Kvalifikace na ME ve fotbale žen 2025 živě: Španělsko vs. Česko

Česká fotbalová reprezentace žen nestačila v prvním kvalifikačním zápase na výběr Dánska. Svěřenkyně Karla Rady čeká v úterý ještě těžší soupeř v podobě Španělska. Více informací o utkání naleznete v našem preview.

Živý přenosKurzy
ŠpanělskoČeskoTip

Frederikke Thogersenová proti Michaele Khýrové Foto: ČTK / Glück Dalibor

Kvalifikace na ME ve fotbale žen 2025 živě: Španělsko vs. Česko v úterý od 19:00 na ČT sport

Kvalifikace na ME 2025 pokračuje pro český reprezentační výběr žen zápasem se Španělskem. Češky za sebou mají úvodní utkání s Dánskem, které skončilo porážkou 1:3. V prvním poločase sice domácí fotbalistky dokázaly se soupeřem držet krok, po změně stran však byly Dánky jasně lepším týmem a dvěma góly krátce po sobě rozhodly o svém vítězství.

Nyní to budou mít Češky daleko složitější, jelikož v druhém duelu zavítají na horkou půdu favorizovaných Španělek. Naše reprezentantky se od roku 2007 se Španělskem střetly dohromady osmkrát a ani v jednom utkání soupeře neporazily. Zápas je na programu v úterý od 19:00 na ČT sport.

sipka Zaregistrujte se a vsaďte si na utkání Španělsko vs. Česko

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na kvalifikaci ME ve fotbale žen 2025: Španělky disponují obrovskou kvalitou, úspěch českého týmu by byl malý zázrak

Vzájemná bilance a rozdílná kvalita obou celků se odráží i v samotných kurzech. Španělky vstupují do zápasu jako velké favoritky, z tohoto důvodu je na jejich vítězství vypsán velmi nízký kurz 1,04. Na případnou výhru našeho výběru si lidé mohou vsadit v kurzu 31. U nerozhodného stavu nalezneme kurz o něco nižší, a to 13,50.

Informace před zápasem Španělsko vs. Česko
📅 Kdy: 09. 04. 2024 od 19:00
🌍 Kde: Estadio El Plantío, Burgos
🏆 Soutěž: Kvalifikace na ME 2025
Kurzy Tipsportu: 1,04 - 13,50 - 31
📺 Přímý přenos: ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Španělky vstoupily do kvalifikace demolicí Belgie

Španělské reprezentantky potvrdily roli velkého favorita již v prvním kvalifikačním utkání, ve kterém se představily na půdě Belgie. Tam měly dle předpokladů od úvodních minut daleko více ze hry a po prvním poločase zaslouženě vyhrávaly o tři branky.

Po přestávce pokračovala dominance hostujícího týmu, který si nakonec dokráčel k vysokému vítězství 7:0. Skvělým individuálním výkonem se v zápase prezentovala autorka hattricku Paralluelová, jež nastupuje za Barcelonu. Nesmírný kvalitativní rozdíl mezi oběma celky se naplno projevil ve statistikách. Belgičanky totiž za celých 90 minut vyslaly jedinou střelu, která navíc ani nemířila na branku.

Podobný průběh zápasu lze očekávat i ve střetnutí s Češkami. V posledním vzájemném duelu konaném v březnu minulého roku si naše reprezentantky rozhodně neutrhly ostudu, Španělkám ale podlehly v přáteláku 0:3.

Jen si připomeňme, že Španělsko vyhrálo MS 2023, na kterém ve finále porazilo Anglii 1:0. Španělky si tak užily velkou satisfakci, jelikož o rok dříve byly právě Angličankami vyřazeny ve čtvrtfinále ME.

Češky se mistryním světa postaví po roce, na výhru čekají od prosince

Svěřenkyně Karla Rady prohrály v pátek s Dánskem 1:3. Diváci na Městském stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti viděli brzký gól, o který se v 7. minutě postarala hostující Vangsgaardová. Češky však držely v prvním poločase se soupeřem krok, což přineslo ve 43. minutě vyrovnávající branku Staškové.

Nicméně po přestávce Dánky dominovaly a dostaly naše hráčky pod tlak. Několik dobrých zákroků předvedla Votíková, na zakončení Pedersenové z 68. minuty už ale byla krátká. Hostující tým vzápětí využil otevřené obrany našeho celku a z protiútoku pojistila vítězství Hasbová.

Hlavní trenér Karel Rada v pozápasovém rozhovoru chválil národní tým za bojovnost, zároveň uznal kvality soupeře a mimo jiné litoval neproměněných šancí v druhém poločase, díky kterým se Češky mohly Dánkám opět dostat na dostřel.

Eventuální bodový úspěch by byl proti mistryním světa malým zázrakem. Naše hráčky čekají na vítězství od prosince 2023. Od té doby si připsaly tři porážky při celkovém skóre 3:8.

  • Datum, čas a místo zápasu: 09.04. 2024 od 19:00, Estadio El Plantío, (Burgos)
Vzájemné zápasy mezi Španělskem a Českem
22. 02. 2023 Přátelské zápasy mezistátní Česko vs. Španělsko 0:3
23. 10. 2020 Kvalifikace na ME 2022 Španělsko vs. Česko 4:0
08. 10. 2019 Kvalifikace na ME 2022 Česko vs. Španělsko 1:5
05. 03. 2018 Mezinárodní turnaj Španělsko vs. Česko 2:0
17. 09. 2014 Kvalifikace na MS 2015 Česko vs. Španělsko 0:1
27.11. 2013 Kvalifikace na MS 2015 Španělsko vs. Česko 3:2
08. 05. 2008 Kvalifikace na ME 2008 Španělsko vs. Česko 4:1
27. 10. 2007 Kvalifikace na ME 2008 Česko vs. Španělsko 2:2

Tip na výsledek utkání Španělsko vs. Česko v kvalifikaci na ME 2025 žen

Španělky si s chutí zastřílely proti Belgii a je dost pravděpodobné, že podobný výkon zopakují i v druhém kvalifikačním duelu. V redakci jsme proto zvolili tento tip.

TIP: V zápase padne více než 4,5 gólů sipka Vsadit u Tipsportu

tip.png

Kde sledovat kvalifikaci na ME 2025 žen: fotbalový zápas Španělsko vs. Česko v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Utkání mezi Španělskem a Českem odvysílá ČT sport. České sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy ke kvalifikaci nenabízí, ale po registraci si u nich můžete na zápas vsadit. Rozsáhlou kurzovou nabídku naleznete například u Tipsportu.

V následujícím videu si prohlédněte, jak hodnotili výkon českého týmu proti Dánsku Andrea Stašková a Karel Rada.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...

Lautaro táhne Inter za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 8.4.-14.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 8. do 14. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?