Česko vs. Alžírsko na MS v malém fotbale 2023 živě

Česká reprezentace na MS v malém fotbale zvládla úvodní zápas. Proti Thajsku vyhráli naši hráči přesvědčivě 6:0 i přesto, že výkon nebyl zcela stoprocentní. Dnes čeká výběr ČR další souboj s outsiderem: vítězstvím nad Alžírskem může stvrdit postup ze skupiny.

Živý přenosKurzy
Česko
– AlžírskoTip

Česká reprezentace na minulém MS v malém fotbale Foto: Profimedia

MS v malém fotbale 2023: Kde sledovat Česko vs. Alžírsko živě dnes v základní skupině

Češi stejně jako Ukrajina vykročili ve skupině za očekávaným postupem. Naši fotbalisti porazili Thajsko, Ukrajinci si i přes rozpačitý start nakonec zastříleli proti Alžírsku. Dnes si favoriti skupiny C prohodí slabší soupeře. Zápas Česko vs. Alžírsko můžete sledovat živě od 20:15 v live streamu zdarma.

sipka Sledujte Česko vs. Alžírsko na MS v malém fotbale online

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na zápas Česko – Alžírsko na mistrovství světa v malém fotbale

Mezi oběma reprezentacemi by měla být výkonnostní propast. Zatímco náš tým patří mezi největší favority celého turnaje, Alžířani jsou na světovém šampionátu poprvé.

Bookmakeři tedy předpokládají, že Česko vyhraje (kurz 1,02). Otázkou by měl být spíš rozdíl ve skóre. Ten by nakonec mohl hrát důležitou roli o tom, zda Češi projdou do osmifinále z prvního, nebo z druhého místa (pokud by došlo k dělbě bodů s Ukrajinou).

Informace před zápasem Česko vs. Alžírsko
🕘 Kdy: 28. 10. 2023 od 20:15
🌍 Kde: Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty
🏆 Soutěž: MS mini fotbal 2023, skupina C
Kurzy Tipsportu: 1,02 –  14,00 – 20,00
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport Plus

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi ve druhém poločase polevili, zápas s Thajskem ale měli plně pod kontrolou

Čeští hráči na MS v malém fotbale nedali Thajsku šanci. Už ve třetí minutě šel náš tým do vedení při střídání mostecké pětky. Denis Laňka se dostal k míči na levém křídle a jeho střílený centr do vápna se odrazil od thajského obránce do brány.

O šest minut později už se na šampionátu zapsal mezi střelce i první český fotbalista. Reprezentace znovu využila sehranosti mostecké formace, která předvedla parádní kombinaci přes celé hřiště. Daniel Klíma ji zakončil střelou do prázdné brány.

Kromě debutantů odcestoval s národním týmem do Spojených arabských emirátů i Ondřej Paděra, historicky nejlepší střelec české minifotbalové reprezentace. Paděra se hned v prvním utkání dostal do zápisu, na konci 16. minuty po rozehraném autu dostal přihrávku před odkrytou bránu.

Paděra navazuje na MS 2019, kde byl s 10 zásahy nejlepším kanonýrem celého turnaje, ačkoli náš tým tehdy vypadl už ve čtvrtfinále. První zápas na tomto šampionátu ale ukázal, že góly může střílet kdokoli a současná reprezentace nemusí v šancích spoléhat na jediného fotbalistu.

K produktivitě českého týmu přispěl i gólman Ondřej Bíro, který ve 22. minutě vyjel s míčem hluboko na polovinu Thajska, pak přihrál do křídla Richardovi Svobodovi a ten z placírkou z první upravil na 4:0. Další střelci se přidali v úvodu druhé půle, na 5:0 zvyšoval Daniel Kasal a trefa na konečných 6:0 patřila Danielovi Žížalovi.

Ve zbytku druhého poločasu už aktivita našeho celku trochu opadla, a soupeř měl několik slibných možností dosáhnout alespoň čestného úspěchu. I přes řadu chyb v české defenzivní fázi ale Thajci nevsítili ani jednu branku.

sipka Český tým na MS v malém fotbale 2023 – soupiska

Alžírsko uhrálo proti Ukrajině poločasovou remízu, poté dostalo příděl

Alžírsko si v minulé dekádě udělalo zajímavé jméno ve velkém fotbale, zejména díky postupu do osmifinále MS 2014 a triumfu v Poháru afrických národů 2019. Na malém hřišti ale nemají Alžířani takové zkušenosti jako Češi z Hanspaulky či futsalu.

Také proti druhému soupeři ve skupině by měl mít český tým jasnou herní převahu. Alžířani přitom při debutu na MS šli do vedení, ale stav 1:0 udrželi jen minutu. Ukrajina záhy vyrovnala.

V poločase bylo skóre nerozhodné, ale Alžířani po změně stran inkasovali ve 29. minutě. Jejich herní disciplínu pak definitivně zlomily dva vlastní góly, které poslaly Ukrajinu už do vedení 4:1.

Alžírsko v poslední části zápasu naprosto odpadlo, čehož Ukrajina maximálně využila. Alžírskou síť rozvlnili ještě Kostroma, Vovchenko a v posledních šesti minutách nastřílel čistý hat trick Slinkin.

Konečný výsledek 1:9 je pro Alžírsko vzhledem k povedené první půli až příliš krutý. Zároveň ale ukazuje, že Alžířani ještě nemají dostatečně silný tým na to, aby dokázali držet krok s kvalitnějšími celky po celých 50 minut.

Češi tak budou mít dnes večer jasný úkol. Dvěma góly otupit morálku protivníka a tím otevřít stavidla. Pokud naši fotbalisti nepřipustí drama a nedají Alžířanům naději, že by mohli hrát vyrovnanou partii, pak by měl být zápas zcela v české režii.

Tip na Česko vs. Alžírsko na mistrovství světa v mini fotbale

Jak už bylo zmíněno výše, od dnešního střetnutí se očekává jasná výhra Česka. Cokoli jiného by bylo obrovským překvapením. Věříme, že naši reprezentanti svůj úkol zvládnou.

TIP: Česko vyhraje sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na Česko vs Alžírsko na MS v malém fotbale 2023

Kde sledovat MS v malém fotbale živě: mini fotbal Česko vs. Alžírsko zdarma online, dává zápas TV?

Zápas Česko vs. Alžírsko si můžete pustit v přímém přenosu online na TV Tipsport. Live streamy z MS v malém fotbale si naladíte i na mobilu a tabletu, stačí vám pouze internetové připojení.

V televizi toto utkání nenajdete, Česká televize logicky dá přednost finále mistrovství světa v ragby. Zápas tak bude přenášet pouze na platformě ČT sport Plus, kterou můžete najít buď na webových stránkách či přes zelené tlačítko na smart TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Maďarsko rozehrává roh v utkání proti Ukrajině na MS 2019

Mistrovství světa v malém fotbale: TV program a online přenosy

Mistrovství světa v malém fotbale 2023 🏅 můžete sledovat i v televizi nebo na internetu. Podívejte se na vysílací plán ⏰ šampionátu.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství světa v malém fotbale, které se koná ve Spojených arabských emirátech. Jaká jsou ale pravidla?

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.