RB Lipsko vs. Real Madrid živě v osmifinále Ligy mistrů

Liga mistrů se dostala do svojí jarní fáze a v jednom z prvních zápasů se potká Lipsko s Realem Madrid. Lipsko v Bundeslize nezáří a bude si chtít spravit chuť v milionářské soutěži. To Bílý balet proplouvá sezónou velmi dobře, když si po posledním zápase upevnil vedení v La Lize.

Živý přenosKurzyRB Lipsko
Real MadridH2HTIP

toni-kroos-v-utkn-proti-giron.jpg Foto: Profimedia/ČTK

RB Lipsko vs. Real Madrid live přenos: osmifinále Ligy mistrů UEFA 2023/2024

Do Lipska přijede španělský gigant Real Madrid. Němci však chtějí ukázat, že nejsou v osmifinále náhodou. Real bude chtít potvrdit status favorita a zápas rozhodnout už na venkovním hřišti. Zápas RB Lipsko vs. Real Madrid můžete sledovat už dnes od 21:00 na Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem je hostující Real, jaké jsou kurzy?

Lipsku se tolik nedaří v Bundeslize, kdepo víkendu klesl na pátou příčku. To v Lize mistrů je to lepší, když německý klub prošel do osmifinále ze druhého místa ve skupině G, kde nestačilo jen na suverénní Manchester City.

Real Madrid zatím prožívá parádní sezónu. O víkendu rozprášil Gironu 4:0 a upevnil si vedení v La Lize. V Lize mistrů je Bílý balet stejně suverénní, když ve skupině C neztratil ani bod.

Bookmakeři favorizují Real Madrid v kurzu 2,25. Na domácí Lipsko si můžete vsadit v kurzu 3,20. Na remízu je vypsán kurz 3,75

Hlavní rozhodčím tohoto zápasu bude Irfan Peljto, který rozdá v průměru tři karty na utkání.

RB Lipsko vs. Real Madrid – informace o zápase
📅 Kdy: 13. 02. 2024, 21:00
🌍 Kde: Red Bull Arena, Lipsko
🏆 Soutěž: Liga mistrů, osmifinále
⚽ Rozhodčí: Irfan Peljto
✔ Kurzy Sazkabetu: 2,06 – 3,65 – 3,60
📺 Live přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

RB Lipsku se nepovedl začátek roku a padlo na páté místo

Lipsko nemá nejlepší formu, protože začátek roku ho totiž chytil v nečekaných nedbalkách. Napřed totiž prohrál doma s Frankfurtem 0:1, poté přišla přestřelka s Leverkusenem, v kterém padlo 2:3 a následně utrpělo debakl 2:5 se Stuttgartem. Leden byl pro Lipsko opravdovým měsícem hrůzy. Únor naštěstí pro tým Marca Roseho začal mnohem lépe a Lipsko vyhrálo nad Unionem Berlín 2:0.

O víkendu ho čekalo utkání v Augsburgu, kterým se chtělo naladit na úterní utkání s Realem. Augsburg sice nebyl favoritem, ale hnala ho vyprodaná WWK Arena. Ten přestál prvotní šance Red Bullu, načež ve 35. minutě udeřil právě Augsburg zásluhou Tietze. O čtyři minuty vyrovnal kanonýr Openda.

Po poločase šlo Lipsko dokonce do vedení, když hlavou zakončil Šeško, ale po čtyřech minutách to bylo opět nerozhodně zásluhou Demiroviče. Lipsko dostalo v 81. minutě výhodu pokutového kopu, kterou jindy spolehlivý Openda trestuhodně zahodil. Utkání tak skončilo 2:2 a byla to další ztráta saského týmu. Lipsko tak kleslo na páté místo Bundesligy.

Nyní ho čeká Liga mistrů, v které postoupilo ze skupiny G za suverénem Manchesterem City a právě anglický obhájce titulu byl jediný, kdo Red Bull ve skupině porazil. V loňském ročníku se Lipsko ve skupině potkalo i s Realem Madrid, když je na svém stadionu porazilo 3:2. V podobný výsledek bude chtít doufat i letos. Lipsku by k tomu mohl pomoci i Lois Openda, který skóroval ve čtyřech zápasech za sebou a má tak velmi solidní formu.

Real Madrid má skvělou formu, chybět mu bude Bellingham

Bílý balet je ve skvělé formě, kterou kazí jen vypadnutí v poháru a remíza v La Lize s Atléticem. Tradiční rival z Madridu to prostě na Los Blancos umí, což se potvrdilo i v ligové remíze 1:1. Spravit si chuť chtěl Real ve šlágru španělské La Ligy, v kterém se postavil kometě ligy Gironě. Ta si brousila zuby na první místo v tabulce a chtěla Realu oplatit podzimní porážku.

Předsevzetí vydrželo Gironě ani ne šest minut, protože v té době Vinícius Júnior práskl do míče a parádní ranou rozvlnil síť za brankářem Gazzanigou. Bílý balet dostál svojí přezdívky a tanečními kroky ničil obranu Girony. Parádní šajtle Viníciuse vyslala do úniku Bellinghama, který obešel brankáře a dal na 2:0.

V druhém poločase po další parádní individuální akci Viníciuse zakončoval opět Bellingham. Konečnou podobu výsledku vtiskl svojí brankou Rodrygo. Debakl 4:0 jasně ukázal, kdo oprávněně vede La Ligu. Real Madrid tak prodloužil svojí sérii bez porážky v La Lize, která už činí osmnáct utkání.

Skvělou formu má tým Carla Ancelottiho zatím i v Lize mistrů. Skupinovou fází totiž prošel naprosto suverénně bez ztráty jakéhokoliv bodu. V osmifinále však pocítí tým ztrátu z utkání s Gironou. V ní se totiž zranil fenomén posledních měsíců Jude Bellingham, který si podvrkl kotník a bude mimo minimálně do března.

  • Datum, čas a místo zápasu: 13. 2. ve 21:00, Red Bull Arena, Lipsko

Vzájemné zápasy mezi RB Lipskem a Realem Madrid – H2H

Lipsko se s Realem Madrid nikdy v minulosti nepotkávalo. Zlom přišel až v loňském ročníku Ligy mistrů, kdy se oba týmy potkaly ve skupině F. Oba kluby si ve skupině připsaly po jednom vítězství.

Vzájemné zápasy mezi Lipskem a Realem Madrid
25. 10. 2022 Liga mistrů RB Lipsko - Real Madrid 3:2
14. 09. 2022 Liga mistrů Real Madrid - RB Lipsko 
2:0

TIP na utkání Ligy mistrů RB Lipsko vs. Real Madrid

Oba týmy jsou v rozličné situaci. Lipsko v domácí lize ztrácí a budoucnost ukáže, jestli se vrátí na příčky zaručující Ligu mistrů i v příštím ročníku.

To Real Madrid bude chtít potvrdit svojí vynikající formu a přivést si z Lipska pohodlný výsledek do odvety.

TIP: Vyhraje Real Madrid a oba týmy dají gól sipka Vsadit u Betana

tip-na-utkn-rb-lipsko-real-madrid-betano.png

Kde sledovat Ligu mistrů živě: RB Lipsko vs. Real Madrid v televizi (TV), je někde online live stream?

Zápas Lipska s Realem Madrid lze sledovat prostřednictvím stanice Premier Sport 2, která se nachází v nabídce O2 TV. Nabídku streamu nenabízí žádné sázkové kanceláře. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Betana.

Na trénink Lipska před utkáním s Realem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...