskeho ale potěšili i hráči, kteří začali také utkání v Dánsku. Asger Sørensen musel v Kodani střídat kvůli křečím, v Jablonci ale po zdravotních problémech zapsal 60 minut.

Kaan Kairinen zase za poločas stihl dát gól a na další dva nahrát. Pak už následoval odpočinek. Toho se dočkali i Filip Panák nebo Veljko Birmančević, kteří vůbec nebyli v nominaci. Z lavičky se pak nemuseli zvednout kapitán Ladislav Krejčí, Lukáš Haraslín nebo Jan Kuchta.

Už zmiňované dobré zprávy ohledně zdravotního stavu Sørensena doplnilo naskočení Victora Olatunjiho. Ten vynechal první utkání v hlavním městě Dánska, v Jablonci už ale odkopal okolo 25 minut. Kvůli zranění tak zůstal mimo jen Casper Højer. Dánský obránce zatím v sezoně neodehrál ani minutu.

sipka Přečtěte si více informací o pohárovém působení Sparty

Soupeři pro Spartu/FC Kodaň
Soutěž Soupeř
Vítěz → play-off LM Vítěz duelu Raków vs. Aris Limassol (1. zápas 2:1 a odveta 15. 8.)
Poražený → play-off EL Poražený z duelu AEK Athény vs. Dinamo Záhřeb (1. zápas 15. 8. a odveta 19. 8)

Kodaň se nadřela, v lize ale zůstává stoprocentní

Fotbalisté FC Kodaň v dánské lize nadále jen vítězí. Podobně jako Sparta zapsali o víkendu čtvrtý triumf ze čtyř ligových utkání. Pro dánského šampiona jde o jeho druhý nejlepší vstup do ligy v historii. Lépe odstartoval jen v sezoně 2019/2020, kdy vyhrál dokonce úvodních sedm střetnutí.

Tentokrát se ale vítězství nerodilo vůbec lehce. Trenér Jacob Neestrup udělal několik změn v sestavě, oproti duelu s Letenskými protočil pět hráčů. Kodaň na svém stadionu inkasovala jako první a až góly ze 77. a 90. minuty jí přihrály všechny tři body za výhru 2:1. Kouč Neestrup také mohl do hry poslat několik navrátilců z marodky.

Po uzdravení hráli poprvé od začátku Nicolai Boilesen a Viktor Claesson. Návrat Boilesena si Neestrup pro klubový web pochvaloval, zvlášť když chybí stoper Davit Khocholava. Claesson je pak další zbraní do ofenzivy. Nejlepší kodaňský střelec minulé sezony se Spartě ukázal i v prvním duelu, kdy jako střídající hráč trefil břevno.

Kromě zmiňovaného obránce Khocholavy pak Kodaň postrádá také Andrease Corneliuse. Neustálé otázky veřejnosti na jeho zdravotní stav vedly klub k vydání prohlášení. Zranění tohoto útočníka, který se před rokem vrátil domů z Trabzonsporu, by nemělo být vážné. Kodaň s ním počítá ještě na podzim, konkrétnější ale nebyla.

  • Datum, čas a místo zápasu: 15. 8. v 19:00, epet ARENA (Praha)

Už v prvním utkání v Kodani to mezi oběma týmy jiskřilo a rozhodčí rozdal celkem sedm žlutých karet. A odveta by mohla být ještě vypjatější. V úterý už se skutečně rozhodne o postupu, někteří hráči mezi sebou navíc mohou mít nevyřízené účty. Sázíme tedy na to, že sudí ukáže minimálně šest žlutých napomenutí.

TIP: Padne +5,5 žluté karty

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat 3. předkolo LM živě: fotbal Sparta vs. Kodaň v televizi (TV) a online live streamu

Odvetu mezi Spartou a Kodaní můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará placená stanice O2 TV Sport. Stream zdarma najdete u sázkové kanceláře Betano.

sipka Betano k duelu Sparty s Kodaní přišlo se „Sázkou zdarma“

Letenští před odvetou proti Kodani vyhráli ligové utkání v Jablonci. Nahlédněte do sparťanské kabiny a podívejte se třeba i na děkovačku s fanoušky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Plzeň a postup do Ligy mistrů

České kluby v evropských pohárech: statistiky, historie

Sparta má před sebou boj o Ligu mistrů. Bohemians si po dlouhé době zahrají o Evropu, stejně jako Slavia a Plzeň. Jak si vedly české kluby...