Africký pohár národů: Pobřeží slonoviny vs. Kongo živě ve streamu

Dnes se dočkáme bitvy dvou houževnatých týmů, Pobřeží slonoviny s Kongem. Domácí sloni povstali z mrtvých a po matných výkonech se dostali do semifinále. Kongo po remízách přejelo Guineu. Kdo se dostane do finále?

Živý přenosKurzy
Pobřeží slonovinyKongo – Tip

Simon Adingra v dresu Pobřeží slonoviny se raduje z branky v utkání proti Mali Foto: Profimedia

Africký pohár národů 2023: semifinále Pobřeží slonoviny vs. DR Kongo už dnes živě a zdarma

Po odvolání trenéra jakoby chytili sloni druhý dech a najednou se Pobřeží slonoviny ocitá před branami finále. Stačí v semifinálovém duelu porazit Kongo. To ještě neprohrálo a bude chtít opět překvapit. Sledujte duel už dnes od 21:00 u sázkové kanceláře Tipsport.

sipka Sledujte zápas Pobřeží slonoviny s Kongem na TV Tipsport

Sleduj průběh zápasu ZDE

Semifinále AFCONu: Pobřeží slonoviny je proti Kongu favoritem, jaké jsou kurzy?

Pobřeží slonoviny povstalo z mrtvých a ukázalo silnou mentalitu. Tu předvedlo i v utkání proti Mali, v kterém prohrávalo ještě v 90. minutě.

To se dá říci i o Kongu, které ještě neprohrálo a připsalo si čtyři remízy v základní hrací době. Poslední zápas Kongo stihlo otočit ještě v 90. minutách a proti Guinee vyhrálo 3:1

Dle bookmakerů je favoritem Pobřeží slonoviny, na které je kurz 2,18. To na Kongo je vypsán kurz 3,95. Na remízu si pak můžete vsadit v kurzu 2,81.

Další sázkové příležitosti ZDE.

Informace před zápasem Pobřeží slonoviny vs. DR Kongo
📅 Kdy: 07. 02. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Stade Olympique Alassane Ouattara, Abidjan
🏆 Soutěž: Semifinále AFCON 2023
Kurzy Tipsportu: 2,18 – 2,81 – 3,95
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Pobřeží slonoviny si poradilo i s Mali a věří si na titul

Mimořádné vzepětí předvádí pořadatelská země. Sloni totiž v posledním zápase ve skupině podlehli trapně Rovníkové Guinee 0:4 a odnesl to trenér Jean-Louis Gasset. Jeho místo následně zaujal jeden z asistentů Emerson Faé a ukazuje se, že nové koště dobře mete.

V osmifinále Pobřeží slonoviny porazilo na penalty Senegal a po výživném dramatu si připravilo drama další proti Mali. Už v 16. minutě kopali hráči Mali penaltu po zákroku Kossounoua. Tu brankář Fofana vychytal. Na konci poločasu se Kossounou nechal po druhé žluté kartě vyloučit a sloni hráli o deseti.

Mali postupně utahovalo šrouby a v 71. minutě parádní ranou poslal orli do vedení Nene. Pobřeží slonoviny se tedy vrhlo do útoku a v 90. minutě se dočkalo vyrovnání, když prodloužení vystřelil Adingra. Když už to vypadalo na další penaltový večer za sebou, tak ve 120. minutě po závaru slonů vstřelil branku Diakité a poslal Pobřeží slonoviny do semifinále.

V tom bude trenérovi Faému chybět střelec rozhodující branky Diakité a stoper Leverkusenu Kossounou, když se oba nechali v zápase vyloučit.

Sestřih posledního zápasu si můžete prohlédnou níže:

Kongo po remízách konečně vyhrálo v základní hrací době

U Konga nikdo netipoval, že by se dostalo tak daleko. Po třech remízách ve skupině postoupilo ze druhého místa a narazilo v osmifinále na Egypt, u kterého se čekalo, že ukončí jeho pouť. Jenže opak byl pravdou a Egypt po penaltách padl.

Další bitva čekala Kongo s Guineou. Ta se už po 20. minutách dostala po proměněné penaltě do vedení. Kongo tak muselo otáčet. Do konce poločasu vyrovnal Mbemba. V druhé půli hráči Konga přidali za což brzy sklidili zaslouženou odměnu. Parádní průnik Silase zastavili hráči Guiney až za cenu faulu a darovali soupeři penaltu. Tu s přehledem využil Wissa. V 82. minutě dával Masuaku na 3:1, když se trefil neuvěřitelnou ranou z přímého volného kopu.

Hráči Demokratické republiky Kongo tentokrát nepřipustili drama a svého soupeře zaslouženě přehráli a poprvé od roku 2015 postoupili do semifinále. Francouzský trenér Sebastien Desabre se může spolehnout na zkušenou sestavu, která hraje velmi disciplinovaně.

Na sestřih utkání Konga a Guiney se podívejte níže a vychutnejte si parádní branku Masuaka.

  • Datum, čas a místo zápasu: 7. 2. v 21:00, Stade Olympique Alassane Ouattara, Abidjan

Tip na výsledek zápasu Pobřeží slonoviny vs. DR Kongo v semfinále AFCONu 2023

Oba týmy předvedly ve svých utkáních velkou houževnatost, takže můžeme jistě očekávat tuhý boj až do konci. Favoritem však je hlavně Pobřeží slonoviny, které požene domácí publikum.

TIP: Každý tým dá v zápasu gól sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Pobřeží slonoviny vs. Kongo - Tipsport

Kde sledovat Africký pohár národů živě: fotbal Pobřeží slonoviny vs. DR Kongo v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Zápasy Afrického poháru národů nevysílá v ČR žádná stanice. Utkání afrického šampionátu však můžete sledovat díky streamům u sázkové kanceláře Tipsport.

Na cyklus Ball Kids Stories, tentokrát o Pobřeží slonoviny, se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Největší hvězdou šampionátu je Mohammed Salah

Africký pohár národů 2023 - soupisky a sestavy všech týmů

V lednu a únoru se hraje Africký pohár národů. Kteří hráči se vešli do nominací jednotlivých reprezentací?

Domácí Diomande je jedním z největších talentů afrického fotbalu

Koho sledovat na AFCON 2023: nejlepší hráči, hvězdy a talenti

Přelom ledna a února bude patřit Africkému poháru národů. Z každého týmu pro vás vybíráme hráče, kterého se vyplatí sledovat.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.