Kvalifikace na Euro žen 2025: Česko vs. Dánsko živě

Česká ženská reprezentace vstupuje do kvalifikačního cyklu o Mistrovství Evropy žen 2025. Na úvod jí čeká Dánsko, silný soupeř. Přesto družina Karla Rady chce v domácím prostředí uspět a získat proti Dánkám tři body.

Živý přenos – Kurzy
Česko – Dánsko – Tip

Klára Cahynová, kapitánka české reprezentace žen v utkání proti Severnímu Irsku Foto: ČTK / Ožana Jaroslav

Kvalifikace na EURO 2025: Česko vs. Dánsko dnes v 18:00 živě

Češky vstupují do kvalifikace o Euro 2025 s Dánskem a tři body by znamenaly výrazný krok k postupu. S Dánskem je rozhodně nečeká nic lehkého, ale Češky jsou motivované před domácím publikem uspět. Ženskou bitvu Česko vs. Dánsko sledujte živě už dnes v 18:00 na ČT sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápasy české ženské reprezentace

Sleduj průběh zápasu ZDE

Češky chtějí využít domácího prostředí, favoritem jsou však Dánky, jaké jsou kurzy?

Tuhá bitva čeká naše reprezentantky. Svěřenkyně Karla Rady čekají Dánky, které společně se Španělkami patří k největším favoritkám na postup z kvalifkace na Euro 2025.

To si myslí i bookmakeři, pro které jsou Dánky favoritem utkání, a to v kurzu 1,45. Na naše reprezentantky je vypsán kurz 5,50. Remíza je ohodnocená kurzem 4,15.

Informace před zápasem Česko vs. Dánsko
🕡 Kdy: 05. 04. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Městský stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště
🏆 Soutěž: Kvalifikace na Euro 2025, skupina 2
Kurzy Betana: 5,50 – 4,15 – 1,45
📺 Přímý přenos: ČT sport, ČT sport Plus

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Česko je ve skupině jako jeden z outsiderů, ale má v plánu překvapit

Česká reprezentace žen má za sebou úspěšné působení v Lize národů, když z Ligy B dokázala postoupit z prvního místa do Ligy A. Celkově si ze šesti zápasů připsala čtyři výhry, jednu remízu a jednu prohru. Na tento úspěch by svěřenkyně trenéra Karla Rady rády navázaly i v kvalifikaci na Mistrovství Evropy žen 2025.

V kvalifikaci se české lvice potkají s Belgií, Španělskem a Dánskem. Favoritem skupiny jsou Španělsko a Dánsko. Naše reprezentantky se poperou pravděpodobně s Belgičankami o třetí místo a budou doufat v lepší výchozí pozici do baráže.

Nyní Češky čeká zápas s Dánskem a následně vyrazí do Španělska, kde se postaví domácímu týmu. Jakýkoliv bodový zisk z tohoto dvojzápasu by měl pro příští vývoj ve skupině cenu zlata.

Češky se před dvěma měsíci vydaly na přípravu do Jižní Korey, kde se utkaly s Portugalskem a domácím mužstvem. V obou případech bohužel naše lvice prohrály. Nejdříve s Portugalkami 1:3 a s domácí Jižní Koreou je čekala porážka 1:2.

Reprezentantky by rády prolomily smůlu v podobě neúčasti na vrcholném turnaji a přepsaly postupem historii. Trenér Rada si bude muset poradit v náročném dvojzápase s absencí Kateřiny Svitkové a Olivie Lukášové. Místo Svitkové byla čerstvě donominována Miroslava Mrázová.

Níže se podívejte na nominaci české reprezentace:

Dánsko chce potvrdit roli favorita a získat tři body

Dánky mají za sebou rovněž úspěšnou Ligu národů, když se udržely v elitní lize A poté, co skončily na druhém místě ve skupině za Německem. Kromě nich se zde utkaly i s Islandem a Walesem.

Dlouho to z dánského pohledu vypadalo na suverénní jízdu skupinou. Poslední dva zápasy však prohrály s Německem 0:3 a následně přišla překvapivá prohra s Islandem. To znamenalo v konečném součtu druhé místo ve skupině za Německem.

Poslední zápas odehrály Dánky na konci února, když soupeřem jim byly Rakoušanky. Ačkoliv svěřenkyně Andree Jeglertze měly více ze hry a mnohem více příležitostí ke skórování, byly to právě Rakušanky, které šly v 11. minutě do vedení. Vyrovnání se Dánky dočkaly až ve druhém poločase, když skórovala Pernille Harder, hráčka Bayernu Mnichov. I přes střeleckou převahu Dánska se musely obě družstva smířit s remízou 1:1.

Dánky jdou do utkání s Českem jako favoritky a budou chtít tuto roli naplnit. V týmu trenéra Jeglertze najdeme hráčky z Bayernu Mnichov, Realu Madrid, Interu Milán, PSG nebo Liverpoolu. Kvalita soupeře je tedy obrovská.

• Datum, čas a místo zápasu: 5. 4. 2024 v 18:00, Uherské Hradiště

TIP na utkání Česko vs. Dánsko – Kvalifikace na Euro žen 2025 živě

Nemá cenu si nic nalhávat. Dánsko je obrovským favoritem. Svěřenkyně Karla Rady jistě nedají Dánkám nic zadarmo, ale body by byly velkým úspěchem. Pokud by Češky držely remízu dostatečně dlouho, tak je možné, že by Dánky mohly znervóznět a bodový zisk by mohl být nasnadě. Přesto se náš tip raději upíná k prvnímu poločasu, který by naše reprezentantky mohly zvládnout.

TIP: Výsledek prvního poločasu: Remíza sipka Vsadit u Betana

Tip na utkání žen Česko - Dánsko - Betano

Kde živě sledovat zápas Česko vs. Dánsko? Přímý přenos v televizi (TV), bude i live stream?

Zápas Česka s Dánskem můžete sledovat živě na ČT sport od 18:00 nebo online na ČT sport Plus. Sázkové kanceláře utkání reprezentace nevysílají, ale můžete si během utkání vsadit LIVE u Betana.

Na rozhovor s kapitánkou Klárou Cahynovou se podívejte níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️